Skim MLM Dalam Penjualan Penapis Air? – Betul Ke Coway Ni MLM?

skim MLM dalam penjualan penapis airHaa terkejut ke geng baca headline tu? Hehe. Rilek, ia takde kena mengena dengan Coway pon. Kat entry ni kami nak share sedikit tentang detail pakej premium produk Coway. Ehh kalau nak baca artikel penuh, klik link ni —>  http://hmtro.com/2duE9iE

Ada yang kata produk Coway mahal sangat!
Ada yang kata Coway ni MLM sebab tu mahal sangat, nak bagi UPLINE dia makan lebih!
Ada jugak yang kata Coway ni penipu sebab mengenakan cas interest yang tinggi!

Ok jom kita go through satu persatu kay. Kita kasik clearrr segala isu kat atas ni;

Sesiapa yang kata Coway ni mahal, memang pon. Memang produk Coway mahal. Emm ok kami bagi satu situasi ya;
Kita lihat dari segi perbandingan harga kereta, sebab kereta ni semua orang tahu dah brand dan kualiti kan?

Kenapa Honda City lebih mahal dari Proton Persona?
Kenapa Audi TT lebih mahal dari Honda City?

Mesti tuan puan jawab sebab kualiti dan brand kan? Hehe. Begitulah resam dalam dunia ini, produk/barang yang berkualiti semestinya harga nya jauh mahal sedikit dari biasa. Alah macam hotel, kenapa hotel lima bintang lagi mahal dari hotel tiga bintang? Simple as that. Bukan nak kata Proton Persona tu tak bagus, mohon jangan salah tafsir yea, kami nak highlight kan yang produk premium semestinya mempunyai USP (unique selling point) yang tak dapat di miliki di mana mana.

Begitulah juga dengan produk Coway.Harga produk Coway mahal kerana Coway telah termasuk sekali dengan pakej after sales service yang berkala sepanjang tempoh penggunaan produk Coway, termasuk penukaran filter dan waranti. Ye semua ni FOC je tuan puan.
Itu belum sentuh bab pemasangan dan penghantaran yang PERCUMA tuh. Hihi

Dari segi interest, untuk pengetahuan tuan puan, Coway ni memang tak mengenakan apa apa interest pada pelanggan jika pelanggan terlewat bayar. Terkejut? Tak percaya? Hehe, tak mengapa kami pon pada awalnya tak percaya sehinggalah kami pernah terlewat bayar pada satu bulan tu, dan kami amat terkejut bila cek outstanding tiada interest yang di kenakan.

Nak sembang sembang lebih lanjut? Jom kita borak santai di 012 781 9907 / 011 3208 8344