RAHSIA MEMBANTU MENGURANGKAN GATAL KULIT SECARA ORGANIK TERBONGKAR!

spa di rumah anda
award-copy

Laman ini diuruskan oleh Raja Yusaini dan Siti Nuur Hidayu, pengedar Yang sah dan berdaftar dengan Coway (M) Sdn Bhd dengan Kod 525624 dan 524793.
Syarikat Coway (M) Sdn Bhd (735420-H) berdaftar di bawah Akta Jualan Langsung (AJL 931694) dan GST No. 000872153088.

Nak tahu rahsia untuk MEMBANTU menghilangkan ekzema dan kulit gatal tanpa bahan kimia??
Kami ada jawapannya... 

Hanya menggunakan sistem penapisan air dan garam khas yang diterbangkan khas dari Korea
memperkenalkan 
'Pelembut Air Mandian Coway'

spa water softener
picsart_10-30-09-08-16

Hasil kajian menunjukkan penduduk yang tinggal di kawasan yang dibekalkan dengan 'hard water' mempunyai kes ekzema / gatal kulit lebih tinggi daripada penduduk yang tinggal di kawasan 'soft water'-  sumber dari SkinsMatter

spa-di-rumah-8

EKZEMA?

spa-di-rumah-3

KULIT KERING?

spa-di-rumah-2

MASALAH KELEMUMUR YANG KRONIK?

spa-di-rumah-1

'Hard water' lah puncanya!

BAGUS KE PELEMBUT AIR MANDIAN COWAY NI?
Ya sudah semestinya tuan puan. Dengan menggunakan teknologi terkini untuk melembutkan air, tiada lagi keraguan untuk para pelanggan menggunakan air mandian dari tangki air rumah anda. Malah lebih 300 keluarga yang kami dah bantu mendapatkan pelembut air mandian ini, amat berpuas hati dan ia terbukti berkesan untuk membantu merawat ekzema, gatal gatal kulit.

BERBALOI KE KALAU BELI?

Tuan tuan, puan puan sekalian,
Kami sememangnya tidak dapat memberi jaminan 100% penyakit itu akan sembuh. Ini hanyalah sebagai salah satu ikhtiar untuk mengurangkan masalah ekzema dan gatal gatal kulit ini. Terdapat banyak metod / ubatan yang boleh didapati di farmasi terutamanya untuk merawat penyakit ini.
Tetapi tuan puan kena beringat satu sahaja;
boleh cuba krim krim yang dijual di farmasi, namun kebanyakan krim gatal atau ekzema mengandungi steroid. Ini sangat bahaya sebab boleh memberi kesan pada si comel kita.

Antara kesan steroid pada bayi ialah;

  • Menipiskan kulit
  • Bayi yang menghidu steroids akan melambatkan pertumbuhan
  • Walaupun terdedah kepada steroids dalam jumlah yang kecil, ia boleh mencacatkan dan membunuh. Wallahualam

Jom Tengok Review Mereka Yang Sudah Menggunakan Pelembut Air Mandian Coway!
download
kurangkan ekzema & alahan dengan spa water softener coway
spa-di-rumah-5
"Alhamdulillah! Memang tak sangka, dalam masa ±seminggu menggunakan pelembut air mandian Coway, banyak improvement. Rambut pun dah kurang gugur. Mandi tak pakai sabun pun rasa bersih" - Encik Azwan (Rawang, Selangor)
11052439_591063924363540_560894625707724442_n

Tuan Puan jangan terkejut pulak bila melihat gambar chicken pox atas ni. Waktu ini, gatal kulit nya hanya tuhan yang tahu. Ini merupakan live testimonial yang kami sendiri alami semenjak menggunkan pelembut air mandian Coway ini. Kisah nya ialah apabila tuan badan dijangkiti dengan virus chicken pox atau cacar air. Ikhtiar kami ialah kami google semua info berkaitan cacar air sehinggalah kami terjumpa posting mengenai pelembut air mandian yang merupakan salah satu cara untuk mengurangkan parut chicken pox.

Bukan takat hilang gatal gatal kulit, parut parut kasar semua hilang dan paling best, tanpa perlu berpantang pon!

Berminat nak baca artikel penuh?

Artikel Berkaitan <<< Berpantang Dalam Chicken Pox? >>> 

'Hard water' adalah air yang mengandungi kandungan mineral (calcium, iron, zink & magnesium) yang tinggi berbanding 'soft water'.

Apa kesan kita guna 'Hard water' tiap-tiap hari ketika mandi pada kulit & rambut???

Kajian membuktikan 'Hard water':
Membuat kulit kering
 Ekzema Pada Kanak Kanak
Jerawat
Rambut kering dan bercabang
Keguguran rambut
 Gatal kulit
Infeksi

spa-di-rumah-4

'Soft water' yang dihasilkan oleh Spa Water Softener Coway terbukti secara saintifik mampu meningkatkan tahap kelembapan kulit sehingga 69%, mengurangkan sel-sel kulit mati dan mengurangkan gatal kulit sebanyak 20% dalam tempoh hanya 2 minggu!

Dengan penggunaan teknologi tercanggih, pelembut air mandian Coway ini terbukti berupaya melembutkan rambut dan kulit kepala selain mengurangkan penghasilan kelemumur. 

Siapa tahu pelembut air mandian Coway dapat membantu pemulihan ekzema, masalah gatal kulit, masalah kulit kering dan masalah kelemumur yang teruk selama bertahun-tahun sebelum ini.
SEBAB...
Sebenarnya kualiti air yang diserap menerusi kulit adalah sama pentingnya dengan air yang kita minum. Air mandian mestilah bersih dan sihat untuk membuatkan tubuh menjadi lebih sihat. Sebagai contoh, sisa klorin di dalam air paip bukan sahaja menyebabkan penyakit kulit dan ruam, malah mempercepatkan keguguran rambut serta penuaan kulit kerana ia memusnahkan vitamin-vitamin dalam kulit kita.

spa-di-rumah-9

Kami yakin, anda semestinya sudah tahu dan biasa dengar tentang pakej promosi sewa beli produk Coway serta kelebihan produk kami, betul?
 
 Sekarang anda mesti tercari-cari Ejen Coway yang terbaik, boleh dipercayai dan semestinya yang BERTANGGUNGJAWAB untuk uruskan pesanan dan pemasangan  pelembut air mandian Coway anda betul tak?

Tahniah! Anda berada di tempat yang BETUL!
Anda selangkah sahaja lagi untuk mendapatkan Spa Water Softener Coway yang eksklusif ini.

 

LIMA (5) Manfaat Yang Anda Terpaksa Terima Dari Pembelian Penapis Air Coway Ialah

PEMASANGAN dan PENGHANTARAN PERCUMA Spa Water Softener ke SELURUH MALAYSIA, Bernilai Lebih RM200

Servis berkala dua bulan sekali SEPANJANG PAKEJ LENGKAP PEMBELIAN Spa Water Softener, Bernilai Lebih RM250 Per Visit

Penukaran Filter Spa Water Softener Coway Berkala Setiap ENAM (2) Bulan Sekali TANPA CAJ, Bernilai Lebih RM200 Per Visit

Spa Water Softener Coway Yang Baru dan FRESH Dari Kilang Coway Di Yugu, Korea, Bernilai Lebih RM3000

WARANTI PENUH PRODUK Sepanjang Tempoh Pakej Lengkap Sewa Beli Spa Water Softener Coway, Harga: PRICELESS

Siapa kami... Bagaimana kami boleh bantu anda mendapatkan Spa Water Softener Coway yang disahkan Halal dari JAKIM

Raja Yusaini (525624) dan Siti Nuur Hidayu (524793) merupakan ejen Coway yang sah dan telah berkecimpung dalam bidang jurujual produk Coway lebih dua tahun.

Kami berdua merupakan ejen Coway sepenuh masa dan telah berkhidmat dalam Coway sejak dari Mac 2015 sehingga kini.

Setakat ini, kami telah membantu lebih 300 buah keluarga untuk mendapatkan sumber air yang bersih dan selamat digunakan seharian.

InsyaAllah dengan sedikit pengalaman yang ada ini, kami dapat memberikan kepuasan tahap maksima kepada semua client client kami.

"Saya guna tiga produk Coway dekat rumah. Penapis udara 2 unit, penapis air 1 unit. Senang ada Coway dekat rumah ni, terjamin air yang minum tu bersih, udara pon best je."

Jaafar Onn - Kuala Lumpur

11831710_10203334209674574_6936142008728109314_n

Kami bukanlah doktor pakar untuk mengesahkan produk kami dapat mengubati penyakit. Cuma ada secebis pengalaman menguruskan klien yang amat berpuas hati dengan servis dan produk Spa Water Softener Coway ini. InsyaAllah, jika anda berminat untuk mencuba, klik butang di bawah ni 


↓↓↓↓

Ok, Saya berminat untuk pelembut air mandian Coway ni. Ada bayaran permulaan tak?

Ya, ada tuan/puan. Untuk setiap pembelian produk Coway, ianya termasuk dengan pembayaran permulaan iaitu:

1. Registration Fee: Rm200.00

2. 1 Month Advance Rental: Rm75.00
TOTAL BAYARAN PERMULAAN RM275


NOTA PENTING!

Jika anda berurusan dengan ejen yang menyatakan tidak perlu membuat pembayaran apa apa, AWAS! Kerana kemungkinan besar anda berurusan dengan penipu. Kerana semua produk Coway PASTI termasuk sekali bayaran permulaan, alaa macam beli kereta, orang kata downpayment. Jangan kerana terpengaruh dengan helah tanpa perlu membuat apa apa bayaran kita terus terpedaya, kerana manusia spesies macam ni hanya menyusahkan ejen ejen lain untuk mencari rezeki yang HALAL dan diberkati.

Mahalnya bayaran permulaan ni dikk. Kata dalam iklan ada promosi sempena Back To School 2017?

Hehe, ada. Bertenang...
Apabila tuan puan AJAK 5 member sama sama order pelembut air mandian Coway ini, tuan puan akan menikmati REBATE RM150 dari COWAY!
Haa ADA LAGI!
Jika 2 ORANG dari 5 nama tadi turut membuat pembelian produk pelembut air mandian Coway dengan kami (dalam masa 30 hari dari tarikh oder tuan/puan), Coway akan BELANJA tuan tuan satu unit serum kulit bernilai RM6++

Jadi, berapa ongkosnya Encik?

Selepas diskaun promosi;
1. Registration Fee: Rm200.00 Rm50.00
2. 1 Month Advance Rental: Rm75.00
TOTAL BAYARAN PERMULAAN RM275.oo RM125
Penjimatan sehingga 50%!!
 NOTA PENTING!
Jika anda berurusan dengan ejen yang menyatakan tidak perlu membuat pembayaran apa apa, AWAS! Kerana kemungkinan besar anda berurusan dengan penipu. Kerana semua produk Coway PASTI termasuk sekali bayaran permulaan, alaa macam beli kereta, orang kata downpayment. Jangan kerana terpengaruh dengan helah tanpa perlu membuat apa apa bayaran kita terus terpedaya, kerana manusia spesies macam ni hanya menyusahkan ejen ejen lain untuk mencari rezeki yang HALAL dan diberkati.

NANTI DULU!!!

FREEMIUM SATU UNIT SERUM KULIT UNTUK DIMENANGI!

Simple je. Masih ingat 5 nama yang tuan puan bagi kat atas tadi kan?
Follow step mudah ni!

⊕) Pastikan 3 dari 10 orang list member tuan dan puan tadi turut membuat pembelian produk Coway dengan kami!


Untuk pengetahuan, mini air purifier ni worth RM6++ jika di beli di luar, WOW!

free gift penapis air coway
free gift beli pelembut air mandian coway ekzema
free gift beli penapis air coway neo
free gift belipelembut air mandian coway ekzema