Kali Pertama Jejakkan Kaki Ke Taiwan

Assalamualaikum wbt.

Pertama sekali, aku nak bersyukur kehadrat Illahi kerana diberikan kesempatan, dan kurniaan untuk berjaya melayakkan diri ke Trip 5 bintang Coway ke Taiwan.

Oh ya, izinkan aku perkenalkan diri aku: Nama diberi Raja Yusaini bin Raja Mohamed Yusop. Merupakan anak kelima dari 5 orang adik beradik. Dan dah bekerja dengan coway sejak dari Mac 2015 lagi sehingga hariini

Profil Kerjaya Di Coway

  1. Consecutive WS achiver 12 bulan berturut turut
  2. Top 10 Super HP Quarter 1 dan Quarter 2 2019
  3. Top 3 Super HP Half Yearly 2019
  4. Taiwan Trip Achiever
  5. Royal Belum Trip Achiever
csteam terjah taiwan 2019

Terima kasih Coway untuk pengalaman yang sangat berharga ni. Banyak sangat ilmu baru yang aku nak turunkan dan kongsi pada ahli keluarga serigala lepas ni.

menikmati kebesaran Allah di bumi Taiwan – Yehliu geopark

Terima kasih managers Yusniza Raja Yusop dan Hezree Azizi. Terima kasih kerana sentiasa polish diri aku. Ya, aku dah berjanji untuk komited 200% pada kerja aku, dan aku mesti deliver sebaiknya.

Terima kasih pada Siti Nuur Hidayu, banyak pengorbanan awak dalam menjayakan misi besar famili kecil kita. Love you 🥰. You are the best.

team gm lotfi

Terima kasih juga kepada family yang sentiasa mendoakan anakanda.

Wahai pejuang kehidupan sekalian, kerja kita belum selesai. Ayuh bangkit, jangan berputus asa. Buktikan pada semua. We are strong alone, unstoppable together.

ada ke yang nak join the pack?