Tetapan Suhu Penapis Air Coway Ombak

Tetapan Suhu Penapis Air Coway Ombak

Cara Cara Tetapan Suhu Penapis Air Coway Ombak

Assalamualaikum wbt. Kali ni kami nak berkongsi dengan anda semua tentang tetapan suhu penapis air coway ombak. Ya pada semua yang masih tidak tahu, penapis coway ombak telah memenangi BEST FAMILY WATER PURIFIER yang telah di nobatkan oleh parenthood.com.my.

Anda yang menggunakan penapis coway ombak mesti agak pening kan dengan kecanggihan teknologi coway ombak ni. Hehe. Pada entry kali ni, kami nak kongsi dulu cara tetapan suhu air panas sahaja untuk penapis air coway Ombak.

Tetapan Suhu Penapis Air Coway Ombak
Tetapan Suhu Penapis Air Coway Ombak
Tetapan Suhu Penapis Air Coway Ombak
Tetapan Suhu Penapis Air Coway Ombak
Tetapan Suhu Penapis Air Coway Ombak

Sebut Harga Mesin Penapis Air Coway

Sebut Harga Mesin Penapis Air Coway

Mencari Sebut Harga Mesin Penapis Air Coway?

Assalamualaikum wbt. salam sejahtera. Jika tuan dan puan sedang mencari sebut harga untuk mesin penapis air coway untuk pemasangan di premis pejabat kerajaan mahupun private, jangan teragak agak untuk tekan link dibawah untuk kami bantu;

Atau, bantu kami dengan membantu anda mengisi borang di bawah;

Penapis Air Coway Untuk Kegunaan Pejabat

Penapis Air Coway Untuk Kegunaan Pejabat

Tengah Cari Penapis Air Coway Untuk Kegunaan Pejabat ye?

Assalamualaikum wbt. dan salam sejahtera. Tuan puan tengah mencari penapis air coway untuk kegunaan pejabat berkapasiti 10-20 orang? Biar kami bantu.

Memperkenalkan model penapis air coway Core.

Penapis Air Coway Untuk Kegunaan Pejabat

Berkapasiti besar iaitu 21.1L, boleh menampung sehingga 20 orang dalam satu satu masa! Ya. 20 orang tuan tuan.

Setiap bulan, hampir 3000 unit model penapis air coway core ini telah terjual. Kebanyakannya ialah urusan korporat. Jika tuan puan menginginkan sebut harga untuk penapis air ini, tekan sahaja link dibawah;

Inilah contoh penapis coway yang dah kami uruskan di pejabat pejabat, sekolah sekolah dan sebagainya;

Penapis Air Coway Untuk Kegunaan Pejabat
pemasangan di klinik klinik
Penapis Air Coway Untuk Kegunaan Pejabat
pemasangan coway di maahad tahfiz
pemasangan penapis coway core di pantry hospital
pemasangan di pantry hospital
Penapis Air Coway Untuk Kegunaan Pejabat
pemasangan di klinik veterinar
pemasangan di workshop kereta
Grand Iftar CSTeam 2019

Grand Iftar CSTeam 2019

Majlis Berbuka Puasa “Grand Iftar Csteam 2019” di Forest Valley Hall

grand iftar csteam 2019

Assalamualaikum wbt. Pada 25 May 2019 yang lalu, pasukan besar kami, iaitu Common Sense Team (Csteam) telah mengadakan majlis Grand Iftar Csteam 2019, iaitu majlis berbuka puasa special untuk semua ejen jualan coway mereka termasuk para managers satu Malaysia.

Csteam yang dibawah naungan GM Lotfi dan GM Saiful Izzam ini telah menjemput lebih 1000 orang ke majlis berbuka puasa pada tahun ini, menjadikan tahun ini merupakan tahun paling ramai pertambahan ahli komplot dalam csteam.

Grand Iftar CSTeam 2019
csteam family

Forest Valley Hall (FVH) tempat yang dipilih ini sangat luas tuan puan. Kawasan petak parking nya pon da boleh memuatkan tetamu dalam 1500 orang satu satu masa!

kawasan parking dewan ruckus, Forest hill valley
parking lot yang sangat luas

Di FVH juga disediakan kawasan indoor dan outdoor untuk tempat tetamu makan. Sangat luas! Disebelah dewan majlis ada disediakan sebuah surau besar dan boleh solat berjemaah didalam nya, sangat convenient!

Kami cadangkan kalau anda nak mengadakan majlis yang besar, FVH sangat sesuai. Untuk urusan booking boleh refer dekat info dibawah;

csteam grand iftar 2019

Alhamdulillah, semasa majlis berlangsung sempat kami beramah mesra dengan ahli jualan yang baru, dan mengeratkan hubungan lagi dengan geng jualan yang lama.

Sepanjang dari tahun 2006 csteam diasaskan, csteam telah berjaya melahirkan;

  • 2 orang General Manager
  • 11 orang Senior Manager
  • 67 orang Health Manager
  • Lebih 1500 orang ejen jualan, SELURUH MALAYSIA.

Dan kami berada didalam pasukan Senior Manager Hezree azwan yang kini berada di ranking ke 4 untuk keseluruhan csteam tahun 2019.

thinkthong clan

Sempat lagi dapat duit gula gula hasil jualan mingguan dari manager kami, HM Yusniza.

Grand Iftar CSTeam 2019

InsyaAllah kami nak melatih lebih ramai lagi orang orang diluar sana yang teringin untuk kecapi unlimited income didalam coway. Mereka tak perlu pandai, hanya perlu rela di ajar dan berani di tegur sahaja.

Tahun 2019, csteam semua akan mendominasi market malaysia. InsyaAllah.

Setahun Merana Turun Naik Isi Air

Setahun Merana Turun Naik Isi Air

Jatuh Tangga Sebab Merana Turun Naik Isi Air

Assalamualaikum wbt. Pada tarikh harini, tahun 2016, kami berjaya menguruskan tempahan penapis air coway dari seorang pelanggan ni, nama dia Puan Siti Hajar, lebih mesra di panggil Kak Jat. Beliau setahun merana turun naik isi air dekat rumah beliau.

Merana Turun Naik Isi Air

Sudah setahun saya tinggal di selangor, setahun pergi balik bawa botol air tadah air kat penapis luar rumah. – Kak Jat

Kak Jat ni merupakan lecturer di salah sebuah kolej vokasional di selangor. Selama setahun lebih beliau dan keluarganya berpindah ke sini, mereka terpaksa beli air di mesin air yang berdekatan, dan terpaksa angkut turun naik dari tingkat 4 ke bawah.

Nak dijadikan cerita, kak jat ni pernah ada history slip disc tau. Jadi amatlah bahayanya beliau turun naik angkut botol air 5L tu. Tiga hari sekali mesti beliau kena topup balik air air dalam botol.

Bayangkan, sekali topup, dah kena bawak air 4 botol 5liter turun, lepas tu, kena isi satu satu. Kena tunggu lagi. Lepas isi semua botol, angkut pulak keatas. Allahu.

Merana Turun Naik Isi Air
gambar hiasan

Jadi, kak jat pon google penapis air coway, dan terjumpalah website kami. Ceritanya, terus kami jumpa dia di rumah, dan kesian sangat, dia memang dah tak tahan dah nak angkut air. Jadi lepas kami explain pada beliau, alhamdulillah beliau perkenan dengan model standing coway Core ni.

model core

Now, alhamdulillah, dah tiga tahun dia guna Coway, dan semuanya berjalan lancar. Kami amat syukur sangat sebab kak jat gembira sejak gunakan coway.