landing-page-intro
award-copy

PENAPIS AIR RM95/BULAN
LENGKAP SERVIS, PENUKARAN FILTER & WARANTI SELAMA 5 TAHUN

free gift penapis air coway
screenshot_2016-09-10-17-33-59

Chopp! Nak Hadiah Tak?

Bila abang, akak AJAK 5 member sama sama order PENAPIS AIR bajet bawah RM100 ni, abang akak akan menikmati REBATE RM100 dari COWAY. Dan jika 2 ORANG dari 5 nama tadi turut membuat pembelian (dalam masa 30 hari dari tarikh oder abang dan akak), coway akan belanja

 Serum Kulit Yang Bernilai RM600+!

BEST TAK?!

PERINGATAN PENTING!!
Setiap pembelian produk Coway melalui pakej lengkap sewa beli, ianya termasuk bayaran permulaan:
1. Registration Fee

2. One month advance rental.
Jadi jika abang dan akak berurusan dengan ejen yang mengatakan tiada registration fee, maka berwaspada dan berhati hati apabila berurusan dengan ejen itu kerana dikhuatiri akan menyalah gunakan dokumen sulit abang dan akak semua.

free gift penapis air coway
free gift beli penapis air coway neo

⇒ Lepas masak air, simpan air dalam botol. Biar sehari, tengok tengok, berkeladak dah dekat bawah botol tu. Aduhaiii. Geli pulak tekak nak minum. Anak anak apatah lagi. Kesiann diorang 

Beli air mineral dekat mall, satu botol yang lima liter (5L) tu je dah spend hampir RM8 sebotol. Beli satu mana cukup, sekurang kurangnya kena beli tiga tu pon tahan berapa hari ja. 

⇒ air dah simpan dalam termos ke belum. Sebab nya Cik Neo yang gojes ni merupakan model Penapis Air Coway yang dilengkapi tiga suhu, air sejuk, biasa dan panas. Jadi lepas ni botol botol dalam fridge yang banyak tu boleh masuk tong recycle tau 

Haa,  SEMUA MASALAH abang dan akak sebelum  ni akan selesai dengan PANTAS, MUDAH dan BERKESAN

presentation1-2

 Once abang dan akak order penapis air Coway SEKARANG, abang dan akak akan turut dapat;

⇒ SERVIS SANITASI terus ke rumah setiap dua bulan sekali SELAMA LIMA TAHUN tanpa caj.

⇒ PENUKARAN FILTER
berkala setiap enam bulan SELAMA LIMA TAHUN tanpa caj.


⇒ WARANTI PENUH
produk SELAMA LIMA TAHUN. Erti mudahnya, jika berlaku sebarang kerosakan, abang dan akak hanya laporkan pada kami
 


Raja 012.781.9907 
Ayu 011.3208.8344


dan team kami akan datang terusss kerumah dalam masa 48 jam untuk proses repair, FOC!


⇒ Abang dan akak akan turut menikmati SERVIS personal dari kami sendiri selama 60 bulan. Servis personal dari kami merangkumi produk handling, aduan masalah produk 24 jam dan sebarang kemusykilan sepanjang abang dan akak menggunakan produk Penapis Air Coway ni. Best kan? 

⇒ Semestinya produk baru yang masih dari dalam kotak lagi yang di hantar direct dari Korea, pusat R&D Centre Coway.

LIMA (5) Manfaat Yang Anda Terpaksa Terima Dari Pembelian Penapis Air Coway Ialah

PEMASANGAN dan PENGHANTARAN PERCUMA
Menawarkan servis berkala dua bulan sekali SEPANJANG PAKEJ LENGKAP PEMBELIAN PRODUK COWAY
WARANTI PENUH produk selama LIMA tahun
Mempunyai Research and Development (R&D) Centre di Korea.
Pemeriksaan produk secara berkala DUA BULAN sekali selama LIMA TAHUN
fb_img_1474813849274
penapis air villaem
penapis air coway neo
testi-1
screenshot_2016-09-27-21-46-31
picsart_10-03-08-35-45
1464072429596_1
1475134909213
picsart_10-04-10-46-05

Dah baca satu satu kat atas tu? Alangkah mudah ada satu pembantu dapur macam tu kan. 
TERUSKAN skroll lagi abang akak, kami nak tunjuk sedikit 'teaser' semasa servis sanitasi dua bulan sekali penapis air Coway tu. Nak tengok tak?

1459830609931


NOTA PENTING!

Jika anda berurusan dengan ejen yang menyatakan tidak perlu membuat pembayaran apa apa, AWAS! Kerana kemungkinan besar anda berurusan dengan penipu. Kerana semua produk Coway PASTI termasuk sekali bayaran permulaan, alaa macam beli kereta, orang kata downpayment. Jangan kerana terpengaruh dengan helah tanpa perlu membuat apa apa bayaran kita terus terpedaya, kerana manusia spesies macam ni hanya menyusahkan ejen ejen lain untuk mencari rezeki yang HALAL dan diberkati.

Hubungi kami SEKARANG sebelum kami mengubah fikiran! Untuk tempahan, klik TEMPAH SEKARANG