Coway Ombak

Coway Ombak ini direka khas untuk semua rakyat Malaysia. Diperkenalkan kepada market malaysia pada penghujung tahun 2018, coway ombak telah menjadi satu fenomena dalam industri penapisan air domestik di Malaysia. Coway ombak ni ada jugak customer kami yang menggelarnya Mr THANOS. Haha, sebab apa? Jom tengok video dekat bawah;

coway ombak

Dengan rekaan yang moden dan mewah, memang sangat mengujakan sesiapa sahaja yang melihatnya. Berkapasiti 13.5L, amat sesuai untuk keluarga besar ataupun yang selalu menerima kunjungan tetamu.

coway ombak

SPESIFIKASI COWAY OMBAK

Filtration Method : Reverse Osmosis

Filtration Capacity :
3.2 Litre / Jam

Penggunaan Tenaga :
Heater 672W – 800W
Compressor 0.6A

Kapasiti Tangki
:
7.8 Litres Ambient Water
2.3 Litres Air Sejuk
3.4 Litres Air Panas

Filters :
Neo-Sense (Sediment + Pre-Carbon)
RO Membrane
Plus Inno-Sense (Post-Carbon + Fine)
Mineral (Optional)
Antibacterial

KELEBIHAN COWAY OMBAK

1- RO water+mineral water
sebelum ni buntu nk pilih air [email protected],nah!skrg ombak didatangkan dgn dua ciri penapisan,tapisan RO dan mineral,tk perlu risau lgi sbb manfaat air RO dan mineral semua boleh dapat dlm 1 penapis air💦💦..best kan🤩🤩

2- Lengkap dengan sistem keselamatan dan penjimatan
Silent mode,sistem penjimatan tenaga dan kunci keselamatan air panas utk kanak kanak (child safety lock)

3- Lebih 50 tetapan suhu
suhu panas boleh setting sendiri dgn hnya pusingan tombol,pengguna boleh memilih suhu air dari 40 hinggalah ke 90 celcius dan boleh pilih level air yg akan keluar,250ml,500ml,1000ml,atau tanpa had?senang kan kalau ada kenduri ke,nk isi air dlm balang besar..

Nota tambahan: coway ombak ni didatangkan khas dengan filter untuk masakan, jadi kita boleh basuh lauk, sayur, masak nasi dansemua urusan masakan dengan menggunakan air RO+mineral ni tau.

PROMOSI COWAY OMBAK

Sempena tahun 2019, coway dah pun melancarkan beberapa promosi special untuk coway ombak.

Promosi 1- Ombak Fiesta:

Registration fee: RM200 waived!

One month advance RM140 sahaja

Promosi 2- Jom Tukar

promosi jom tukar penapis air coway

Syarat: Pelanggan hanya perlu bersetuju untuk trade in penapis air lama mereka kepada coway ombak, dan nikmati hanya bayaran bulanan RM130 sahaja!

ARTIKEL BERKAITAN:

  1. Promosi Jom Tukar Penapis Air kepada Penapis Coway
  2. Pakej Lengkap Sewa Beli Coway
  3. Penggunaan Bil Letrik Penapis Coway