Ejen Coway Penipu! Betul ke?

Ejen coway penipu, betul ke? Kalau tuan puan dah sampai di halaman ni, bermakna tuan puan dah ditipu oleh ejen coway.

Dalam malaysia, ada kurang lebih 7000 ejen coway yang bekerja secara full time. Dan lebih 10000 yang telah mendaftar menjadi ejen coway (sleeping ejen) sejak dari 2006 sehingga hari ini.

Dan sepanjang kami menjadi ejen coway sejak 2015 hingga kini, pelbagai jenis aduan dah kami terima. Jadi kami rasakan ini tidak patut diteruskan lagi, sebab itulah kami bertekad untuk berkongsi serba sedikit pelanggan coway yang dah di tipu ejen coway yang tak bertanggungjawab.

Hasil keseluruhan yang kami boleh rumuskan ialah, pelanggan yang TERSONTOT semuanya disebabkan terpedaya dengan janji bulan bintang ejen yang tak bertanggungjawab!

Tuan puan, apa apa sahaja offer yang too good to be true, tolonglah siasat dahulu. Coway sudah sememangnya takkan menyediakan tawaran tanpa bayaran sehingga 6 bulan percuma macam tu sahaja. Coway ni menjalankan perniagaan tuan tuan. Bukan syarikat amal jariah. Tolong berfikir dan bertindak melalui kewarasan akal.

AWAS! Anda mungkin mangsa seterusnya dari ejen ejen seperti ini.

KISAH EJEN COWAY PENIPU 1

Ejen Coway Penipu

Bila kami melakukan lebih detail siasatan keatas pelanggan ni, didapati ejen coway dia yang sebelum ni menjanjikan bayaran sewa produk sehingga 5 bulan. Akhirnya dia sendiri tersontot kerana asyik dengan janji bulan dan bintang dari ejen yang tak bertanggungjawab tu.

KISAH EJEN COWAY PENIPU 2

Ejen Coway Penipu

Puan ni dah tersontot dengan ejen coway keparat ni. Ejen menjanjikan untuk bayar selama 2 tahun, tapi rupanya 4 bulan sahaja!
Puan ni menyesal dan terus follow nasihat dari kami untuk selesaikan tunggakan dia.

KISAH EJEN COWAY PENIPU 3

Ejen Coway Penipu

Kisah abang ni ialah ejen memaksa ibunya untuk membeli penapis air dan udara, dan ejen itu membayar kan untuk pelanggan bayaran pertama nya, iaitu RM198.

Tuan puan, Coway MEMANG WAJIBKAN PELANGGAN BAYAR SATU BULAN ADVANCE + REGISTRATION FEES untuk semua produknya. Tidak ada offer tanpa bayar apa apa dapat terus produk coway.

KISAH EJEN COWAY PENIPU 4

Ejen Coway Penipu

Penapis udara coway memang boleh sedut habuk dan bulu kucing, tapi BUKAN SEMUA! Kalau nak yang boleh sedut semua bulu kucing, belilah vakum tuan puan sekalian.

KISAH EJEN COWAY PENIPU 5

Ejen Coway Penipu

Cik ni ialah student praktikal di shah alam. Dipaksa beli coway dan butirannya telah di hantar jugak untuk dimasukkan dalam rekod sistem coway.

KISAH EJEN COWAY PENIPU 6

Ejen Coway Penipu

Kisah ni ejen coway keparat tu menjanjikan tak perlu bayar apa apa sehingga setahun. Kau rasa????

Tolonglah tuan puan, coway ni ialah syarikat berniaga. Bukan syarikat zakat mahupun amal jariah. Mereka ialah orang yang berniaga. Mana mungkin mereka offer sesuatu yang akan merugikan perniagaan mereka.

Kalau masih was was dengan nak beli coway, whatsapp lah kami. Hubungi kami. Biar kami bantu!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *