Dulu anak susah sangat nak minum air masak. Asyik minum air manis. Baca pengalaman Puan Liyana

Dulu anak susah sangat nak minum air masak. Asyik minum air manis. Baca pengalaman Puan Liyana

Dulu anak susah sangat nak minum air masak. Asyik minum air manis. Baca pengalaman Puan Liyana selesaikan isu anaknya yang kurang minum air masak setiap hari.

Kita mesti pernah menghadapi situasi anak anak kita yang ada masa susah nak minum air masak kan? Macam macam alasan si cilik bagi untuk menyelamatkan diri dari minum air masak. ?

Lepas tuan puan baca ni, kami harap ia dapat memberi solusi kepada tuan dan puan dan sekaligus berjaya menaikkan minat si cilik tuan puan untuk lebih kerap minum air masak yang penting untuk mengekalkan hidrasi badan.

Puan Liyana wanita bekerjaya yang lain. ada masa beliau akan super busy menguruskan hal kerja sehingga tak sempat untuk masak dan menyimpan air didalam botol sebagai stok minuman sepanjang hari. Tambah pulak dengan kualiti air di kawasan rumahnya yang membimbangkan, Puan Liyana terpaksa beli air mineral di luar setiap hari yang berharga ±RM5.80 untuk 5L.

Kemudian beliau mula merisik risik dengan saya tentang PAKEJ LENGKAP SEWA BELI penapis air Coway beberapa bulan lalu untuk dimasukkan didalam bajet beliau. Setelah berkira kira, sebenarnya beliau hanya membelanjakan hanya RM3.17 SEHARI sahaja dengan air sejuk, panas dan air suhu biasa UNLIMITED setiap hari.

Dan yang pasti, ruang peti ais dan dapur lebih kemas kerana tiada lagi lambakan botol botol kosong yang menunggu giliran untuk diisi air minuman!

Semenjak beliau memasang penapis air Coway respon beliau;
Rahsia Anak Puan Liyana Kerap Minum Air Kosong Terbongkar

“Senang nak bancuh susu sekarang, untuk Hannan, suka sangat mintak air sejuk. dan Alhamdulillah even air sejuk dia takde selsema or batuk. Hihi”


Dengan cuaca yang panas terik sekarang, puan Liyana super seronok sebab beliau jugak semakin kerap minum air kerana MUDAHNYA untuk mendapatkan air sejuk kegemaran beliau. Tak perlu lagi nak simpan dan TUNGGU air nak sejuk dalam fridge. Tekan sahaja, dan nikmati air sepuas puasnya.