Home /

Article

Coway Regiment

Tips Kebahagiaan Rumah Tangga – Hadiah Terbaik Untuk Isteri

by cowayreg
Tips Kebahagiaan Rumah Tangga - Hadiah paling terbaik untuk isteri Tercari cari hadiah paling terbaik untuk isteri. Kalini bukan entri panjang berjela. Kami paham rakyat Malaysia busy. Manada masa nak baca artikel panjang panjang. Apatah lagi nak bawa bin ipergi melancong.  So ni kami kongsi 1 tips untuk tuan tuan pujuk bini kesanyangan dekat rumah tu.

Dulu anak susah sangat nak minum air masak. Asyik minum air manis. Baca pengalaman Puan Liyana

by cowayreg
Dulu anak susah sangat nak minum air masak. Asyik minum air manis. Baca pengalaman Puan Liyana selesaikan isu anaknya yang kurang minum air masak setiap hari. Kita mesti pernah menghadapi situasi anak anak kita yang ada masa susah nak minum air masak kan? Macam macam alasan si cilik bagi untuk menyelamatkan diri dari minum air masak. ? Lepas tuan puan baca ni, kami harap ia dapat memberi solusi kepada tuan dan puan dan sekaligus berjaya menaikkan minat si cilik tuan puan untuk lebih kerap minum air masak yang penting untuk mengekalkan hidrasi badan. Puan Liyana wanita bekerjaya yang lain. ada masa [...]

Salahkan Ais Atau Gula?

by cowayreg
Salahkan Ais Atau Gula? SALAHKAN AIS ATAU SALAHKAN GULA? Di mana bahayanya gula putih? Gula putih ini berbahaya salah satunya adalah kerana kandungan bahan peluntur (bleach), yang digunakan untuk memutihkan gula tersebut, pada asalnya gula itu berwarna perang. Ada mak mak yang tak tahu lagi dan menyalahkan ais jika anak mereka batuk berkahak. Sebenarnya bukan masalah pada kandungan ais. Tetapi bahan peluntur tersebut. Didalam air ada sejenis bahan kimia yang digunakan untuk membunuh bakteria dan kuman di dalam air, atau lebih dikenali dengan nama klorin (Cl). Bila kita buat ais batu di rumah, kami sarankan JANGAN gunakan air paip. Kerana [...]

Beza Antara Penapis Air Coway dan Cuckoo

by cowayreg
Beza Antara Penapis Air Coway dan Cuckoo Beza Antara Penapis Air Coway dan Cuckoo Kali ni kami diminta untuk mengupas isu hangat yang sering pelanggan bertanya iaitu apakah beza di antara penapis air Coway dan Cuckoo. Sebagai pengguna dan konsultan produk Coway, secara logiknya sudah pasti kami akan menggalakkan anda untuk memilih Coway, bukan? Kami telah spend banyak masa untuk survey jenama penapis air yang ada di pasaran sebelum mengambil keputusan untuk menggunakan Coway tiga tahun lepas. Namun, sebagai seorang eksekutif jualan yang professional, kami di ajar untuk tidak sama sekali memburukkan mana mana pesaing kami. Tuan tuan yang membaca blog [...]

Pakej Servis Coway Oleh Cody (Coway Lady)

by cowayreg
PAKEJ SERVIS COWAY OLEH CODY (Coway Lady) Pakej Servis Coway Oleh Cody - SERVIS DARI HATI KE HATI Boleh di anggarkan hampir 80% rakyat Malaysia menggunakan Penapis Air di rumah masing masing. Tapi kebanyakkan nya hanya menggunakan penapis air tanpa menyelenggarakan ia secara berkala. Jadi disinilah kenapa ramai yang mula mempercayai dan menggunakan produk pakej lengkap Coway. Artikel berkaitan ----> Kenapa Harus Memilih Coway Ramai yang masih tidak percaya Coway menyediakan khidmat servis dan sanitasi setiap dua bulan TANPA CAJ terus ke rumah anda. Betul. Anda baca seribu kali pun masih sama, TANPA CAJ. ? Ianya satu pakej istimewa yang [...]