Assalamualaikum & Salam sejahtera

Terima Kasih kerana sudi singgah ke page kami adalah Health Planner di Coway (M) Sdn Bhd berpusat di Coway HQ. Sepanjang 5 tahun kami berkhidmat di Coway, lebih dari 600 Unit Order Satu Malaysia telah kami uruskan. InshaAllah dengan pengalaman yang kami ada, Kami Boleh Berikan Servis & Khidmat yang terbaik

Laman Web Ini  Diuruskan Oleh Health Planner Coway (M) Sdn Bhd  Yang berdaftar
Akta Jualan Langsung (AJL 931694) dan GST No. 000872153088

KENAPA MEMILIH COWAY?

k

SERVIS PALING KERAP DI MALAYSIA

Servis sanitasi setiap 2 bulan dan penukaran ‘filter’ berkala  yang akan dilakukan oleh pihak “CODY” atau “SERVICE TECH” bagi memastikan kualiti air yang diminum oleh pelanggan kekal bersih dan berkualiti tinggi

TRUSTED BRAND 2015 HINGGA 2019

Coway sekali lagi mengungguli semua jenama penapis air yang lain dengan dianugerahkan sebagai Brand Trusted Reader’s Digest PLATINUM. Hanya Coway satu satunya jenama yang menerima pingat Platinum pada tahun 2019!

WARANTI PRODUK 5 TAHUN

Warranti penuh sepanjang tempoh sewa beli tanpa ada sebarang caj tersembunyi

Pelanggan yang berpuas hati

Sejak kami menceburkan diri dalam bidang ini, telah ramai yang mendapat perkhidmatan terbaik yang disediakan oleh coway. Mereka hanya perlu menikmati semua produk yang telah menjalani kajian jangka masa panjang untuk kualiti yang maksima

 

coway experience centre - coway regiment.com

Coway Experience Centre

Coway Experience Centre - Pengalaman Luar Biasa Untuk Pelanggan Coway Dan Ejen Coway Assalamualaikum wbt. Alhamdulillah syukur kehadrat Illahi, akhirnya sesuatu yang sangat besar dari coway berjaya kami deliver pada awal tahun 2021 ini. Di CEC juga terdapat 5 section,...
coway bamboo poe-15a

Coway Outdoor Filter- [POE-15A]

Penapis Luar Rumah Coway - The Unsung Hero Assalamualaikum wbt. Anda mesti tertanya tanya, mengapa Unsung Hero, betul kan? Ya, kali ni, CR akan highlightkan pada anda semua kenapa sebenarnya outdoor filter coway ini merupakan penapis luar rumah yang heavy duty, elegan...
ejen coway kampung gajah

Coway Kampung Gajah

Ejen Coway Kampung Gajah - Berdesup, Pantas Dan Cepat Assalamualaikum wbt. Engkome mesti tengah cari ejen coway yang boleh datang ghomah kome untuk entertain beli coway ye dak? Usah penin penin, teman ade ni nak kawtim dengan yob yong semue. Teman memang asey orang...
servis disinfeksi untuk mengelak penularan covid 19

Servis Disinfeksi

Servis Disinfeksi Percuma Untuk Rumah Anda Dr. Noor Hisham pada sidang media bertarikh 15 april 2020 menyatakan bahawa ahli keluarga pesakit korona virus perlu melakukan disinfeksi rumah masing masing mengikut SOP yang ditetapkan oleh KKM. Beliau turut menambah lagi...
ejen coway tanjung malim

Ejen Coway Tanjung Malim

Ejen Coway Tanjung Malim - Trusted, Mudah Dihubungi dan Cepat Pekan tanjung malim ni memang sangat lah tidak asing lagi bagi CR. Di tanjung malim ni, CR dah menguruskan tempahan lebih dari 45 buah keluarga sejak 2015 dalam coway. Setakat harini, alhamdulillah, masih...
kelebihan tilam coway

Kelebihan Tilam Coway

Kelebihan Tilam Coway Manusia normal memerlukan kira kira 8 jam sehari untuk waktu tidur. Inilah portion waktu tidur yang optimum untuk otak manusia berfungsi dengan baik. 8 jam waktu tidur ini kemudian boleh dipecahkan mengikut keperluan seseorang individu. Ada yang...

Meninggal Dunia Sebelum Habis Bayar Coway

Meninggal Dunia Sebelum Habis Bayar Coway? Antara kegusaran rakyat malaysia apabila hendak memiliki penapis coway ialah mereka takut jika mereka subscribe pakej ansuran ini, mereka tak sempat untuk habiskan bayaran kerana telah di jemput illahi. Dulu sekitar 2016, CR...