Jatuh Tangga Sebab Merana Turun Naik Isi Air

Assalamualaikum wbt.

Pada tarikh harini, tahun 2016, CR berjaya menguruskan tempahan penapis air coway dari seorang pelanggan ni, nama dia Puan Siti Hajar, lebih mesra di panggil Kak Jat.

Setahun Turun Naik Beli Air

Beliau merana lebih setahun turun naik isi air dekat rumah beliau.

setahun merana turun naik beli air mineral dekat luar sebelum pasang penapis air coway core chp671l

“Sudah setahun saya tinggal di selangor, setahun pergi balik bawa botol air tadah air kat penapis luar rumah.”

Puan Siti Hajar

Sibuk Bekerja

Kak Jat ni merupakan lecturer di salah sebuah kolej vokasional di selangor. Selama setahun lebih beliau dan keluarganya berpindah ke sini, mereka terpaksa beli air di mesin air yang berdekatan, dan terpaksa angkut turun naik dari tingkat 4 ke bawah.

wanita bekerjaya

Nak dijadikan cerita, kak jat ni pernah ada history slip disc tau. Jadi amatlah bahayanya beliau turun naik angkut botol air 5L tu. Tiga hari sekali mesti beliau kena topup balik air air dalam botol.

penapis air coway core chp671l

Bayangkan, sekali topup, dah kena bawak air 4 botol 5liter turun, lepas tu, kena isi satu satu. Kena tunggu lagi. Lepas isi semua botol, angkut pulak keatas. Allahu.

Jadi, kak jat pon google penapis air coway, dan terjumpalah website CR. Ceritanya, terus CR jumpa dia di rumah, dan kesian sangat, dia memang dah tak tahan dah nak angkut air.

Jadi lepas CR explain pada beliau, alhamdulillah beliau berkenan dengan model standing coway Core ni.

Now, alhamdulillah, dah tiga tahun dia guna Coway, dan semuanya berjalan lancar. CR amat syukur sangat sebab kak jat gembira sejak gunakan coway.

Kesimpulan

CR dah menguruskan lebih 700 unit produk coway satu malaysia, dan alhamdulillah kesemua nya berpuas hati dengan servis yang CR tawarkan.

trusted coway agent

Semoga produk produk ini dapat memberi manfaat pada anda semua dan semoga doa kalian menjadi asbab saham CR untuk menuju keredhaanNya.

Wallahualam.