Coway Outdoor Filter- [POE-15A]

Coway Outdoor Filter- [POE-15A]

Penapis Luar Rumah Coway – The Unsung Hero

Assalamualaikum wbt. Anda mesti tertanya tanya, mengapa Unsung Hero, betul kan?

Ya, kali ni, CR akan highlightkan pada anda semua kenapa sebenarnya outdoor filter coway ini merupakan penapis luar rumah yang heavy duty, elegan serta canggih!

coway bamboo outdoor filter - poe 15a

Sejak kebelakangan ini, kita sering di hantui dengan isu terputus bekalan air bukan? Sebenarnya, untuk pengetahuan anda, kes pencemaran air juga turut sama naik dengan isu terputusnya bekalan air.

Manakan tidak, ada pihak tidak bertanggungjawab yang mencemarkan sungai sungai tercinta kita. Dek kerana pencemaran yang kritikal, maka kerajaan negeri terpaksa mengambil langkah drastik untuk menghentikan saluran air domestik kerana sudah tentu akan mengakibatkan bencana yang lebih besar.

Kerajaan sudah mengambil langkah proaktif meraka, anda bagaimana? Nah disinilah CR mencadangkan untuk memasang satu penapis luar rumah untuk mencegah dari air tercemar masuk ke saluran rumah kita.

Yelah, bahan tercemar ni dah terenap dan larut dalam air. Memang tentu kita tidak nampak dek mata kasar kita bukan?

Dengan ciri ciri hebat coway bamboo (POE-15A) ini, ia mampu menapis termasuk kromium dan lain lain logam berat yang membahayakan nyawa.

Spesifikasi Coway Bamboo [POE-15A]

Di bawah, kami ringkaskan spesifikasi penapis air luar rumah, coway bamboo [poe-15A] untuk memudahkan tuan puan menilai dan take note kelebihan coway bamboo.

FilterAlpha 7 µF Membrane
Housing Shell MaterialJIS 304 Grade Stainless Steel
Working Temperature5 – 45 ºC
Flow Capacity60 -160L / m²
Membrane Area5.3 
Dimension167mm (ø) x 1140mm (H)
Gross Weight11kg
PriceRM118 / Rental

Ramai yang tertnya tanya medium apakah yang coway bamboo [poe-18A] ini gunakan untuk penapisan? Kerana coway bamboo ini tidak menggunakan medium pasir, batu kasar dan arang. Ia menggunakan alpha micro filter membrane bagi menapis total dissolved solid di dalam air dan termasuk besi dan karat karat.

keratan rentas filter didalam coway bamboo poe-15a

Coway bamboo [poe-15a] ini juga dilengkapi dengan sistem autobackwash yang membolehkan ia berfungsi secara fully automatik.

Jadi anda tidak perlu lagi untuk lakukan backwash secara manual. Mudah sangat kan?

Kesimpulan

Secara ringkasnya, jika anda mahukan penapis luar rumah yang moden dan berkualiti tinggi, inilah model yang sangat sesuai.

Dan jika anda mahu memiliki produk ini boleh terus menghubungi kami di bawah:

booking now

Saya dah menguruskan lebih 700 unit produk coway seluruh malaysia, anda menghubungi ejen yang tepat untuk berurusan mengenai produk coway.

Selamat membeli!

trusted coway agent
Coway Kampung Gajah

Coway Kampung Gajah

Ejen Coway Kampung Gajah – Berdesup, Pantas Dan Cepat

ejen coway kampung gajah

Assalamualaikum wbt. Engkome mesti tengah cari ejen coway yang boleh datang ghomah kome untuk entertain beli coway ye dak?

Usah penin penin, teman ade ni nak kawtim dengan yob yong semue.

Teman memang asey orang sini, lahir kat spita teluk intan, duduk dekat kampung raje. Kalo orang sini sebut engku usop tu, kenai bebenor le. Haa gitu.

Jadi pade kome kome yang ndak pasang tilam , penapih ayor, penapih udare, roger aje teman. Usah segan silu.

Teman nyerongen je dapat bantu yob yong nak pasang coway ni.

Ater Ape Kelebihan Order Coway Dengan Teman?

Teman ni bukan le nak bangge diri ke ape, tapi teman ni dalam coway udah 6 tahun dah koje sini.

Jadi usah le riso kalau yob dengan yong takut teman hilangkan diri macam scammer.

Urusan Mudah, Dan Teman Akan Pastikan Produk Akan Dipasang Seawal 3 Hari

pemasangan cepat dalam masa 3 hari je

Ni salah satu kelebihan teman, teman kenai ramai orang orang lame coway. Setakat nak makesure boleh install tu, alah kejap bebenor

Dapat Servis Disinfeksi Percuma

percuma servis disinfeksi

Komer yang beli dengan teman harini, akan dapat servis disinfeksi percume. Ape bende servis disinfeksi tu? Haa itu le servis extra teman bagi untuk menyahkan virus dan bakteria dalam ghomah mike.

Percume Hadiah Bonus

Khas untuk orang orang kampung gajah aje ni. Kome kalo nak pasang penapih coway, teman akan bagi bukan satu, TAPI TIGE teruih gift coway.

Mike jangan libang libu lepaih bace ni, syarat nye mudah aje, amek coway dengan teman, yang lain lain teman kasi setel.

Kesimpulan

Pade mike semue, jangan le ragu ragu lagi. Moh oder lekaih dengan teman, kang gift abeh jangan ngobak pulak tepi bucu katel.

Jom order skang, teman bantu bagi pasang laju laju!

Teman ni udah 5 tahun dalam coway, tahun depan genap 6 tahun dah. Komer yang masih penin penin mikio nak cari ejen mane yang trusted, ini ler die nye.

Ejen coway di kampung gajah yang paling lejen, mesre dan berhemah, Ewah!!

trusted coway agent

Jangan tunggu tunggu lagi, lekaih book appointment dengan teman. Bior teman bantu pasang coway.

Klik aje wassap bawah ni:

booking now
Servis Disinfeksi

Servis Disinfeksi

Servis Disinfeksi Percuma Untuk Rumah Anda

servis disinfeksi perlu dilakukan sendiri di rumah mengikut sop KKM

Dr. Noor Hisham pada sidang media bertarikh 15 april 2020 menyatakan bahawa ahli keluarga pesakit korona virus perlu melakukan disinfeksi rumah masing masing mengikut SOP yang ditetapkan oleh KKM. Beliau turut menambah lagi bahawa panduan lengkap ini boleh didapati di laman sesawang rasmi KKM.

Seperti mana kita sedia maklum, korona virus ini sesuatu yang sangat contagious [mudah berjangkit]. Jadi amat penting buat kita untuk mengambil satu langkah kedepan bagi membendung penularan virus ini di dalam rumah.

Kepentingan Disinfeksi

servis disinfeksi untuk mengelak penularan covid 19

Sejajar dengan saranan KKM, servis disinfeksi ini mempunyai banyak signifikan dalam membendung isu penularan covid 19 khususnya di rumah kita.

Mencegah Bakteria, Kuman dan Virus Berjangkit Ke Medium Dalam Rumah

Sebenarnya, tanpa kita sedar, setiap kali kita keluar samada pergi bekerja mahupun membeli barang keperluan, kita secara tidak sengaja terdedah pada risiko menjadi super spreader untuk ahli keluarga kita sendiri.

Jadi, dengan melakukan servis disinfeksi ini, ia dapat membanteras virus, dan bakteria yang kita bawa dari luar rumah.

Merendahkan Risiko Jangkitan Virus Yang Dibawa Oleh Haiwan Peliharaan

kepentingan servis disinfeksi ini ialah ia dapat mengurangkan risiko haiwan peliharaan membawa virus

Tahukah anda, covid 19 juga boleh dibawa oleh haiwan peliharaan seperti anjing dan kucing?

Oleh itu, disinfeksi ini amat penting untuk mengurangkan risiko jangkitan virus yang di bawa oleh haiwan peliharaan ini.

Mencegah Penularan Wabak Covid 19

kepentingan servis disinfeksi ini ialah ia dapat mencegah covid 19

Secara tidak langsung, disinfeksi rumah juga penting untuk mencegah penularan wabak covid 19 ini.

Kempen Rasa Sayang Coway

kempen rasa sayang coway memberikan servis sanitasi percuma

Justeru kes covid 10 yang semakin memuncak ini, coway turut ride along dan kali ni, kami memberikan khidmat disinfeksi ini secara PERCUMA pada semua rakyat malaysia.

Melalui kempen “Rasa Sayang” ini, coway menggalakkan semua rakyat malaysia khusus nya pelanggan CR sendiri untuk subscribe servis disinfeksi secara percuma ini. Cara nya mudah sahaja, anda hanya perlu mengisi link borang dibawah dengan menekan gambar:

servis disinfeksi booking appointment

Atau, terus whatsapp kami melalui link dibawah:

book appointment now

Akhir Kalam

CR sudah menjalankan servis disinfeksi ini di segenap pelusuk rumah. Hanya call sahaja CR akan sampai as long as within reach CR dan team. DI bawah ialah video CR kongsikan khas untuk anda apa yang CR lakukan sewaktu servis disinfeksi

Ejen Coway Tanjung Malim

Ejen Coway Tanjung Malim

Ejen Coway Tanjung Malim – Trusted, Mudah Dihubungi dan Cepat

Pekan tanjung malim ni memang sangat lah tidak asing lagi bagi CR. Di tanjung malim ni, CR dah menguruskan tempahan lebih dari 45 buah keluarga sejak 2015 dalam coway.

Setakat harini, alhamdulillah, masih berkembang dengan baik pasaran coway di sini.

CR tahu, pekan tanjung malim sangat jauh dari ofis dan show room coway. Show room paling dekat pun sekitar 60 km! Sangat jauh.

Jadi, warga penduduk tanjung malim jangan bimbang, CR menyediakan khidmat konsultasi produk coway sehingga kedepan pintu rumah anda.

ejen coway tanjung malim - kami servis sehingga depan pintu rumah anda.

Hanya perlu whatsapp [ tekan link di bawah ] atau pun call CR di [ 012 781 9907 ] dan CR akan sampai depan pintu anda dalam masa 20 minit sahaja.

booking now

Siapakah cowayregiment.com

ejen coway tanjung malim

CR dah bekerja di coway malaysia sejak 2015 lagi dan CR dah menguruskan tempahan lebih dari 700 unit satu malaysia.

Dan CR juga merupakan ejen top nationwide untuk tahun 2019/2020

ejen coway tanjung malim

Jadi anda tak perlu ragu tentang servis dan kejujuran CR. Semestinya terbaekk dari ladang yang akan kami persembahkan.

booking now
Kelebihan Tilam Coway

Kelebihan Tilam Coway

Kelebihan Tilam Coway

inilah kelebihan tilam coway

Manusia normal memerlukan kira kira 8 jam sehari untuk waktu tidur. Inilah portion waktu tidur yang optimum untuk otak manusia berfungsi dengan baik.

8 jam waktu tidur ini kemudian boleh dipecahkan mengikut keperluan seseorang individu.

Ada yang menggunakan total 8 jam waktu tidur pada waktu malam. Ada pula yang membahagikan pada 5 jam tidur pada waktu malam; 1 jam di waktu tengah hari; 2 jam selepas maghrib dan sebagainya.

Tilam Yang Tak Sesuai Punca Masalah Tidur Yang Kronik

masalah tidur yang kronik berpunca dari tilam

Tahukah anda, tilam memainkan faktor penting dalam tidur seseorang individu? Mengikut kajian yang dijalankan oleh Jacobson, Boolani dan Smith [Tajuk: Changes in back pain, sleep quality, and perceived stress after introduction of new bedding systems] di Amerika Syarikat, tilam berteknologi baru [mempunyai 5 zon pocket spring, getah semula jadi (100%), memory foam] berjaya mengurangkan tekanan, sakit sakit belakang dan meningkatkan kualiti tidur.

Melalui kertas kajian di atas, mengukuhkan lagi bahawa tilam coway sememangnya mempunyai kelebihan dalam perkara ini.

Tempat tidur yang baik bukanlah satu kemewahan, tapi ia merupakan satu keperluan. Kita semua berhak merasai nikmat tilam yang selesa untuk kita bekerja lebih keras pada esok hari nya dan untuk menuai hasil pendapatan yang lebih lumayan, bukan?

Jadi coway memperkenalkan sistem bayaran ansuran mudah untuk anda supaya anda dapat menikmati tidur yang lebih baik. Apa yang penting, tidak mengira anda siapa dan status pekerjaan anda, anda layak untuk membeli tilam 5 bintang ini!

pakej belian tilam coway

Coway adalah yang pertama di Malaysia yang memperkenalkan sistem bayaran ansuran muda sewa beli ini dengan serendah RM129 sahaja sebulan, tak sampai RM5 pun sehari untuk nikmat tidur yang nyenyak dan selesa!

Inilah Keistimewaan Tilam Coway

Ada Firm dan Ada Soft

tilam coway mempunyai dua jenis iaitu firm, dan soft. firm untuk yang back sleeper, soft untuk side sleeper

Tilam coway didatangkan dengan dua jenis untuk pilihan anda. Seperti yang telah disuggest oleh pakar tilam sedunia, tilam ini dibahagi kepada dua iaitu: Firm dan Soft.

Firm ini sangat di cadangkan untuk mereka yang tidur terlentang (boleh rujuk gambar). Mengikut pengalaman CR juga, untuk mereka yang berat lebih 80 kg, maka firm sangat sesuai.

Soft pula di cadangkan untuk mereka yang suka tidur mengiring. Bagi mereka yang 80 kg dan kebawah, boleh pilih soft sebagai tilam pilihan.

Material Yang Digunakan

inilah antara kelebihan tilam coway. Ia diperbuat dari bahan bermutu dan berkualiti tinggi.

Ini lah juga salah satu kelebihan tilam coway; material yang di gunakan sangat bermutu tinggi.

Material tilam coway yang digunakan ialah pocket spring, natural latex, coconut fibre, dan memory foam.

Pocket Spring: Digunakan untuk support tulang belakang anda sewaktu anda tidur. Ini dapat mengurangkan sakit belakang anda sewaktu anda beralih ketika sedang tidur.

Natural Latex: Ia merupakan medium bebas allergen secara semula jadi. Maka ia dapat membendung dari hama terus membiak atas tilam anda.

Coconut fibre: Menyerap kelembapan di atas tilam

Memory foam: Extra support ketika anda tidur, untuk memberi 200% keselesaan pada anda selepas bangun pagi

Dilengkapi Cucian Tilam Untuk Menjamin Kebersihan Tilam

Tilam coway dilengkapi dengan servis cucian tilam untuk memastikan tilam anda sentiasa bersih dan bebas dari allergen merbahaya.

Servis cucian tilam turut di sertakan dengan pancaran sinaran UV untuk memastikan kuman dan virus dapat dihindarkan dari tilam anda. Hebat kan?

Kesimpulan

Inilah antara kelebihan tilam coway yang ramai lagi rakyat malaysia tidak tahu.

Percayalah, tilam yang mewah bukan satu kehendak, bukan untuk menunjuk, jauh sekali untuk bermegah. Tilam mewah yang empuk ini adalah keperluan anda.

Anda penat penat bekerja mencari rezki untuk keluarga, rewardlah diri anda dengan tilam yang baik agak kualiti tidur anda improve.