Majlis Berbuka Puasa “Grand Iftar Csteam 2019” di Forest Valley Hall

grand iftar csteam 2019

Assalamualaikum wbt. Pada 25 May 2019 yang lalu, pasukan besar kami, iaitu Common Sense Team (Csteam) telah mengadakan majlis Grand Iftar Csteam 2019, iaitu majlis berbuka puasa special untuk semua ejen jualan coway mereka termasuk para managers satu Malaysia.

Csteam yang dibawah naungan GM Lotfi dan GM Saiful Izzam ini telah menjemput lebih 1000 orang ke majlis berbuka puasa pada tahun ini, menjadikan tahun ini merupakan tahun paling ramai pertambahan ahli komplot dalam csteam.

Grand Iftar CSTeam 2019
csteam family

Forest Valley Hall (FVH) tempat yang dipilih ini sangat luas tuan puan. Kawasan petak parking nya pon da boleh memuatkan tetamu dalam 1500 orang satu satu masa!

kawasan parking dewan ruckus, Forest hill valley
parking lot yang sangat luas

Di FVH juga disediakan kawasan indoor dan outdoor untuk tempat tetamu makan. Sangat luas! Disebelah dewan majlis ada disediakan sebuah surau besar dan boleh solat berjemaah didalam nya, sangat convenient!

Kami cadangkan kalau anda nak mengadakan majlis yang besar, FVH sangat sesuai. Untuk urusan booking boleh refer dekat info dibawah;

csteam grand iftar 2019

Alhamdulillah, semasa majlis berlangsung sempat kami beramah mesra dengan ahli jualan yang baru, dan mengeratkan hubungan lagi dengan geng jualan yang lama.

Sepanjang dari tahun 2006 csteam diasaskan, csteam telah berjaya melahirkan;

  • 2 orang General Manager
  • 11 orang Senior Manager
  • 67 orang Health Manager
  • Lebih 1500 orang ejen jualan, SELURUH MALAYSIA.

Dan kami berada didalam pasukan Senior Manager Hezree azwan yang kini berada di ranking ke 4 untuk keseluruhan csteam tahun 2019.

thinkthong clan

Sempat lagi dapat duit gula gula hasil jualan mingguan dari manager kami, HM Yusniza.

Grand Iftar CSTeam 2019

InsyaAllah kami nak melatih lebih ramai lagi orang orang diluar sana yang teringin untuk kecapi unlimited income didalam coway. Mereka tak perlu pandai, hanya perlu rela di ajar dan berani di tegur sahaja.

Tahun 2019, csteam semua akan mendominasi market malaysia. InsyaAllah.