Kontrak Tilam Coway

Kontrak Tilam Coway

Kontrak Tilam Coway | Perjanjian Antara Pembeli Dan Coway

Assalamualaikum wbt. CR dapat banyak inquiry berkenaan set tilam coway yang sedang hangat menjadi tumpuan utama rakyat malaysia.

Maklumlah, macam macam promosi untuk tilam coway kali ni.

Jadi, untuk itu, CR nak bantu anda semua untuk lebih jelas dan faham tentang syarat perjanjian kontrak tilam coway.

Pentingnya penjelasan kontrak ni supaya pelanggan pun akan tahu hak hak serta terma dan syarat official coway.

Detail Kontrak Tilam Coway

Bahagian Data Peribadi Pelanggan

Di klausa Nombor 3 ini, coway dengan jelas menyatakan segala data peribadi pelanggan dilindungi dibawah Privacy Statement. Jadi, jika berlaku penyalah gunaan data anda, sila terus hubungi coway di 1800888111.

Dan di sini juga telah jelas coway nyatakan, maklumat customer akan di semak melalui CTOS untuk tujuan approval pembelian produk coway melalui pakej sewa beli.

Bahagian Penghantaran dan Pemasangan Tilam Coway

Pada klausa Nombor 5 ini menyatakan bahawa pemasangan dan penghantaran tilam ialah percuma. Tiada caj dikenakan.

Coway hanya akan lakukan pemasangan jika:

  1. Semua bayaran yang berkenaan sudah dilakukan oleh pelanggan
  2. Coway sudah pun verify customer punya kredibiliti dan informasi yang berkaitan.
  3. Coway sudah pun verify keadaan rumah customer samada sesuai mahupun tidak untuk pemasangan tilam
  4. Coway sudah pun jelas pada customer tentang availability customer untuk berada di rumah sewaktu pemasangan.

Waranti

Waranti tilam coway untuk pakej sewa beli ialah selama 5 tahun.

Tahukah anda, waranti ini juga turut cover sekali sebarang kecacatan pada produk dan pemasangan yang tak profesional dari technician coway.

Processing Fee Tilam Coway

Pada section B klausa 1 hingga 3 ini menyatakan tentang processing fee, tempoh sewa beli dan service cucian tilam.

Processing fee ini ialah sebanyak RM200 (melainkan coway launch promo zero processing fee) dan ianya tidak boleh dikembalikan semula jika pelanggan cancel.

Processing fee ini jugak akan ditolak melalui kad kredit/ kad debit pelanggan.

Tempoh sewa beli ini ialah selama 5 tahun melain kan pelanggan atau coway sendiri yang akan terminate produk tilam ini atas sebab sebab tertentu.

Servis cucian tilam coway akan di cover sepenuhnya untuk lima tahun.

Jika Pelanggan Tidak Membayar Rental Bulanan

Untuk pelanggan pelanggan yang gagal menjelaskan bayaran mengikut jadual bulanan rental produk coway, diatas ialah tindakan yang akan coway lakukan.

Pada bulan ke enam, jika pelanggan masih gagal membuat sebarang bayaran, coway akan ambil semula produk dan nama pelanggan akan di hantar pada CTOS untuk reporting.

Di bawah CR lampirkan full kontrak coway untuk rujukan tuan dan puan.

Kesimpulan

CR dah menguruskan lebih 700 order pelanggan coway satu malaysia. Apa yang CR boleh rumuskan ialah, tolonglah cari ejen yang di percayai. Yang tulus dan jujur.

Sebab isu kontrak ini sangat penting untuk anda semua.

Jika nak ejen yang berwibawa seperti CR untuk uruskan order tuan puan di luar Selangor, CR pon boleh uruskan. Jangan bimbang. Klik sahaja link di bawah untuk assistance:

Apakah Perbezaan Penapis Udara Lombok 2 dan Lombok 3

Apakah Perbezaan Penapis Udara Lombok 2 dan Lombok 3

Revolusi Penapis Udara Lombok III

Assalamualaikum wbt. Pada awal oktober 2020 lalu, coway dah melancarkan siri Ketiga untuk model penapis udara lombok. Ini ialah untuk memastikan pelanggan coway akan lebih menikmati udara yang lebih segar didalam rumah.

Seperti syarikat syarikat gergasi yang lain, coway turut mengambil langkah drastik ini untuk memastikan ia kekal relevan untuk bersaing dengan model model lain.

Macam Honda City lah. Dari keluaran tahun 80 an, ia berevolusi hingga sekarang, macam macam jenis improvement yang dilakukan, and yet they maintained their originality. Begitulah juga dengan siri model penapis udara lombok ini.\

Oklah, jom kita compare sepintas lalu perbezaan lombok 2 dan lombok 3.

Jenis Filter Didalam Penapis Udara Lombok 3

Penapis udara lombok 3 ni mempunyai 6 lapisan filter didalamnya. Setiap filter itu mempunyai tugas spesifik masing masing.

Untuk siri yang lama, iaitu Penapis udara lombok 2, ia tidak dilengkapi Fine Dust Filter.

Fine dust filter inilah yang menapis zarah zarah halus pada saiz 2.5micron.

Kelebihan Penapis Udara Siri Lombok 2 dan Lombok 3

Tahukah anda semasa PKP yang dilakukan pada Mac 2020 yang lalu, jualan penapis udara coway model Lombok 2 ini melonjak naik 300%?

rbd plasma filter yang terdapat dalam Coway Lombok 3

Semua ini kerana hanya siri model Lombok sahaja yang dilengkapi dengan RBD Plasma, dan ioniser. Fungsi RBD plasma ini mampu menyah aktifkan virus di permukaan udara serta membunuh kuman dan bakteria sehingga 99%.

RBD plasma di dalam lombok 3 ini bekerja dengan cara ia akan zap bakteria dan virus yang lalu pada permukaan filter tersebut.

ini ialah imaginasi admin sahaja tentang konsep RBD Plasma

Selain itu, kuasa sedutan yang sangat kuat untuk model Lombok 2 dan Lombok 3 ini juga menyebabkan ia menjadi pilihan utama untuk mereka yang mahukan udara segar dan bebas virus dan kuman di dalam rumah.

Jadi bagi mereka yang mempunyai pasangan kuat merokok, model siri Lombok 3 ini sangat sangat sesuai dan praktikal untuk digunakan.

Fungsi Istimewa Lombok 3 – Fine Dust Indicator

Fine dust indicator ni merupakan pengukur kepada status kualiti udara dalam rumah kita.

Melalui features terbaru pada lombok 3 ini, kita bukan sahaja boleh tahu status kualiti udara, malah kita di situ juga turut menunjukkan gas pollution level.

Ini bermaksud, jika lombok 3 mengesan gas yang tak neutral, ia akan automatik menyedut gas tersebut dan membersihkan udara di sekelilingnya. Canggih bukan?

Di fine dust indicator ini juga mempunyai warna warna tertentu untuk menunjukkan kadar pencemaran udara dalam rumah kita.

Warna yang terdapat pada indicator ini ialah Biru, Hijau, Kuning dan Merah. Biru menunjukkan udara dalam rumah sangat baik, manakala merah pula menunjukkan kualiti udara perlu di perbaiki sekarang.

Kesimpulannya, penapis udara coway lombok 3 merupakan pilihan terbaik untuk seisi keluarga yang mahukan kualiti udara didalam rumah lebih baik.

Terutama mereka yang mempunyai alergik habuk, ada yang bela kucing, dan pada yang menghidap asthma.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan penapis udara lombok 3, boleh terus hubungi CR dengan tekan sahaja link whatsapp di bawah:

Ejen Coway Di Cheras

Ejen Coway Di Cheras

Assalamualaikum wbt. Abang dan akak tengah cari ejen coway di area cheras ke? Tahniah sebab abang dan akak berada di laman yang betul untuk cari ejen coway yang boleh serve abang dan akak di cheras!

Kalini CR dah cover sepenuhnya area cheras dan perkhidmatan kami sehingga ke depan pintu rumah abang dan akak tau!

Pada sesiapa yang belum tahu, mulai 2019, kami sudah pun beroperasi sepenuhnya di Cheras. Ofis kami terletak di No. 111-3 (level 3), Jalan Dwitasik 1, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Bangunan kami betul betul atas Public Bank di Wisma PPC.

Jadi selepas ini boleh lah pada sesiapa yang nak set appointment untuk pergi ke showroom tilam coway atau pun tengok latest penapis coway boleh terus set appointment dengan klik je link di bawah:

Cara Semak Bil Statement Coway Anda

Cara Semak Bil Statement Coway Anda

semakan bil coway

Assalamualaikum wbt.

Abang dan kakak nak cek sendiri kan bil statement coway?

Jangan bimbang, coway dah keluarkan cara mudah untuk para pelanggan cek bil mereka sendiri. Mudah sahaja, klik link di bawah:

Semakan Bil Statement Coway

Selepas abang dan akak masuk ke link tersebut, folow langkah langkah ini:

Nah, mudah je selepas ni urusan abang dan akak untuk semak bil tunggakan atau bayaran coway kan? Semoga bermanfaat!

Ejen Coway Di Rawang

Ejen Coway Di Rawang

Berita Baik Untuk Orang Orang Rawang Dan Sekitarnya!

Assalamualaikum dan sejahtera.

Abang abang dan akak akak tengah cari ejen coway Rawang berdekatan dan TRUSTED untuk uruskan tempahan produk coway kan?

Jangan risau.

CR ada untuk bantu abang dan akak semua.

Yelah, musim musim scammer tengah naik ni bahaya kan? Jadi sesiapa sahaja duduk di rawang, bukit beruntung, sungai buaya, serendah, batang kali dan seluruh Daerah Hulu Selangor, CR akan bantu untuk tempahan produk coway.

Abang dan akak boleh terus je klik link kat bawah:

Kenapa Perlu Tempah Coway dengan Kami?

5 sebab perlu beli dengan ejen coway rawang

Promo Terhad Dari Coway