Home /

Article

Coway Regiment

Skim Bayaran Advance Rental Produk Coway

by cowayreg
Skim Bayaran Advance Rental Produk Coway Assalamualaikum dan hai. Kali ni kami nak berkongsi dengan anda semua tentang Skim Bayaran Advance Rental Produk Coway. Ia diperkenalkan oleh Coway bertujuan untuk memudahkan pelanggan dan memberi lebih penjimatan kepada anda semua! Bayar 24 MONTH ADVANCE DISKAUN 10% Bayar 12 MONTH ADVANCE DISKAUN 5% Bayar 6 MONTH ADVANCE DISKAUN 3% Contoh: Anda sedang menggunakan produk Coway Villaem, dengan rental bulanan sebanyak RM125. Jika anda berhajat untuk membuat bayaran 2 tahun advance, jadi; RM125 x 24 = RM2976 RM2976 - 10% = RM2678.40 Anda hanya membayar RM2678.40 dan selama 2 tahun anda tidak perlu lagi  risau mengenai bil [...]

Penapis Air Coway – Cash atau Sewa Beli?

by cowayreg
Penapis Air Coway - Cash atau Sewa Beli? Soalan lazim yang kami sentiasa terima daripada setiap bakal pelanggan. Apakah perbezaan pembelian penapis air Coway belian secara tunai/'cash' dengan pakej sewa beli? Kami akan huraikan sejelas jelasnya di sini. Pakej lengkap yang Coway sediakan adalah: - Servis 2 bulan sekali - Penukaran 'filter' 6 bulan sekali - Warranty - Khidmat Baik Pulih & 'spare part' - Pemasangan semula jika berpindah Jika anda pilih pakej sewa beli, semua yang di atas anda akan nikmati selama 5 TAHUN Jika anda pilih beli secara tunai/'cash', semua yang di atas anda akan nikmati selama 1 TAHUN [...]

Cara Bayaran Coway Manual

by cowayreg
Cara Bayaran Coway Manual Hai, tahniah kerana segala persoalan anda mengenai bayaran Coway secara manual ada pada blog kami. Ya, anda mesti tertanya tanya bagaimanakah cara bayaran Coway manual bukan? Di sini, Coway Regiment akan kongsikan bagaimana cara bayaran coway manual; Nota: Pastikan anda ikuti 7 langkah ini ya! Step 1 Anda harus mencari mesin Cash Deposit Machine (CDM) atau pun Cheque Deposit Machine jika bayaran tersebut melalui cek. Step 2 Kemudian tekan skrin menu hingga keluar paparan seperti ini, dan pilih bahagian CDM (ini hanya untuk mesin yang mempunyai dwifungsi ATM dan CDM sahaja. Jika ianya CDM sahaja, maka boleh skip [...]

Cara Cara Tamatkan Kontrak Penapis Air Coway

by cowayreg
Cara Cara Tamatkan Kontrak Penapis Air Coway Assalamualaikum dan salam sejahtera kawan kawan. Terima kasih kerana sudi melawat di web kami lagi. Haa kali ni kami nak kongsikan bagaimana cara cara untuk tamatkan kontrak penapis air Coway. Sebelum kita pergi lebih dalam tentang cara cara tamatkan kontrak penapis air Coway, kami mahu anda tahu sebelum anda boleh menamatkan kontrak penapis air Coway, ia mesti  menepati 2 syarat ini; Pastikan akaun Coway anda cukup 3 tahun Pastikan tiada tunggakan bulanan. Cara cara untuk tamatkan kontrak penapis air Coway tuan tuan ialah; Call HOTLINE Coway, 1-800-888-111 dan beritahu customer service yang anda nak [...]

Teringin sangat nak pakai penapis air siap ada panas sejuk tapi suami tak bagi. Cuba cara ini.

by cowayreg
Ramai kan geng geng bini terhebat kat sini yang nak sangat beli penapis air tapi husben tak bagi? Bukan nak high demand, tapi pada zaman sekarang penapis air adalah keperluan. Matlamat utamanya adalah untuk membekalkan air bersih yang selamat untuk diminum dan yang paling penting, meringankan beban kerja rumah. Tambah pula buat wanita yang bekerjaya dan punyai anak yang masih menyusu botol. Tapi cik abang kata : "alaa, bukan lama mana pun jerang air tu. Masak air cara biasa ja sudah. Jimat" Hmm, apa kata CABAR suami masak air untuk sehari. Sehari je! Jangan langsung tolong dia. Tak payah lebih [...]