Home /

Article

Coway Regiment

Anak anak Syurga

by cowayreg
Anak  Anak Syurga - Taska Cahaya Bestari Di Rawang Terima kasih Chekgu Umi Kalsum kerana meyakini produk Coway! Beliau tahu, apabila bab menjaga kanak kanak di bawah umur sememangnya satu cabaran yang sangat besar dan beliau tahu, ibu bapa pasti mencari pusat jagaan yang benar benar dapat cater keperluan anak anak mereka semasa mereka sedang bekerja. Jadi bagaimana Chekgu Umi menangani isu itu? Setelah beberapa kali kami bermesuarat dengan beliau, akhirnya beliau bersetuju untuk meletakkan penapis air dan penapis udara di ruang pembelajaran anak anak. Secara tidak langsung, ini telah meningkatkan kredibiliti taskanya kerana pihak taska cahaya bestari mengambil langkah keselamatan [...]

Adakah Penapis Air Anda Selamat Digunakan?

by cowayreg
Adakah Penapis Air Anda Selamat Digunakan? "...bro apa beza penapis air Coway and xxxx?..." Jadinya, kami terpanggil untuk highlight kan pasal satu non profit organization iaitu Water Quality Association (WQA). Ramai yang belum yakin pasal sesetengah produk penapis air, TERMASUKLAH Coway jugak. Jadinya kami cuba bekalkan diorang dengan data dari WQA ni moga dapat membantu. ".. Bro, dah menatang apa pulak WQA ni?.." WQA ni ialah pertubuhan untuk industri rawatan air samada dari segi kegunaan komersial mahupun residential untuk NATIONWIDE. Baik, kalau korang nak info lanjut, klik je link yang di attached bawah ni. Baca dan hadamkan.  https://www.wqa.org/ Dah keterlanjuran kami kat [...]

Cara Bayar Coway Melalui Online

by cowayreg
Cara Bayar Coway Melalui Online Coway sememangnya menetapkan syarat untuk melakukan bayaran bulanan secara autodebit dari akaun. Namun atas sebab sebab tertentu, jika autodebit gagal, bagaimana? Ada beberapa cara sebenarnya untuk melangsaikan bayaran bulanan yang tertunggak sekiranya auto debit pihak tuan/puan telah terbatal; 1. Melalui JOMPAY 2. Melalui ejen jualan Coway 3. Melalui Cody  (Coway Lady) yang datang servis ke rumah Pada entri ini, kami nak SHARE bagaimana tuan puan boleh buat payment sendiri melalui jomPAY jika pemotongan tidak berjaya. Dibawah ini kami tunjukkan step by step pembayaran dibuat melalui Maybank2u. • STEP 1 Setelah log in ke akaun anda, [...]

Perlukah Penapis Udara Dalam Rumah?

by cowayreg
Perlukah Penapis Udara Dalam Rumah? Tempat yang kita rasa paling selamat mestila rumah kan? Tapi, Tahu tak  sebenarnya kebanyakkan penyakit kita boleh dapat dari dalam rumah!• Bahan-bahan kimia yang meruap daripada cat dinding rumah. Habuk & Kulat daripada karpet & perabot, makhluk-makhluk halus yang kita tak nampak ie virus & bacteria yang kita bawak balik ke rumah tanpa sedar dan daripada pets gas-gas yang bahaya macam formaldehyde daripada peti ais, ubat nyamuk & serangga asap rokok (kalau ada perokok la dalam rumah) Masalah jerebu Bau bauan dari pada kain baju yang dijemur indoor, dapur, tilam dan sofa Ishhh, banyak la [...]

Kelebihan Penapis Air Coway

by cowayreg
Kelebihan Penapis Air Coway   Sebenarnya, produk penapis air coway ini tidak mengira samada untuk kegunaan keluarga, rumah bujang, mahupun rumah sewa, penapis air wajib ada di dalam setiap rumah. Berikut adalah tiga kelebihan penapis air coway; Mempunyai fungsi tiga suhu iaitu panas, sejuk dan suam yang sangat memudahkan. Hanya pilih suhu, dan tekan nikmati kesegaran air putih anda. Bekas simpanan air dan cerek elektrik  anda dah boleh simpan atau kitar semula. Kerja untuk menjerang air dan simpan air untuk diminum adalah cara lama. Dengan penapis air Coway model Villaem, anda boleh terus minum kerana lebih 10 liter air disimpan untuk kegunaan anda pada satu-satu [...]