landing-page-intro-indicator

Apabila abang, akak AJAK 5 member sama sama order PENAPIS UDARA COWAY, abang akak akan menikmati REBATE RM150 dari COWAY!

Haa ADA LAGI!

Jika 2 ORANG dari 5 nama tadi turut membuat pembelian penapis udara Coway dengan kami (dalam masa 30 hari dari tarikh oder abang dan akak), Coway akan belanja abang dan akak satu serum kulit cell essence dari Coway bernilai lebih RM6++

Daaann...

Pasang seawal November, sewa bulan yang pertama adalah pada bulan Januari 2018!! WOW!

GEMPAK BEB!

PERINGATAN PENTING!!
Setiap pembelian Penapis Udara Coway melalui pakej lengkap sewa beli, ianya termasuk bayaran permulaan:
1. Registration Fee

2. One month advance rental.
Jadi jika abang dan akak berurusan dengan ejen yang mengatakan tiada registration fee, maka berwaspada dan berhati hati apabila berurusan dengan ejen itu kerana dikhuatiri akan menyalah gunakan dokumen sulit abang dan akak semua.

FREEMIUM SATU UNIT SERUM KULIT UNTUK DIMENANGI!

Coway nak belanja wife dan mak abang abang di luar sana yang order penapis udara Coway dengan satu unit serum kulit ekslusif dari Coway ni (Re:NK)
Macam mana nak dapatkan??
Simple je. Follow step mudah ni!

¤ Pastikan 2 dari 5 orang list member abang dan akak tadi turut membuat pembelian produk Coway dengan kami!


Untuk pengetahuan, sel serum ini bernilai RM6++ jika di beli di luar, WOW!

free gift belipelembut air mandian coway ekzema
free gift beli pelembut air mandian coway ekzema
Hanya RM3.17 Sehari Sahaja Untuk Udara Segar UNLIMITED!
1474989152033

 BULU KUCING ?
GATAL HIDUNG  ?
ASMA ?
EKZEMA ?
HABUK HALUS ?
BAU KEPAM ?
Haa, entry ini kami nak kongsikan sesuatu yang dapat menyelesaikan SEMUA perkara di atas dengan PANTAS, MUDAH dan BERKESAN! Dah bersedia semua penggemar kucing??

Memperkenalkan Penapis Udara Coway yang LAKU KERASS di pasaran hari ini,
.......... Mr. Indicator!

indicathor
indicator-slider1

Penapis Udara Coway Indicator ini dilengkapi dengan Anti- Virus filter untuk memastikan virus tidak dapat menerobos ke ruang angkasa rumah kita.

indicator-advance-air-purification-system
Pernah Lihat Pancaran Plasma? Apa Itu Plasma?
1475288529154

Aftermath Selepas Menggunakan Penapis Udara Coway Dalam Masa Dua Bulan

Disclaimer: Result Mungkin Berbeza Untuk Setiap Individu

img-20150605-wa0052 img-20150605-wa0051 img-20150605-wa0050 img-20150521-wa0020

img-20150521-wa0021

Once abang dan akak sign up dengan Coway, abang dan akak akan dapat;

⇒ SERVIS SANITASI Penapis Udara Coway terus ke rumah setiap dua bulan sekali SELAMA LIMA TAHUN tanpa caj.

⇒ PENUKARAN FILTER Penapis Udara Coway
berkala setiap enam bulan SELAMA LIMA TAHUN tanpa caj.


⇒WARANTI PENUH
produk Penapis Udara Coway SELAMA LIMA TAHUN. Erti mudahnya, jika berlaku sebarang kerosakan, abang dan akak hanya laporkan pada kami 

Raja 012.781.9907 
Ayu 011.3208.8344
dan team kami akan datang terusss kerumah dalam masa 48 jam untuk proses repair, FOC!


⇒ Abang dan akak akan turut menikmati SERVIS personal dari kami sendiri selama 60 bulan. Servis personal dari kami merangkumi produk handling, aduan masalah produk 24 jam dan sebarang kemusykilan sepanjang abang dan akak menggunakan produk Coway. Best kan? 

⇒ Semestinya produk baru yang masih dari dalam kotak lagi yang di hantar direct dari Korea, pusat R&D Centre Coway.

Bawah ni kami belanja satu video KHAS untuk PEROKOK PEROKOK/ VAPERS Tegar. Yea, lepas ni boleh hembus asap tu direct ke Mr Indicator tau
disclaimer: Produk didalam video di bawah ialah dari model Penapis Udara Coway Lombok II, tetapi Mr Indicator ini merupakan UPGRADE version Lombok II dengan spec yang lebih advance

Jom Kita Tengok REVIEW Mereka Yang Dah Menggunakan Penapis Udara Coway!
fb_img_1442389649567
picsart_11-02-02-13-40
1469328600153
img-20160927-wa0009
screenshot_2016-09-27-21-47-28

Dah baca satu satu kat atas tu? Macam tak percaya je kan?
Haa cuba tengok video bawah ni. Aduhai, padahal baru dua bulan lepas servis.
Untuk pengetahuan abang akak, penapis udara ni di pasang di salah sebuah klinik haiwan, dan mereka letakkan dua unit penapis udara Coway untuk MEMBANTU menyegarkan udara di dalam klinik tersebut.

Ok, Saya berminat untuk Penapis Udara Coway, Indicator ni. Ada bayaran permulaan tak?

Ya, ada tuan/puan. Untuk setiap pembelian produk Penapis Udara Coway, ianya termasuk dengan pembayaran permulaan iaitu:

1. Registration Fee: Rm200.00

2. 1 Month Advance Rental: Rm95.00
TOTAL BAYARAN PERMULAAN RM295.00


NOTA PENTING!

Jika anda berurusan dengan ejen yang menyatakan tidak perlu membuat pembayaran apa apa, AWAS! Kerana kemungkinan besar anda berurusan dengan penipu. Kerana semua produk Coway PASTI termasuk sekali bayaran permulaan, alaa macam beli kereta, orang kata downpayment. Jangan kerana terpengaruh dengan helah tanpa perlu membuat apa apa bayaran kita terus terpedaya, kerana manusia spesies macam ni hanya menyusahkan ejen ejen lain untuk mencari rezeki yang HALAL dan diberkati.

Mahalnya bayaran permulaan ni dikk. Kata dalam iklan ada promosi Pecah Kepala tu yang mana?

Hehe, ada. Bertenang...
Kali ni Coway BELANJA Registration Fees untuk abang dan akak, 

Jadi,

Registration Fees ; RM0
1 Month Advance Rental : RM95

Hanya RM95 Siap Pemasangan!


Ok, boleh call kami

Raja 012 781 9907
Ayu 011 320 88344

Dial laju laju, sekarang tau. Sebab takut nanti order lambat, lambat pulak pasangnya. Hihi. 
Oh tak mahal. DIJAMIN mampu milik!

HANYA RM95 sahaja sebulan untuk UDARA  yang segar dan FRESH dalam rumah kita yang tersayang. Jadi tak payah dah beli 'udara segar' yang RM0.60 satu beg tu, dengan Coway, RM3.17 sahaja sehari untuk useage yang TANPA HAD.

Call/Whatsapp/SMS laju laju, SEKARANG tau abang dan akak. 
012 781 9907
0127819907
0127819907

Jpeg