Review Servis Tilam Coway

Review Servis Tilam Coway

Feedback Review Servis Tilam Coway

Tuan puan, kali ni kami nak share review servis tilam coway dari pelanggan kami yang subscribe pakej one time servis tilam dari coway. Jommmm kita tengok:

REVIEW SERVIS TILAM COWAY

Tuddiaaa, nampak tak alatan homecare technician coway. Lengkap satu set, ni bukan takat hama je mati ni, virus pon kena sedut. Hehe.

REVIEW SERVIS TILAM COWAY

Technician akan slowly vakum tilam untuk memastikan setiap sudut dan kawasan berjaya diliputi. InsyaAllah, lepas ni tilam kita lebih terjaga n bersih.

Review selepas servis mattress dari coway technician

Inilah Cara Tilam Coway Diservis

Inilah Cara Tilam Coway Diservis

Inilah Cara Tilam Coway Diservis!

Inilah cara tilam coway diservis dengan lebih terperinci untuk tuan puan! Ramai yang whatsapp dan email kami tentang modus operandi coway servis tilam empuk tuan tuan. Jadi disini kami akan share kan pada anda semua secara terperinci alatan dan cara mereka servis tilam empuk anda.

inilah cara tilam coway diservis

Kenapa Tilam Kita Perlu Diservis

Kita takkan nampak kehadiran mikro organisma seperti debu hama di atas tilam kita, jadi kerana itulah coway menyediakan pakej perkhidmatan servis tilam tuan tuan.

1- Alatan yang Coway Gunakan

2- Keadaan Semasa Coway Servis Tilam Anda

Dengan adanya pakej servis ini, tuan puan boleh menikmati perkhidmatan servis tilam dari Coway Malaysia.

ARTIKEL BERKAITAN:

  1. PAKEJ PERKHIDMATAN SERVIS TILAM COWAY
Khidmat Penjagaan Tilam Dari Coway

Khidmat Penjagaan Tilam Dari Coway

KHDMAT PENJAGAAN TILAM DARI COWAY

Khidmat penjagaan tilam dari coway khusus untuk anda yang menginginkan nikmat “tilam baru” selama 365 hari sepanjang tahun!

MENGAPA ANDA MEMERLUKAN KHIDMAT PENJAGAAN TILAM?

1- Tidur di atas tilam sudah meliputi 1/3 daripada masa anda dalam sehari

2- Tilam yang bersih dan selesa dan memberikan anda tidur yang berkualiti sekaligus meningkatkan taraf kesihatan untuk bekerja di keesokan harinya.

3- Kebanyakan kita tak tahu cara yang terbaik untuk membersihkan tilam dan bilik tidur termasuklah kekurangan peralatan untuk membersihkannya.

MENGAPA TILAM MEMBERI KESAN KEATAS TIDUR ANDA?

1- Kerana bilik tidur sentiasa terdedah dengan kadar kelembapan yang tinggi menyebabkan ia hos yang sangat sesuai untuk DEBU HAMA membiak dengan jayanya.

2- Tilam sebenarnya sentiasa terdedah pada pencemaran seperti debu, peluh, kulit mati dan kelemumur.

KHDMAT PENJAGAAN TILAM DARI COWAY

APA ITU DEBU HAMA?

KHDMAT PENJAGAAN TILAM DARI COWAY

Tilam merupakan tempat pembiakan ideal untuk debu hama kerana kadar kelembapan ia yang sangat sesuai untuk debu hama. Debu hama yang sudah mati najis nya boleh menyebabkan banyak alahan pada manusia.

SIMPTOM ALAHAN PADA HABUK / HAMA

KHDMAT PENJAGAAN TILAM DARI COWAY

MENGAPA MEMILIH SERVIS PENJAGAAN TILAM DARI COWAY?

1- Pelanggan sedia ada coway tidak perlu lagi bersusah payah untuk menjaga tilam sendiri

2- Kami menggunakan barang berkualiti tinggi dan berteknologi canggih untuk memastikan tilam anda sentiasa bersih

3- Brand yang dipercayai lebih 1 juta pelanggan di Malaysia.

4- Established and reputable brand yang sudah melebihi 30 tahun

APAKAH PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN DALAM PENJAGAAN TILAM COWAY?

Coway 7 steps mattress care service

KHDMAT PENJAGAAN TILAM DARI COWAY
Pengukuran awal tahap pencemaran tilam dengan kertas penapis dan mikroskop digital menggunakan Kirby Vaccuum.
KHDMAT PENJAGAAN TILAM DARI COWAY
Memvakum debu di bingkai katil dengan berus eksklusif
KHDMAT PENJAGAAN TILAM DARI COWAY
Mengelap bingkai katil menggunakan tisu khas dari coway
KHDMAT PENJAGAAN TILAM DARI COWAY
Memvakum debu dari sisi tilam menggunakan berus sisi tepi
KHDMAT PENJAGAAN TILAM DARI COWAY
Membersihkan tilam dari debu kasar dengan menggunakan vakum yang dilengkapi HEPA filter
KHDMAT PENJAGAAN TILAM DARI COWAY
Menyembur penghalau debu hama bagi mengurangkan pembiakannya.
KHDMAT PENJAGAAN TILAM DARI COWAY
Menggunakan UV sterilisation untuk menghalang pembiakan bakteria dan kebersihan tilam

ARTIKEL BERKAITAN

  1. Inilah cara tilam coway diservis