fbpx
Home /

Article

Coway Regiment

5 Tips Membeli Penapis Air Untuk Kegunaan Di Rumah

by cowayreg
5 Tips Membeli Penapis Air Untuk Kegunaan Di Rumah Salam tuan, area rumah saya kerap sangat takde air, anak anak kuat minum air pulak tu. Boleh tak tuan cadangkan saya apa ciri-ciri penapis air yang perlu ada untuk penapis air yang baik? Tq ye. Dua respon di atas sering saya terima, berkenaan dengan penapis air apa yang sesuai untuk famili mereka. Berikut adalah 5 tips yang boleh dijadikan panduan untuk tuan dan puan yang tengah baca blog saya ni. Moga bermanfaat! 5 Tips Membeli Penapis Air untuk Rumah Anda Jenama yang dikenali. Apabila kita membeli jenama yang dikenali boleh mengelakkan kita dari menyesal later [...]

Skim MLM Dalam Penjualan Penapis Air?

by cowayreg
Skim MLM Dalam Penjualan Penapis Air? - Betul Ke Coway Ni MLM? Haa terkejut ke geng baca headline tu? Hehe. Rilek, ia takde kena mengena dengan Coway pon. Kat entry ni kami nak share sedikit tentang detail pakej premium produk Coway. Ehh kalau nak baca artikel penuh, klik link ni --->  http://hmtro.com/2duE9iE Ada yang kata produk Coway mahal sangat! Ada yang kata Coway ni MLM sebab tu mahal sangat, nak bagi UPLINE dia makan lebih! Ada jugak yang kata Coway ni penipu sebab mengenakan cas interest yang tinggi! Ok jom kita go through satu persatu kay. Kita kasik clearrr segala [...]

Tips Memilih Penapis Udara

by cowayreg
Tips Memilih Penapis Udara - 5 Tips Penting Anda Patut Tahu! Assalamualaikum semua supporters Coway Regiment! Terima kasih kerana sudi lagi singgah di web kami untuk mendapatkan latest info dan input input yang insyaAllah bermanfaat untuk anda. Selalu ramai pelanggan kami yang bertanyakan apakah perkara yang perlu di ambil kira untuk membeli penapis udara, So, Kali ni kami nak share TIPS MEMILIH PENAPIS UDARA Tips tips Memilih Penapis Udara » Pastikan ianya mempunyai pengesahan dari AHAM (Association of Home Appliance Manufacturers). Apa itu AHAM? Oklah, kat sini kami brief sikit tentang AHAM untuk anda semua supaya lepas ni lebih teliti dalam [...]

Adakah Air RO Merbahaya?

by cowayreg
Adakah Air RO Merbahaya?    Adakah Air RO Merbahaya? Dulu ramai di antara kita di momokkan dengan mitos bahawa dengan meminum air RO akan menyebabkan tulang reput dan membawa banyak lagi kesan penyakit. Sehinggakan suatu tahap doktor yang bijak pandai pon turut terpedaya dengan mitos seperti ini. Di sini kami bukan menegakkan mana mana pendirian, tetapi kami hanya ingin menjelaskan bahawa tiada khilaf pun jika individu mengambil apa jua jenis air sekalipun asalkan ianya bersih dari bahan bahan berbahaya dan bakteria. Yang penting kita mesti memilih air yang sudah ditapis kotorannya, bakteria dan paling penting logam berat. Air RO sememangnya [...]