Ejen Coway Cheras – Servis Hingga Depan Pintu Rumah Anda

Assalamualaikum wbt. Abang dan akak tengah cari ejen coway di area cheras ke? Tahniah sebab abang dan akak berada di laman yang betul untuk cari ejen coway yang boleh serve abang dan akak di cheras!

Kalini CR dah cover sepenuhnya area cheras dan perkhidmatan kami sehingga ke depan pintu rumah abang dan akak tau!

Lokasi Ofis Kami

Pada sesiapa yang belum tahu, mulai 2019, kami sudah pun beroperasi sepenuhnya di Cheras. Ofis kami terletak di No. 111-3 (level 3), Jalan Dwitasik 1, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Bangunan kami betul betul atas Public Bank di Wisma PPC.

ofis coway di cheras

Di cheras juga, CR boleh bawa anda untuk melihat showroom tilam dan model model terkini produk coway.

Showroom tilam coway terletak di alamat : Kompleks Permaisuri, 6, Jalan Sri Permaisuri, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Cheras, Kuala Lumpur.

Showroom kami di cheras mempunyai sample tilam dan katil untuk tuan dan puan test drive.

Ia nya ialah model sebenar bersaiz queen khas untk tuan puan cuba dan rasai. Tapi awas, jangan sampai terlelap!

Jadi selepas ini boleh lah pada sesiapa yang nak set appointment untuk pergi ke showroom tilam coway atau pun tengok latest penapis coway boleh terus set appointment dengan klik je link di bawah:

Kesimpulan

CR dah menguruskan lebih 700 unit produk coway satu malaysia. Dan kami amat berbesar hati untuk serve tuan dan puan terus depan pintu rumah tuan dan puan.

Ianya sudah menjadi polisi kami untuk memastikan tuan dan puan puas hati dengan servis yang kami tawarkan.

trusted coway agent