Coway Regiment

Penapis Air Coway Tak Keluar Air

by cowayreg
Penapis Air Coway Tak Keluar Air Assalamualaikum wbt. Anda mengalami masalah penapis air coway tak keluar air ya? Jangan bimbang. Di entry ini kami akan highlight pada anda model penapis air yang boleh kita troubleshoot sendiri mana tahu ada error kecil yang boleh anda baiki sendiri. Atau tekan je link dekat bawah untuk kami bantu anda terus: Baik, folow langkah dibawah untuk cek kenapa air tidak masuk ke mesin coway anda ya; Cek kebukaan butterfly valve produk anda Ini ialah butterfly valve yang ada pada SEMUA produk coway. Kebukaan nya mestilah seperti didalam gambar, iaitu kepala valve itu mesti selari [...]

Aduan Kerosakan Coway

by cowayreg
Kami Sedia Menerima Aduan Kerosakan Coway Anda kami 24jam ready untuk bantu anda Assalamualaikum wbt. Anda mesti sedang mencari cari tempat yang sesuai dan pantas untuk membuat aduan kerosakan coway anda kan? Jangan bimbang. Kami di cowayregiment.com sedia untuk membantu anda. Untuk respon lebih pantas, terus klik link di bawah; Boleh terus whatsapp atau call kami, dan kami sedia membantu tuan puan 24 jam. Walaupun kami hanyalah ejen coway jugak yang bertugas di Coway HQ KL, tapi kami sedia menerima dan membantu tuan puan, jangan risau. Hubungi Careline Coway Atau, untuk saluran lain, tuan puan boleh terus hubungi careline coway [...]

Review Servis Tilam Coway

by cowayreg
Feedback Review Servis Tilam Coway Tuan puan, kali ni kami nak share review servis tilam coway dari pelanggan kami yang subscribe pakej one time servis tilam dari coway. Jommmm kita tengok: Tuddiaaa, nampak tak alatan homecare technician coway. Lengkap satu set, ni bukan takat hama je mati ni, virus pon kena sedut. Hehe. Technician akan slowly vakum tilam untuk memastikan setiap sudut dan kawasan berjaya diliputi. InsyaAllah, lepas ni tilam kita lebih terjaga n bersih. Review selepas servis mattress dari coway technician https://www.youtube.com/watch?v=zhG-7PeB3l4&feature=youtu.be
Kenapa Coway Mahal

Kenapa Coway Mahal

by cowayreg
in Umum
Antara sebab kenapa coway mahal ialah disebabkan pakej yang ditawarkan dalam coway. Pakej lengkap sewa beli coway dah termasuk semua perkara dibawah: ☑ Tukar Filter berjadual, PERCUMA. [5 tahun] ☑ Service setiap 2 bulan, PERCUMA [5 tahun] ☑ Pindah Rumah, PERCUMA [1 tahun sekali, utk 5 tahun] ☑ Warranty, Luar & Dalam, PERCUMA [5 Spare Parts tahun] ☑ (Mekanikal & Elektronik), PERCUMA [5 tahun] ☑ Pemasangan PERCUMA. ☑ Piping PERCUMA. ☑ penghantaran PERCUMA. ☑ Sanitasi & Produk check-up setiap 2 bulan, PERCUMA. Jadi kami nak bagi lebih pencerahan tentang harga coway yang tuan puan nampak MAHAL, tapi sebenarnya sangat BERBALOI; [...]

Trip Tajaan Dari Coway

by cowayreg
Trip Tajaan dari Coway ke Royal Belum Perak 2019 Trip tajaan dari coway kalini memang best, walaupun tak jauh, tapi sangat mencabar dan lebih mengeratkan bonding antara kami satu pasukan. Seramai 21 orang telah terpilih untuk menaiki boathouse di hutan royal belum perak ni tau, dan saya ialah antara yang terpilih dalam trip tajaan sepenuhnya oleh coway kalini. Kriteria untuk layak trip: Tempoh fighting ialah dari februari hingga mac 2019. Mesti hit WS satu kali dalam tempoh tu. Minimum nett 10 unit sebulan Maintain neo pro sepanjang tempoh fighting. Alhamdulillah kami semua lepas dengan syarat tersebut dengan jayanya. Semua ini [...]