landing-page-intro
award-copy

Laman ini diuruskan oleh Raja Yusaini dan Siti Nuur Hidayu, pengedar Yang sah dan berdaftar dengan Coway (M) Sdn Bhd dengan Kod 525624 dan 524793.
Syarikat Coway (M) Sdn Bhd (735420-H) berdaftar di bawah Akta Jualan Langsung (AJL 931694) dan GST No. 000872153088.

COWAY NEO WOW PLAN!

DULU SAYA BELI PENAPIS AIR COWAY NEO RM108 SEBULAN, HARINI AWAK BELI PENAPIS AIR COWAY NEO DAPAT RM85 JE SEBULAN TAU!

SPECIAL KAN PROMO PENAPIS AIR COWAY NEO KALI NI??

Yeah betul tu abang dan akak sekalian. Promo terhangat Coway dah kembali! COWAY NEO WOW PLAN untuk penapis air coway neo yang lebih gempak dah datang balik. Jangan lepaskan peluang kali ni tau. Masa raya tahun 2018 haritu dah terlepas, tahun ni pastikan takkan terlepas lagi ok! 

Biar kami bantu abang dan akak semua ok

Sebelum tu....
Pernah ke abang dan akak selalu alami masalah macam ni;

⇒Selalu punch card ofis merah sebab masuk kerja lambat. Lambat bukan sebab apa, sebab kelam kabut prepare pagi pagi breakfes asben/isteri, anak anak lagi.

Cek termos, air panas pulak dah nak habis! Jam dah pukul 6:30 pagi dah ni. Harini pulak ada meeting penting dengan bos. Takkan nak masuk lambat lagi!!

Aduhai!

Kalau lah ada penapis air coway neo dekat dapur ni, tentu mudah dah kerja waktu pagi, lagi lagi time sekolah camni.

 

Betul ke kalau beli pakej lengkap sewa beli penapis air coway neo ni lengkap dengan:

- Servis dua bulan sekali
- Penukaran filter setiap 4 bulan
-Waranti selama lima tahun

Semua labor fee di atas total harga dalam RM1244 setiap kali servis di lakukan, tapi abang dan akak akan menikmati servis yang premium ni hanya pada RM0!
Ya tak perlu bayar apa apa dah abang dan akak oi bila subscribe pakej lengkap sewa beli penapis air coway neo ni!

 

Neo WOW 5

Lepas abang dan akak pasang Penapis Air Coway Neo ni, KONFEM abang dan akak TAK PERLU lagi;

1. Risau ada keladak keladak dalam air sebab Penapis Air Coway Neo ni menggunakan sistem penapisan RO yang menapis sehingga 0.001 micron. Erti kata mudah, semua karat, bendasing, bakteria/kuman dan logam berat dah disingkirkan dalam air minuman kita.

2. Risau air dah simpan dalam termos ke belum. Sebab nya penapis air coway Neo yang gojes ni merupakan model Penapis Air Coway yang dilengkapi tiga suhu, air sejuk, biasa dan panas. Jadi lepas ni botol botol dalam fridge yang banyak tu boleh masuk tong recycle tau 

3. Susah susah beli air mineral berbondong bondong sebab penapis air coway Neo pun kategori air mineral tau.
 

Eh!! bukan ITU SAHAJA...

Once abang dan akak order penapis air Coway neo SEKARANG, abang dan akak akan turut dapat;

3 set freemium gift Coway personally dari saya sendiri;

Paling penting:
 jika berlaku sebarang kerosakan, abang dan akak hanya laporkan pada kami 
Raja 012.781.9907 
Ayu 011.3208.8344
dan team kami akan datang terusss kerumah dalam masa 48 jam untuk proses repair, FOC!

⇒ Abang dan akak akan turut menikmati SERVIS personal dari kami sendiri selama 60 bulan. Servis personal dari kami merangkumi produk handling, aduan masalah produk 24 jam dan sebarang kemusykilan sepanjang abang dan akak menggunakan produk Penapis Air Coway ni. Best kan? 

⇒ Semestinya produk baru yang masih dari dalam kotak lagi yang di hantar direct dari Korea, pusat R&D Centre Coway.

presentation1-2

LIMA (5) Manfaat Yang Anda Terpaksa Terima Dari Pembelian Penapis Air Coway Ialah

PEMASANGAN dan PENGHANTARAN PERCUMA
Menawarkan servis berkala dua bulan sekali SEPANJANG PAKEJ LENGKAP PEMBELIAN PRODUK COWAY
WARANTI PENUH produk selama LIMA tahun
Mempunyai Research and Development (R&D) Centre di Korea.
Pemeriksaan produk secara berkala DUA BULAN sekali selama LIMA TAHUN

Bukan itu sahaja. Kalau tekan order sekarang kami akan bagi satu ebook khas tentang Penjagaan Penapis Air Coway Neo

Penapis air coway

FREEMIUM SATU UNIT EBOOK PENJAGAAN PENAPIS AIR COWAY NEO!

Kami nak belanja abang dan akak yang order penapis air Coway dengan satu unit ebook penjagaan penapis air coway neo;
Macam mana nak dapatkan??
Simple je. Follow step mudah ni!

¤ Order satu unit Penapis Air Coway Neo dengan kami, dan kami akan berikan secara PERCUMA ebook ini.
InsyaAllah ebook ini dapat membantu abang dan akak untuk lebih mudah memahami produk penapis air Coway Neo jika ada sebarang masalah di masa hadapan.

Untuk pengetahuan, Ebook ini kami jual dengan harga RM120 di pasaran pada pelanggan Coway yang menginginkan langkah semudah ABC untuk troubleshoot produk Coway jika ada masalah kecil (minor problem)

img-20160516-wa0023
Screenshot_20170102-010437_1
penapis air coway neo
fb_img_1474813849274
penapis air villaem
screenshot_2016-09-25-22-31-53
screenshot_2016-09-10-17-33-59
testi-1
screenshot_2016-09-27-21-46-31
picsart_10-03-08-35-45
1464072429596_1
1475134909213
picsart_10-04-10-46-05

Dah baca satu satu kat atas tu? Alangkah mudah ada satu pembantu dapur macam tu kan. 
TERUSKAN skroll lagi abang akak, kami nak tunjuk sedikit 'teaser' semasa servis sanitasi dua bulan sekali penapis air Coway tu. Nak tengok tak?

1459830609931

Ok, Saya berminat untuk Penapis Air Coway, model Neo ni. Ada bayaran permulaan tak?

Ya, ada tuan/puan. Untuk setiap pembelian produk Coway, ianya termasuk dengan pembayaran permulaan iaitu:

1. Registration Fee: RM100.00

2. 1 Month Advance Rental: RM95.00
TOTAL BAYARAN PERMULAAN RM195
TAPI!
JIKA TUAN PUAN TEMPAH HARI INI, TUAN HANYA PERLU MEMBAYAR
1 MONTH ADVANCE SAHAJA, RM85.
YA! HANYA RM85.00 SAHAJA UNTUK MENIKMATI KEMUDAHAN AIR BERSIH TANPA HAD!

NOTA PENTING!

Jika anda berurusan dengan ejen yang menyatakan tidak perlu membuat pembayaran apa apa, AWAS! Kerana kemungkinan besar anda berurusan dengan penipu. Seperti gambar yang kami tunjukkan, itu ialah keratan dari kontrak rasmi coway. Ada registration fee dan bayaran one month advance