Perbandingan Jenama Tilam Terkemuka dengan Coway

Perbandingan Jenama Tilam Terkemuka dengan Coway

Tengah Survey Survey Brand Tilam Nak Pasang Dekat Rumah ke?

Assalamualaikum wbt.

Korang tengah cari cari spec tilam yang korang idamkan ke? Dah jangan buang masa, CR dan simplify kan 4 top brand tilam di Malaysia untuk korang semua tengok dan teliti.

Semoga bermanfaat!

Ada banyak tilam yang selesa yang berada di pasaran harini. Kita sebagai pengguna mempunyai banyak pilihan!

Jadi kenapa perlu bayar lebih, sedangkan kita dah boleh dapat tilam 5 bintang dengan hanya RM139 sahaja bulanan. Dan kalau kita nak guna tilam + bed frame baru, pon boleh terus subscribe pakej tilam 5 bintang coway. Hanya RM169 sahaja bulanan.

Nak tahu lebih lanjut? Tekan je link dekat bawah

Saiz Tilam Coway

Saiz Tilam Coway

Coway Mattress Dimension

Assalamualaikum wbt.

Korang mesti dah lama usha kan nak pasang tilam coway, cuma tak tau saiz dia kan?

Ok kali ni CR nak share dengan korang dimension tilam dan bed frame coway.

coway mattress dimension
Dimension tilam dan bed frame coway

Jom usha bawah ni lebih detail setup and dimension tilam coway:

Pemasangan tilam dan bed frame coway

Kalau korang nak tau detail lagi lanjut, tekan je link dekat bawah:

Perbandingan Jenama Tilam Terkemuka dengan Coway

Pakej Belian Tilam Coway

Nak Pakai Tilam 5 Bintang Tapi Bayar Ansuran? Jom Subscribe Pakej Belian Tilam Coway!

Assalamualaikum wbt.

Ok basically, tilam coway ni korang boleh beli melalui dua cara iaitu secara OUTRIGHT(belian secara TUNAI / Kad kredit) ataupun RENTAL (pakej lengkap SEWA BELI).

Dan tilam coway ini juga terbahagi kepada dua saiz iaitu QUEEN dan KING saiz.

harga tilam dan sekali bed frame
pakej belian tilam + bed frame coway

Ok guys, untuk pengetahuan korang, tilam coway korang boleh beli sekali dengan bed frame tau! Haha, kan senang kan? Tak perlu pening kepala lagi nak beli katil bagai. Beli je sekali dengan bed frame, senang. Siap delivery ke rumah terus!

harga tilam sahaja
pakej belian tilam sahaja

Ok kalau korang dah ada katil siap di rumah, boleh beli tilam je takde masalah. Jangan risau ok. Coway memang nak rakyat malaysia nikmati tidur yang lebih berkualiti, jadi dia provide macam macam pakej untuk korang.

Kalau nak info lanjut, korang tekan je button bawah ni:

Promosi Penapis Air Coway 2020

Promosi Penapis Air Coway 2020

Tengah Cari Promosi Penapis Air Coway Untuk Tahun 2020 Kan?

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Jom, kalini CR nak kongsikan dengan korang semua promosi penapis air coway untuk tahun 2020.

1. Promo Combo New Year Special 2020

promo combo new year 2020

2. Promo Combo Special 2020

serendah rm154

3. Promo Special Corporate Offer

4. Promo I Care For Loyal Customer

loyal promo icare 2020

5. Promo Penapis Air Coway Neo Mega Deal RM85

mega deal neo rm85