Penapis Air Coway Untuk Kegunaan Pejabat

Penapis Air Coway Untuk Kegunaan Pejabat

Tengah Cari Penapis Air Coway Untuk Kegunaan Pejabat ye?

Assalamualaikum wbt. dan salam sejahtera. Tuan puan tengah mencari penapis air coway untuk kegunaan pejabat berkapasiti 10-20 orang? Biar kami bantu.

Memperkenalkan model penapis air coway Core.

Penapis Air Coway Untuk Kegunaan Pejabat

Berkapasiti besar iaitu 21.1L, boleh menampung sehingga 20 orang dalam satu satu masa! Ya. 20 orang tuan tuan.

Setiap bulan, hampir 3000 unit model penapis air coway core ini telah terjual. Kebanyakannya ialah urusan korporat. Jika tuan puan menginginkan sebut harga untuk penapis air ini, tekan sahaja link dibawah;

Inilah contoh penapis coway yang dah kami uruskan di pejabat pejabat, sekolah sekolah dan sebagainya;

Penapis Air Coway Untuk Kegunaan Pejabat
pemasangan di klinik klinik
Penapis Air Coway Untuk Kegunaan Pejabat
pemasangan coway di maahad tahfiz
pemasangan penapis coway core di pantry hospital
pemasangan di pantry hospital
Penapis Air Coway Untuk Kegunaan Pejabat
pemasangan di klinik veterinar
pemasangan di workshop kereta
Grand Iftar CSTeam 2019

Grand Iftar CSTeam 2019

Majlis Berbuka Puasa “Grand Iftar Csteam 2019” di Forest Valley Hall

grand iftar csteam 2019

Assalamualaikum wbt. Pada 25 May 2019 yang lalu, pasukan besar kami, iaitu Common Sense Team (Csteam) telah mengadakan majlis Grand Iftar Csteam 2019, iaitu majlis berbuka puasa special untuk semua ejen jualan coway mereka termasuk para managers satu Malaysia.

Csteam yang dibawah naungan GM Lotfi dan GM Saiful Izzam ini telah menjemput lebih 1000 orang ke majlis berbuka puasa pada tahun ini, menjadikan tahun ini merupakan tahun paling ramai pertambahan ahli komplot dalam csteam.

Grand Iftar CSTeam 2019
csteam family

Forest Valley Hall (FVH) tempat yang dipilih ini sangat luas tuan puan. Kawasan petak parking nya pon da boleh memuatkan tetamu dalam 1500 orang satu satu masa!

kawasan parking dewan ruckus, Forest hill valley
parking lot yang sangat luas

Di FVH juga disediakan kawasan indoor dan outdoor untuk tempat tetamu makan. Sangat luas! Disebelah dewan majlis ada disediakan sebuah surau besar dan boleh solat berjemaah didalam nya, sangat convenient!

Kami cadangkan kalau anda nak mengadakan majlis yang besar, FVH sangat sesuai. Untuk urusan booking boleh refer dekat info dibawah;

csteam grand iftar 2019

Alhamdulillah, semasa majlis berlangsung sempat kami beramah mesra dengan ahli jualan yang baru, dan mengeratkan hubungan lagi dengan geng jualan yang lama.

Sepanjang dari tahun 2006 csteam diasaskan, csteam telah berjaya melahirkan;

  • 2 orang General Manager
  • 11 orang Senior Manager
  • 67 orang Health Manager
  • Lebih 1500 orang ejen jualan, SELURUH MALAYSIA.

Dan kami berada didalam pasukan Senior Manager Hezree azwan yang kini berada di ranking ke 4 untuk keseluruhan csteam tahun 2019.

thinkthong clan

Sempat lagi dapat duit gula gula hasil jualan mingguan dari manager kami, HM Yusniza.

Grand Iftar CSTeam 2019

InsyaAllah kami nak melatih lebih ramai lagi orang orang diluar sana yang teringin untuk kecapi unlimited income didalam coway. Mereka tak perlu pandai, hanya perlu rela di ajar dan berani di tegur sahaja.

Tahun 2019, csteam semua akan mendominasi market malaysia. InsyaAllah.

Setahun Merana Turun Naik Isi Air

Setahun Merana Turun Naik Isi Air

Jatuh Tangga Sebab Merana Turun Naik Isi Air

Assalamualaikum wbt. Pada tarikh harini, tahun 2016, kami berjaya menguruskan tempahan penapis air coway dari seorang pelanggan ni, nama dia Puan Siti Hajar, lebih mesra di panggil Kak Jat. Beliau setahun merana turun naik isi air dekat rumah beliau.

Merana Turun Naik Isi Air

Sudah setahun saya tinggal di selangor, setahun pergi balik bawa botol air tadah air kat penapis luar rumah. – Kak Jat

Kak Jat ni merupakan lecturer di salah sebuah kolej vokasional di selangor. Selama setahun lebih beliau dan keluarganya berpindah ke sini, mereka terpaksa beli air di mesin air yang berdekatan, dan terpaksa angkut turun naik dari tingkat 4 ke bawah.

Nak dijadikan cerita, kak jat ni pernah ada history slip disc tau. Jadi amatlah bahayanya beliau turun naik angkut botol air 5L tu. Tiga hari sekali mesti beliau kena topup balik air air dalam botol.

Bayangkan, sekali topup, dah kena bawak air 4 botol 5liter turun, lepas tu, kena isi satu satu. Kena tunggu lagi. Lepas isi semua botol, angkut pulak keatas. Allahu.

Merana Turun Naik Isi Air
gambar hiasan

Jadi, kak jat pon google penapis air coway, dan terjumpalah website kami. Ceritanya, terus kami jumpa dia di rumah, dan kesian sangat, dia memang dah tak tahan dah nak angkut air. Jadi lepas kami explain pada beliau, alhamdulillah beliau perkenan dengan model standing coway Core ni.

model core

Now, alhamdulillah, dah tiga tahun dia guna Coway, dan semuanya berjalan lancar. Kami amat syukur sangat sebab kak jat gembira sejak gunakan coway.

Scammer Menyamar Jadi Ejen Coway

Scammer Menyamar Jadi Ejen Coway

Scammer Menyamar Jadi Ejen Coway

Scammer Menyamar Jadi Ejen Coway

Assalamualaikum wbt. Kali ni kami nak togelkan lagi satu kisah scammer menyamar jadi ejen coway. Kisah hitam ini sebenarnya sudah banyak berlaku, malah ramai je ejen coway yang menipu telah berjaya diberkas oleh unit khas coway dan telah pon ditamatkan perkhidmatan.

Dijanjikan Tak Perlu Bayar Selama 3 Tahun

dijanjikan bayaran percuma selama 3 tahun

Di atas ialah conversation asal di antara pelanggan tersebut dengan scammer terbabit. Perhatikan gaya dan lenggok bahasa nya.

Kalau kita fikir dengan akal yang waras, tidak mungkin coway akan bagi sesuatu offer tak masuk akal seperti ini. Pernahkah kita terima offer dari salesman BMW untuk tidak perlu membayar installment kereta pelanggannya selama tiga tahun? Memang bungkus terus BMW tu bang.

Baru Tersedar Diri Tersontot

Scammer Menyamar Jadi Ejen Coway

Amat mendukacitakan: pelanggan itu ialah kawan kami sendiri. Kami juga pernah memberi amaran kepadanya agar jangan berurusan dengan ejen yang menjanjikan bulan dan bintang.

Scammer Menyamar Jadi Ejen Coway

Barang Coway ni kami pasang dekat kedah. Ada kak ni yang dok wasap suruh bayar. Tapi kami tak bayar sebab aisy janji macam lain haritu. Katanya tak payah bayar sampai 3 tahun, ni tak sat kak tu call ada outstanding dekat 1k dah.

Sudah terhantuk baru terngadah. Bila ejen beretika seperti kami mencadangkan solusi yang terbaik sebelum perjanjian termetrai, semua menolak dan mengatakan kami kaut untung.

Tidak tuan puan, kami bekerja lillahitaala. Ikhlas. Kami benar benar nak membantu tuan puan dapatkan produk premium ini dengan servis 5 bintang! Tolong lah izinkan kami bantu tuan puan. Dah beratus kes aduan kami terima. Semua dek kerana scammer yang tidak bertanggung jawab.

Jika tuan puan pon mengalami masalah ditipu ejen coway, boleh tekan link di bawah, untuk kami bantu:

whatsapp saya
ThinkThong Clan Iftar 2019

ThinkThong Clan Iftar 2019

Majlis Berbuka Puasa ThinkThong Clan Iftar 2019

Assalamualaikum wbt. Pada 11 Mei yang lalu, pasukan jualan coway kami telah mengadakan masjlis berbuka puasa Thinkthong Clan Iftar 2019 yang bernaung di bawah pasukan jualan CSTeam.

Alhamdulillah, seramai lebih kurang 70 orang yang telah berjaya hadir dan berbuka bersama kami di Megnorma Lodge, Bangsar. Pelbagai juadah menu potluck serta dilengkapkan dengan sajian utama dari pihak katering kami untuk menu berbuka puasa.

Terima kasih kami ucapkan pada semua neo pro yang hadir untuk memeriahkan majlis pada malam itu.

ThinkThong Clan Iftar 2019
pemacu utam thinkthong clan, Sales Manager Hezree Azwan
ThinkThong Clan Iftar 2019
pelengkap di sisi para pejuang kami, srikandi thinkthong clan

Pelbagai juadah potluck dari para neo pro coway thinkthong

menu potluck ThinkThong Clan Iftar 2019
menu potluck siap disusun
kuih cara berlauk ThinkThong Clan Iftar 2019
kuih cara berlauk yang padu
brownies best
kek brownies pujaan hati

Terima kasih pada semua yang sudi hadir

terima kasih sudi hadir
megnorma lodge boleh menampung sehingga 80 orang satu satu masa
enjoying the food
semua tengah enjoy makanan sedap sedap
muka lapar!
nampak tak muka lapar

Selesai sesi beramah mesra dan mengeratkan silaturahim, kami sempat selitkan sekali sesi menajamkan lagi jurus jualan di medan online. Dan sesi tersebut berakhir hampir jam 2 pagi.

Alhamdulillah, kami rela korbankan masa kami demi memantapkan lagi hasil tuaian masing masing dalam jualan online.

Kami di thinkthong turut berusaha keras untuk menjadikan semua neo pro sebagai seorang jurujual coway yang unggul di dalam market malaysia. Itulah keterujaan kami!

Pelbagai support kelas yang diperkenalkan semata mata untuk memantapkan semua ahli komplot thinkthong dan agar kita semua boleh growth dengan lebih cepat dan lebih jayanya.

pertajam kan ilmu pulak
sesi pertajamkan skil jualan online

Kalau anda berminat untuk join ejen coway dibawah naungan pasukan terunggul diMalaysia ini, klik link dibawah, kami akan bantu