Promosi Penapis Air Coway 2019

Promosi Penapis Air Coway 2019

Senarai Promosi Untuk Penapis Air Coway 2019

Assalamualaikum wbt. Korang mesti nak tau kan promosi penapis air coway untuk tahun 2019 kan? Ok jom kita tengok

Promo WP Fiesta

Yuran pendaftaran RM200 PERCUMA!

Promo Combo Penapis Air + Penapis Udara

Harga biasa RM120 + 90 [Combo 1] ; RM120+ 104 [Combo 2]
Harga biasa RM108 + 90 [Combo 3] ; RM108+ 104 [Combo 4]
Harga biasa RM195 + 90 [Combo 5] ; RM195+ 104 [Combo 6]

Promosi NEO WOW 65 (Hanya 20,000 unit SAHAJA)

Penapis air Coway Neo RM65 sebulan selama 7 tahun

Harga asal RM108

Jom TUKAR

promosi jom tukar penapis air coway

Korang ada penapis air lama dan dah habis bayar / jadi hak milik kan? Jom tukar penapis lama korang pada model Ombak! Dapat harga jauh lagi murah dari market biasa tau!

Super HP JeJak Taiwan

Super HP JeJak Taiwan

Kali Pertama Jejakkan Kaki Ke Taiwan

Assalamualaikum wbt.

Pertama sekali, aku nak bersyukur kehadrat Illahi kerana diberikan kesempatan, dan kurniaan untuk berjaya melayakkan diri ke Trip 5 bintang Coway ke Taiwan.

Oh ya, izinkan aku perkenalkan diri aku: Nama diberi Raja Yusaini bin Raja Mohamed Yusop. Merupakan anak kelima dari 5 orang adik beradik. Dan dah bekerja dengan coway sejak dari Mac 2015 lagi sehingga hariini

Profil Kerjaya Di Coway

  1. Consecutive WS achiver 12 bulan berturut turut
  2. Top 10 Super HP Quarter 1 dan Quarter 2 2019
  3. Top 3 Super HP Half Yearly 2019
  4. Taiwan Trip Achiever
  5. Royal Belum Trip Achiever
csteam terjah taiwan 2019

Terima kasih Coway untuk pengalaman yang sangat berharga ni. Banyak sangat ilmu baru yang aku nak turunkan dan kongsi pada ahli keluarga serigala lepas ni.

menikmati kebesaran Allah di bumi Taiwan – Yehliu geopark

Terima kasih managers Yusniza Raja Yusop dan Hezree Azizi. Terima kasih kerana sentiasa polish diri aku. Ya, aku dah berjanji untuk komited 200% pada kerja aku, dan aku mesti deliver sebaiknya.

Terima kasih pada Siti Nuur Hidayu, banyak pengorbanan awak dalam menjayakan misi besar famili kecil kita. Love you 🥰. You are the best.

team gm lotfi

Terima kasih juga kepada family yang sentiasa mendoakan anakanda.

Wahai pejuang kehidupan sekalian, kerja kita belum selesai. Ayuh bangkit, jangan berputus asa. Buktikan pada semua. We are strong alone, unstoppable together.

ada ke yang nak join the pack?
Coway Mattress Care Service (MCS)

Coway Mattress Care Service (MCS)

Assalamualaikum dan hai semua. Alhamdulillah, we are proudly to annouce yang coway sememangnya dah officially akan launch TILAM COWAY pada awal tahun 2020 ni.

Tapi sebelum tu, mesti ramai yang dah dengar ura ura pasal SERVIS TILAM coway kan?

Ya dekat sini, admin nak share table latest info harga dan pakej matress care service coway.

Korang punya tilam biasa pon boleh cuba tau!

matress price

Dekat dalam pakej MCS, coway ada provide khas untuk tiga jenis tilam, iaitu SINGLE, QUEEN dan KING size.

Kawasan Yang Coway Cover Untuk Servis Tilam Anda

coway matress service area

Jadi kalau korang nak tahu lebih lanjut detail servis tilam, tekan je link dekat bawah ok!

whatsapp saya
Renew Servis Membership Coway

Renew Servis Membership Coway

Harga Langganan Coway Servis Membership Produk Coway

Assalamualaikum wbt.

Dah pakai produk Coway dan jadi hak milik?

Nak renew servis Coway?

Tak tahu nak renew servis produk coway?

Biar kami team cowayregiment.com bantu anda untuk sambung semula servis produk coway anda.

servis membership coway
page 1
servis membership coway
page 2

Tekan je link di bawah untuk kami bantu anda terus ke whatsapp:

Coway CSTeam Super HP Quarter 2 Di Majestic Theatre Penang.

Coway CSTeam Super HP Quarter 2 Di Majestic Theatre Penang.

cari kunci kereta jap

Alhamdulillah, pencapaian untuk suku kedua 2019 berjaya mengatasi pencapaian aku pada suku pertama yang lalu.

1. 3WS Consecutive for 3 months

3w10s consecutive achievers

2. Top 3 Super HP (under General Manager Ahmad Lotfi)

top 3 super HP

3. Achiever untuk Trip 5 ⭐ Coway ke Taiwan (bertolak pada awal september nanti).

taiwan achivers

Pada Siti Nuur Hidayu, terima kasih kerana sentiasa berada di sisi, dari kita zero, sedikit demi sedikit kita bangkit semula, bertahan dan terus memacu kedepan. Terima kasih kerana yakin dan sentiasa support pada perancangan aku dalam menaikkan ekonomi keluarga dan performance diri.

Pada super Managers aku, Yusniza Raja Yusop dan Hezree Azizi, u guys adalah yang terbaik. Dari dulu hingga sekarang, tak pernah menyerah kalah pada aku. Sentiasa memperkemaskan gerak kerja aku, dan selalu ada pada bila bila masa aku perlukan. Allahu. Semoga tuhan ja balas jasa baik kalian.

bersama sales managers dan rakan seperjuangan

Pada abah yang di kejauhan, terima kasih atas doa yang tak henti henti pada anakmu ini. InsyaAllah, anak mu ini akan berikan yang lagi baik dari masa ke masa 🥰.

Pada teman seperjuangan, kamulah yang sebenarnya banyak membantu aku untuk lebih cekal dalam bidang ini. Kamulah yang banyak memberikan aku inspirasi, dan kamu semua jugak yang selalu mengingatkan aku, yang menyerah kalah itu bukan pilihan dalam hidup. Allah, banyak sangat yang kamu semua dah lakukan untuk aku, semoga Dia memberikan yang terbaikk untuk kamu semua 💞

Pada semua pelanggan Coway aku, terima kasih kerana mempercayai diri ini. Walhal aku bukan siapa siapa pun untuk kamu semua percaya. Hanya orang asing, yang tiba tiba diberikan amanah untuk menguruskan jualan yang purata harga satu unit produk, RM3400.

Dan kali ini, aku sudah bersedia untuk berkongsikan pada SEMUA orang, tentang apa yang telah aku capai sepanjang aku bekerja dengan Coway dari 2015 sampai sekarang.

Dan it is time for me to give back to the community, aku sudah bersedia untuk melatih mereka yang rela dipukul dan dipalu sehari hari semata mata untuk mereka mengecapi peluang yang lebih besar yang tak tercapai dek akal kita selama ini. InsyaAllah.

Tolong doakan aku ya

Raja Yusaini
Insan Yang Lemah, Tetapi Mengalah itu Bukan Aku