Coway Regiment

Kenapa Harus Memilih Coway?

by cowayreg
KENAPA HARUS MEMILIH COWAY? Yeahh! Syukurrr alhamdulillah. Masih dikurniakan lagi idea dan tenaga untuk sharing dengan anda semua tentang input input menarik pasal Coway yang sepatunya anda semua tahu. Hehe Baru baru ni, para managers kami (CSTeam) telah diterbangkan ke Korea, tempat asal usul Coway kerana Coway (M) Sdn Bhd menaja sepenuhnya trip para managers untuk melihat sendiri R&D Centre Coway di Seoul University, Korea. Bukan takat diorang di belanja tengok R&D centre je, tapi dibelanja sekali tengok kilang manufacturing penapis air dan udara produk Coway untuk di supply ke satu dunia dekat Yugu! Haa todddiaaa. Bayangkan betapa besarnya kilang [...]

Berpantang Dalam Chicken Pox?

by cowayreg
BERPANTANG DALAM CHICKEN POX? Dekat entry kali ni, admin nak share, pengalaman admin sendiri yang admin pon sebenarnya amazed. Yela, bayangkan selama ni admin tak pernah kisah pon air mandian macam mana, tak pernah nak ambil berat. Jadi, kali ni admin nak share perkara bermanfaat ni moga orang lain yang mengalami pon dapat avoid. Dalam bulan Mei 2015, admin disahkan terkena virus chicken pox, aduhhh, sengsara nya amatt! Huhu. Tapi apa boleh buat, dah ketentuan Nya, redha jelah. Cumanya kami tetap berusaha cari penyelesaian lain selain dari rawatan kami dengan klinik berdekatan. Gugel punya gugel admin terjumpa lah satu post [...]

5 Tips Membeli Penapis Air Untuk Kegunaan Di Rumah

by cowayreg
5 Tips Membeli Penapis Air Untuk Kegunaan Di Rumah Salam tuan, area rumah saya kerap sangat takde air, anak anak kuat minum air pulak tu. Boleh tak tuan cadangkan saya apa ciri-ciri penapis air yang perlu ada untuk penapis air yang baik? Tq ye. Dua respon di atas sering saya terima, berkenaan dengan penapis air apa yang sesuai untuk famili mereka. Berikut adalah 5 tips yang boleh dijadikan panduan untuk tuan dan puan yang tengah baca blog saya ni. Moga bermanfaat! 5 Tips Membeli Penapis Air untuk Rumah Anda Jenama yang dikenali. Apabila kita membeli jenama yang dikenali boleh mengelakkan kita dari menyesal later [...]

Skim MLM Dalam Penjualan Penapis Air?

by cowayreg
Skim MLM Dalam Penjualan Penapis Air? - Betul Ke Coway Ni MLM? Haa terkejut ke geng baca headline tu? Hehe. Rilek, ia takde kena mengena dengan Coway pon. Kat entry ni kami nak share sedikit tentang detail pakej premium produk Coway. Ehh kalau nak baca artikel penuh, klik link ni --->  http://hmtro.com/2duE9iE Ada yang kata produk Coway mahal sangat! Ada yang kata Coway ni MLM sebab tu mahal sangat, nak bagi UPLINE dia makan lebih! Ada jugak yang kata Coway ni penipu sebab mengenakan cas interest yang tinggi! Ok jom kita go through satu persatu kay. Kita kasik clearrr segala [...]

Tips Memilih Penapis Udara

by cowayreg
Tips Memilih Penapis Udara - 5 Tips Penting Anda Patut Tahu! Assalamualaikum semua supporters Coway Regiment! Terima kasih kerana sudi lagi singgah di web kami untuk mendapatkan latest info dan input input yang insyaAllah bermanfaat untuk anda. Selalu ramai pelanggan kami yang bertanyakan apakah perkara yang perlu di ambil kira untuk membeli penapis udara, So, Kali ni kami nak share TIPS MEMILIH PENAPIS UDARA Tips tips Memilih Penapis Udara » Pastikan ianya mempunyai pengesahan dari AHAM (Association of Home Appliance Manufacturers). Apa itu AHAM? Oklah, kat sini kami brief sikit tentang AHAM untuk anda semua supaya lepas ni lebih teliti dalam [...]