landing-page-intro
award-copy

Laman ini diuruskan oleh Raja Yusaini dan Siti Nuur Hidayu, pengedar Yang sah dan berdaftar dengan Coway (M) Sdn Bhd dengan Kod 525624 dan 524793.
Syarikat Coway (M) Sdn Bhd (735420-H) berdaftar di bawah Akta Jualan Langsung (AJL 931694) dan GST No. 000872153088.

Abang akak mesti tengah mencari
Penapis Air Coway yang BAWAH RM100  sebulan yang LENGKAP 

⇒ Pemasangan Percuma
⇒ Servis Sanitasi
⇒ Penukaran Filter Berkala
⇒ Waranti Penuh Produk

BETUL?

 

Jangan risau, biar kami bantu 

Sebelum tu....
Pernah ke abang dan akak selalu alami masalah macam ni;

⇒ Lepas masak air, simpan air dalam botol. Biar sehari, tengok tengok, berkeladak dah dekat bawah botol tu. Aduhaiii. Geli pulak tekak nak minum. Anak anak apatah lagi. Kesiann diorang 

⇒ Beli air mineral dekat mall, satu botol yang lima liter (5L) tu je dah spend hampir RM8 sebotol. Beli satu mana cukup, sekurang kurangnya kena beli tiga tu pon tahan berapa hari ja. 

⇒ Kadang kadang terlupa nak masak air dan simpan dalam termos. Pastu bila dah terlupa, haa pagi esok mulalah kelam kabut, tu belum kira nak buat syusyu baby lagi. Memang tak menang tangan la. Adehh 

Haa, kami nak kongsikan sesuatu yang dapat menyelesaikan SEMUA perkara di atas dengan PANTAS, MUDAH dan BERKESAN! Abang dan akak TERUSKAN bacaan 

Penapis air Coway yang LAKU KERASS di pasaran hari ini,
memperkenalkan.......... Cik Neo!

Lepas abang dan akak pasang Penapis Air Coway Cik Neo ni, KONFEM abang dan akak TAK PERLU lagi;

1. Risau ada keladak keladak dalam air sebab Penapis Air Coway ni menggunakan sistem penapisan RO yang menapis sehingga 0.0001 micron. Erti kata mudah, semua karat, bendasing, bakteria/kuman dan logam berat dah disingkirkan dalam air minuman kita.

2. Risau air dah simpan dalam termos ke belum. Sebab nya Cik Neo yang gojes ni merupakan model Penapis Air Coway yang dilengkapi tiga suhu, air sejuk, biasa dan panas. Jadi lepas ni botol botol dalam fridge yang banyak tu boleh masuk tong recycle tau 

3. Susah susah beli air mineral berbondong bondong sebab Cik Neo pun kategori air mineral tau.
 
Eh!! bukan ITU SAHAJA...

Once abang dan akak order penapis air Coway SEKARANG, abang dan akak akan turut dapat;

⇒ SERVIS SANITASI terus ke rumah setiap dua bulan sekali SELAMA LIMA TAHUN tanpa caj.

⇒ PENUKARAN FILTER
berkala setiap enam bulan SELAMA LIMA TAHUN tanpa caj.


⇒ WARANTI PENUH
produk SELAMA LIMA TAHUN. Erti mudahnya, jika berlaku sebarang kerosakan, abang dan akak hanya laporkan pada kami
 

Raja 012.781.9907 
Ayu 011.3208.8344
dan team kami akan datang terusss kerumah dalam masa 48 jam untuk proses repair, FOC!


⇒ Abang dan akak akan turut menikmati SERVIS personal dari kami sendiri selama 60 bulan. Servis personal dari kami merangkumi produk handling, aduan masalah produk 24 jam dan sebarang kemusykilan sepanjang abang dan akak menggunakan produk Penapis Air Coway ni. Best kan? 

⇒ Semestinya produk baru yang masih dari dalam kotak lagi yang di hantar direct dari Korea, pusat R&D Centre Coway.

presentation1-2

LIMA (5) Manfaat Yang Anda Terpaksa Terima Dari Pembelian Penapis Air Coway Ialah

PEMASANGAN dan PENGHANTARAN PERCUMA
Menawarkan servis berkala dua bulan sekali SEPANJANG PAKEJ LENGKAP PEMBELIAN PRODUK COWAY
WARANTI PENUH produk selama LIMA tahun
Mempunyai Research and Development (R&D) Centre di Korea.
Pemeriksaan produk secara berkala DUA BULAN sekali selama LIMA TAHUN
free gift penapis air coway

FREEMIUM SATU UNIT SERUM KULIT UNTUK DIMENANGI!

Coway nak belanja abang dan akak yang order penapis air Coway dengan satu unit SERUM KULIT di bawah ni;
Macam mana nak dapatkan??
Simple je. Follow step mudah ni!

¤ Pastikan 2 dari 10 orang list member abang dan akak tadi turut membuat pembelian produk Coway dengan kami!


Untuk pengetahuan, SERUM KULIT ini worth RM6++ jika di beli di luar, WOW!

free gift beli pelembut air mandian coway ekzema
free gift belipelembut air mandian coway ekzema
free gift beli penapis air coway neo
img-20160516-wa0023
Screenshot_20170102-010437_1
penapis air coway neo
fb_img_1474813849274
penapis air villaem
screenshot_2016-09-25-22-31-53
screenshot_2016-09-10-17-33-59
testi-1
screenshot_2016-09-27-21-46-31
picsart_10-03-08-35-45
1464072429596_1
1475134909213
picsart_10-04-10-46-05

Dah baca satu satu kat atas tu? Alangkah mudah ada satu pembantu dapur macam tu kan. 
TERUSKAN skroll lagi abang akak, kami nak tunjuk sedikit 'teaser' semasa servis sanitasi dua bulan sekali penapis air Coway tu. Nak tengok tak?

1459830609931

Ok, Saya berminat untuk Penapis Air Coway, model Neo ni. Ada bayaran permulaan tak?

Ya, ada tuan/puan. Untuk setiap pembelian produk Coway, ianya termasuk dengan pembayaran permulaan iaitu:

1. Registration Fee: RM100.00

2. 1 Month Advance Rental: RM95.00
TOTAL BAYARAN PERMULAAN RM195

NOTA PENTING!

Jika anda berurusan dengan ejen yang menyatakan tidak perlu membuat pembayaran apa apa, AWAS! Kerana kemungkinan besar anda berurusan dengan penipu. Kerana semua produk Coway PASTI termasuk sekali bayaran permulaan, alaa macam beli kereta, orang kata downpayment. Jangan kerana terpengaruh dengan helah tanpa perlu membuat apa apa bayaran kita terus terpedaya, kerana manusia spesies macam ni hanya menyusahkan ejen ejen lain untuk mencari rezeki yang HALAL dan diberkati.