fbpx
Home /

Article

Coway Regiment

Salahkan Ais Atau Gula?

by cowayreg
Salahkan Ais Atau Gula? SALAHKAN AIS ATAU SALAHKAN GULA? Di mana bahayanya gula putih? Gula putih ini berbahaya salah satunya adalah kerana kandungan bahan peluntur (bleach), yang digunakan untuk memutihkan gula tersebut, pada asalnya gula itu berwarna perang. Ada mak mak yang tak tahu lagi dan menyalahkan ais jika anak mereka batuk berkahak. Sebenarnya bukan masalah pada kandungan ais. Tetapi bahan peluntur tersebut. Didalam air ada sejenis bahan kimia yang digunakan untuk membunuh bakteria dan kuman di dalam air, atau lebih dikenali dengan nama klorin (Cl). Bila kita buat ais batu di rumah, kami sarankan JANGAN gunakan air paip. Kerana [...]

Beza Antara Penapis Air Coway dan Cuckoo

by cowayreg
Beza Antara Penapis Air Coway dan Cuckoo Beza Antara Penapis Air Coway dan Cuckoo Kali ni kami diminta untuk mengupas isu hangat yang sering pelanggan bertanya iaitu apakah beza di antara penapis air Coway dan Cuckoo. Sebagai pengguna dan konsultan produk Coway, secara logiknya sudah pasti kami akan menggalakkan anda untuk memilih Coway, bukan? Kami telah spend banyak masa untuk survey jenama penapis air yang ada di pasaran sebelum mengambil keputusan untuk menggunakan Coway tiga tahun lepas. Namun, sebagai seorang eksekutif jualan yang professional, kami di ajar untuk tidak sama sekali memburukkan mana mana pesaing kami. Tuan tuan yang membaca blog [...]

Pakej Servis Coway Oleh Cody (Coway Lady)

by cowayreg
PAKEJ SERVIS COWAY OLEH CODY (Coway Lady) Pakej Servis Coway Oleh Cody - SERVIS DARI HATI KE HATI Boleh di anggarkan hampir 80% rakyat Malaysia menggunakan Penapis Air di rumah masing masing. Tapi kebanyakkan nya hanya menggunakan penapis air tanpa menyelenggarakan ia secara berkala. Jadi disinilah kenapa ramai yang mula mempercayai dan menggunakan produk pakej lengkap Coway. Artikel berkaitan ----> Kenapa Harus Memilih Coway Ramai yang masih tidak percaya Coway menyediakan khidmat servis dan sanitasi setiap dua bulan TANPA CAJ terus ke rumah anda. Betul. Anda baca seribu kali pun masih sama, TANPA CAJ. ? Ianya satu pakej istimewa yang [...]

Anak anak Syurga

by cowayreg
Anak  Anak Syurga - Taska Cahaya Bestari Di Rawang Terima kasih Chekgu Umi Kalsum kerana meyakini produk Coway! Beliau tahu, apabila bab menjaga kanak kanak di bawah umur sememangnya satu cabaran yang sangat besar dan beliau tahu, ibu bapa pasti mencari pusat jagaan yang benar benar dapat cater keperluan anak anak mereka semasa mereka sedang bekerja. Jadi bagaimana Chekgu Umi menangani isu itu? Setelah beberapa kali kami bermesuarat dengan beliau, akhirnya beliau bersetuju untuk meletakkan penapis air dan penapis udara di ruang pembelajaran anak anak. Secara tidak langsung, ini telah meningkatkan kredibiliti taskanya kerana pihak taska cahaya bestari mengambil langkah keselamatan [...]

Adakah Penapis Air Anda Selamat Digunakan?

by cowayreg
Adakah Penapis Air Anda Selamat Digunakan? "...bro apa beza penapis air Coway and xxxx?..." Jadinya, kami terpanggil untuk highlight kan pasal satu non profit organization iaitu Water Quality Association (WQA). Ramai yang belum yakin pasal sesetengah produk penapis air, TERMASUKLAH Coway jugak. Jadinya kami cuba bekalkan diorang dengan data dari WQA ni moga dapat membantu. ".. Bro, dah menatang apa pulak WQA ni?.." WQA ni ialah pertubuhan untuk industri rawatan air samada dari segi kegunaan komersial mahupun residential untuk NATIONWIDE. Baik, kalau korang nak info lanjut, klik je link yang di attached bawah ni. Baca dan hadamkan.  https://www.wqa.org/ Dah keterlanjuran kami kat [...]