Homecare / 3 posts found

Review Servis Tilam Coway

by cowayreg
Feedback Review Servis Tilam Coway Tuan puan, kali ni kami nak share review servis tilam coway dari pelanggan kami yang subscribe pakej one time servis tilam dari coway. Jommmm kita tengok: Tuddiaaa, nampak tak alatan homecare technician coway. Lengkap satu set, ni bukan takat hama je mati ni, virus pon kena sedut. Hehe. Technician akan slowly vakum tilam untuk memastikan setiap sudut dan kawasan berjaya diliputi. InsyaAllah, lepas ni tilam kita lebih terjaga n bersih. Review selepas servis mattress dari coway technician https://www.youtube.com/watch?v=zhG-7PeB3l4&feature=youtu.be

Inilah Cara Tilam Coway Diservis

by cowayreg
Inilah Cara Tilam Coway Diservis! Inilah cara tilam coway diservis dengan lebih terperinci untuk tuan puan! Ramai yang whatsapp dan email kami tentang modus operandi coway servis tilam empuk tuan tuan. Jadi disini kami akan share kan pada anda semua secara terperinci alatan dan cara mereka servis tilam empuk anda. Kenapa Tilam Kita Perlu Diservis Kita takkan nampak kehadiran mikro organisma seperti debu hama di atas tilam kita, jadi kerana itulah coway menyediakan pakej perkhidmatan servis tilam tuan tuan. https://youtu.be/HB85rzPrEgM 1- Alatan yang Coway Gunakan https://www.youtube.com/watch?v=MGHYytcABHo 2- Keadaan Semasa Coway Servis Tilam Anda https://youtu.be/uSjUrMK_iec Dengan adanya pakej servis ini, tuan [...]
KHDMAT PENJAGAAN TILAM DARI COWAY

Khidmat Penjagaan Tilam Dari Coway

by cowayreg
Khidmat penjagaan tilam dari coway khusus untuk anda yang menginginkan nikmat "tilam baru" selama 365 hari sepanjang tahun! MENGAPA ANDA MEMERLUKAN KHIDMAT PENJAGAAN TILAM? 1- Tidur di atas tilam sudah meliputi 1/3 daripada masa anda dalam sehari 2- Tilam yang bersih dan selesa dan memberikan anda tidur yang berkualiti sekaligus meningkatkan taraf kesihatan untuk bekerja di keesokan harinya. 3- Kebanyakan kita tak tahu cara yang terbaik untuk membersihkan tilam dan bilik tidur termasuklah kekurangan peralatan untuk membersihkannya. MENGAPA TILAM MEMBERI KESAN KEATAS TIDUR ANDA? 1- Kerana bilik tidur sentiasa terdedah dengan kadar kelembapan yang tinggi menyebabkan ia hos yang sangat [...]