Anak  Anak Syurga – Taska Cahaya Bestari Di Rawang

Terima kasih Chekgu Umi Kalsum kerana meyakini produk Coway!

Beliau tahu, apabila bab menjaga kanak kanak di bawah umur sememangnya satu cabaran yang sangat besar dan beliau tahu, ibu bapa pasti mencari pusat jagaan yang benar benar dapat cater keperluan anak anak mereka semasa mereka sedang bekerja.

anak-anak-syurga-3

Jadi bagaimana Chekgu Umi menangani isu itu?

Setelah beberapa kali kami bermesuarat dengan beliau, akhirnya beliau bersetuju untuk meletakkan penapis air dan penapis udara di ruang pembelajaran anak anak. Secara tidak langsung, ini telah meningkatkan kredibiliti taskanya kerana pihak taska cahaya bestari mengambil langkah keselamatan untuk menjaga kesihatan anak anak ini sepanjang berada ditaska beliau.

Sekurang kurangnya, ibu bapa yang menghantar anak anak mereka ke sini, berasa selamat dan secure.

anak-anak-syurga-2

Alhamdulillah, lebih kurang dua minggu Coway terpasang di sana, ibu bapa turut berbesar hati dan memuji pihak Chekgu Umi atas tindakan efisien beliau. Perasaan aku lagi lahhh gumbira bila dapat bantu taska ini dalam meningkatkn mutu dan kualiti performance mereka (aku cuba menahan nafsu untuk berjoged depan chekgu tu).

Syukur ke atas Nya kerana mempermudahkan segala urusan. Ok lah. semoga semuanya terus sukses dan berjaya.

p.s: Cuba korang tengok anak anak dalam tu, semua hyper active. Adohai, peluh peluh jugak melayan diorang tadi.

anak-anak-syurga