Promosi Jom Tukar Ke Penapis Air Coway

Promosi Jom Tukar Ke Penapis Air Coway khas untuk akak semua! Akak guna penapis air brand lain ke sekarang? Boleh je nak tukar ke brand coway. Cek approval harini dengan kami, dan kalau approve, Coway akan ambil balik produk lama akak tu dan gantikan dengan penapis air coway ombak tau!

promosi jom tukar penapis air coway

KRITERIA PROMOSI JOM TUKAR PENAPIS AIR COWAY

1- Mesti memiliki penapis air brand lain dan masih menggunakannya

promosi jom tukar penapis air coway

promosi jom tukar penapis air coway

Gambar kat atas ni antara model yang boleh akak tukar ke penapis coway ombak.

2- Penapis air lama mesti dah habis kontrak

Ok part ni paling penting, akak kena pastikan penapis lama akak tu dah habis kontrak tau! Macam mana nak tau? Boleh cek dengan kami, klik je butang kat bawah ni;

tempah icare coway

3- Promosi jom tukar hanya terhad kepada model penapis air coway ombak sahaja

promosi jom tukar penapis air coway

Tapi paling best, kak akan dapat diskaun dari Coway tau kalau subscribe under promo jom tukar ni. Haa apa dia diskaun tu? Jom tengok ni;

Registration fee rm200 waived!

Maksudnya dah tak perlu bayar dah registration fee rm200 tau

One month advance RM130!

Yeah, betul. Hanya rm130 sahaja sebulan untuk penapis air coway ombak. Harga asal penapis air coway ombak ni ialah RM140 tau! Haa kan untung tu kak?

OK kalau nak lebih pencerahan lanjut, contact kami SEKARANG! Tekan button bawah ni laju laju

tempah icare coway