Adakah Penapis Air Anda Selamat Digunakan?

Adakah Penapis Air Anda Selamat Digunakan?   

      “…bro apa beza penapis air Coway and xxxx?…”

Jadinya, kami terpanggil untuk highlight kan pasal satu non profit organization iaitu Water Quality Association (WQA). Ramai yang belum yakin pasal sesetengah produk penapis air, TERMASUKLAH Coway jugak. Jadinya kami cuba bekalkan diorang dengan data dari WQA ni moga dapat membantu.

“.. Bro, dah menatang apa pulak WQA ni?..”

WQA ni ialah pertubuhan untuk industri rawatan air samada dari segi kegunaan komersial mahupun residential untuk NATIONWIDE. Baik, kalau korang nak info lanjut, klik je link yang di attached bawah ni. Baca dan hadamkan.

 https://www.wqa.org/

Dah keterlanjuran kami kat sini, kami nak share few steps yang gila simple untuk korang view dan cari penapis air yang PALING SESUAI untuk korang guna.

STEP 1 -Klik dekat bahagian FIND WATER TREATMENT PROVIDERS
selamatkah-penapis-air-yang-kita-guna-4

 

STEP 2 – Taip Coway / current supplier penapis air anda
selamatkah-penapis-air-yang-kita-guna

 

STEP 3 – Maka keluarlah segala detail yang anda mahukan
selamatkah-penapis-air-yang-kita-guna-2

selamatkah-penapis-air-yang-kita-guna-3