Csteam Grand Power Hour 2019

Csteam Grand Power Hour 2019

Malam Meraikan Kecermelangan Ejen Jualan Coway

Pada 27 april yang lepas, csteam (baca common sense team) telah pun organize satu malam apresiasi gilang gemilang khusus untuk para ejen jualan nya yang berjaya mencapai KPI yang telah di set kan oleh csteam sendiri.

Pelbagai award yang dah dipertandingkan dan seramai 196 achiever pada malam itu yang diraikan dengan penuh meriah oleh para managers di CSTeam. Alhamdulillah, cowayregiment.com ialah salah seorang insan yang terpilih untuk merangkul 3 award pada malam itu.

Csteam Grand Power Hour 2019
para managers adan achievers dalam csteam grand power hour 2019

Alhamdulillah, cowayregiment.com jugak telah terpilih sebagai salah seorang top 10 achievers dalam Csteam. Ini semua tidak mampu dicapai tanpa sokongan penuh dari para pelanggan coway kami.

Csteam Grand Power Hour 2019
alhamdulillah, menjadi top 10 achievers dalam csteam

Hasil perjuangan sejak 2015, akhirnya segalanya berbaloi! Terima kasih yang tak terhingga kami ucapkan pada semua pelanggan yang mempercayai servis kami. InsyaAllah pada suku kedua tahun 2019 ini kami akan jadikan lebih padu dan lebih mantap lagi untuk berkhidmat pada pelanggan coway satu malaysia.

Csteam Grand Power Hour 2019
antara award yang dimengangi oleh cowayregiment.com

Award yang dimenangi pada malam itu:

  1. 30 unit nett January, February and March
  2. 3WS consecutive Jan- March
  3. Top 10 Achiever Csteam Quarter 1
Csteam Grand Power Hour 2019
consecutive 3ws achiever

Alhamdulillah, terima kasih pada sokongan kalian. Doakan kami diberi kesihatan untuk terus membantu tuan puan tentang produk coway ya. Cowayregiment.com akan memacu lebih padu lagi untuk suku kedua 2019, semoga kami terus istiqomah.

Penapis Air Coway di Rawang

Penapis Air Coway di Rawang

Kaedah Tempah Penapis Air Coway di Rawang

Untuk semua penduduk Rawang, kini anda boleh tempah penapis air coway di Rawang dengan hanya di hujung jari sahaja!

Bermula 2019, coway sudah mula melakukan gerak kerja kearah tema Go Green, iaitu dengan paperless. Kini semua order pelanggan Coway boleh di tempah diseluruh malaysia dengan sistem online coway yang baru, iaitu e-key in.

Penapis Air Coway di Rawang

Kini tuan puan hanya perlu provide butiran pembelian pada kami sahaja melalui link dibawah, dan kami akan bantu tuan puan permudahkan urusan dengan e key in kedalam sistem coway.

Setelah kami dapatkan semua butiran tuan puan, kami akan tolong tuan puan keyin data tuan puan seperti di bawah;

Penapis Air Coway di Rawang

Untuk makluman, kami berpusat di Rawang , jadi sebarang masalah dan aduan boleh terus hubungi kami dengan menekan link dibawah ya.

Tukar Nama Pembeli Produk Coway

Tukar Nama Pembeli Produk Coway

Cara Tukar Nama Pembeli Produk Coway Yang Betul

Assalamualaikum wbt. Ramai yang pm kami boleh ke tukar nama pembeli produk coway, jawapanny BOLEH dengan syarat, produk tersebut tiada outstanding.

Andai ada outstanding sebulan sekalipun harus di buat bayaran sebelum proses tukar nama pembeli produk coway dapat dilaksanakan.

Borang yang perlu diisi

Tukar Nama Pembeli Produk Coway

Borang diatas, tuan puan perlu isi dan bagi pada ejen terdekat atau ejen coway yang tuan puan kenal. Itu sahaja, simple je. InsyaAllah semudah ABC.

Tuan puan mengalami kesukaran berhubung dengan ejen sebelum ni? Jangan bimbang. Tekan je link dekat bawah, dan kami akan bantu;

Cara Bukak Penapis Coway

Cara Bukak Penapis Coway

Cara Bukak Penapis Coway Untuk Pindah Rumah

Assalamualaikum wbt. Kalau tuan puan dah guna penapis coway dan nak pindah rumah, sini saya kongsikan cara bukak penapis coway dengan betul.

Kebelakangan ini, ramai yang PM saya cara untuk bukak penapis coway kerana mereka mahu berpindah rumah. Jadi jangan bimbang, saya akan tunjukkan satu persatu caranya;

Tutup Butterfly Valve

Pertama sekali, tuan puan tutup butterfly valve yang menghubungkan sumber air paip ke tangki coway.

Cara Bukak Penapis Coway

Untuk tahu ia dalam posisi tutup atau tidak, kedudukan valve mesti berada pada sudut 90 darjah dari kedudukan saluran tiub warna jingga (oren). Jika butterfly valve dalam keadaan selari dengan tiub jingga, itu menunjukkan ia sedang terbuka. Boleh rujuk gambar di atas.

Kosongkan Tangki Penapis Coway

Cara Bukak Penapis Coway

Tuan puan boleh sambungkan hos kelabu yang dapat secara PERCUMA dari coway tu, dan cucuk pada tangki mesin coway.

Letakkan satu baldi air di bawah, dan kosongkan tangki air panas, dan sejuk satu per satu.

Potong Tiub Biru dan Jingga di Belakang Penapis Coway

Cara Bukak Penapis Coway

Selepas kosongkan tangki, tuan puan potong kedua tiub biru dan oren dibelakang penapis coway.

Selepas potong, dah siap. Sedia untuk di bawak ke rumah baru tuan puan. Apa apa soalan boleh terus tanya kami dengan tekan link di bawah;

tanya kami

Cari Penapis Air Coway Termurah dan Berbaloi?

Cari Penapis Air Coway Termurah dan Berbaloi?

Penapis Air Coway Murah dan Berbaloi, Coway Neo Paling Sesuai

Tengah cari penapis air coway termurah dan berbaloi kan? Tahniah sebab anda berada di laman yang tepat!

Kali ni coway buat promosi kaw kaw untuk penapis coway neo, harga asal RM108 sebulan, tapi sekarang sebulan hanya RM85.

Cari Penapis Air Coway Termurah dan Berbaloi?

Promosi Neo Wow 5

Cari Penapis Air Coway Termurah dan Berbaloi?

Coway Neo ni menggunakan tapisan Nano Trap Coway yang telah di modifikasi dan di paten kan sendiri oleh coway.

Coway neo jugak memberikan tapisan air mineral sesuai untuk diminum oleh mereka yang memerlukan mineral.