Pakej Servis Coway Oleh Cody (Coway Lady)

Pakej Servis Coway Oleh Cody (Coway Lady)

PAKEJ SERVIS COWAY OLEH CODY (Coway Lady)

Pakej Servis Coway Oleh Cody – SERVIS DARI HATI KE HATI


Boleh di anggarkan hampir 80% rakyat Malaysia menggunakan Penapis Air di rumah masing masing. Tapi kebanyakkan nya hanya menggunakan penapis air tanpa menyelenggarakan ia secara berkala. Jadi disinilah kenapa ramai yang mula mempercayai dan menggunakan produk pakej lengkap Coway.

Artikel berkaitan —-> Kenapa Harus Memilih Coway
Ramai yang masih tidak percaya Coway menyediakan khidmat servis dan sanitasi setiap dua bulan TANPA CAJ terus ke rumah anda.

Betul. Anda baca seribu kali pun masih sama, TANPA CAJ. ?

Ianya satu pakej istimewa yang kami provide untuk SEMUA pela
nggan kami yang tersayang. Seronok kan dapat pakai mesin penapis air yang dah siap termasuk servis dan penukaran filter selama LIMA TAHUN?
pakej-servis-coway-oleh-cody-2
Tuan tuan punya penapis air dekat rumah sekarang ada tak provide servis dua bulan sekali dan penukaran filter setiap 6 bulan sampai 5 tahun? Kalau takda, tolong klik <<<Tempah Sekarang>>> untuk kami bantu tuan tuan.
pakej servis coway oleh cody 3

Mulai dari harini, jangan biarkan ada lagi kebocoran kos bulanan kita yang akan mengganggu gugat bajet belanjawan kita. Macam yang kami selalu pesan tu, kalau nak beli barang elektrik atau perkakas yang nak pakai lama, pastikan ianya mempunyai support servis yang kuat dan berjenama. Sebab apa? Sebab mudah nak claim atau pun incase jadi perkara yang tak diingini.

P.s: Tahukah anda, kami juga turut memberikan waranti penuh produk Coway selama lima tahun?

pakej-servis-coway-oleh-cody-1

Adakah Penapis Air Anda Selamat Digunakan?

Adakah Penapis Air Anda Selamat Digunakan?

Adakah Penapis Air Anda Selamat Digunakan?

Adakah Penapis Air Anda Selamat Digunakan?   

      “…bro apa beza penapis air Coway and xxxx?…”

Jadinya, kami terpanggil untuk highlight kan pasal satu non profit organization iaitu Water Quality Association (WQA). Ramai yang belum yakin pasal sesetengah produk penapis air, TERMASUKLAH Coway jugak. Jadinya kami cuba bekalkan diorang dengan data dari WQA ni moga dapat membantu.

“.. Bro, dah menatang apa pulak WQA ni?..”

WQA ni ialah pertubuhan untuk industri rawatan air samada dari segi kegunaan komersial mahupun residential untuk NATIONWIDE. Baik, kalau korang nak info lanjut, klik je link yang di attached bawah ni. Baca dan hadamkan.

 https://www.wqa.org/

Dah keterlanjuran kami kat sini, kami nak share few steps yang gila simple untuk korang view dan cari penapis air yang PALING SESUAI untuk korang guna.

STEP 1 -Klik dekat bahagian FIND WATER TREATMENT PROVIDERS
selamatkah-penapis-air-yang-kita-guna-4

 

STEP 2 – Taip Coway / current supplier penapis air anda
selamatkah-penapis-air-yang-kita-guna

 

STEP 3 – Maka keluarlah segala detail yang anda mahukan
selamatkah-penapis-air-yang-kita-guna-2

selamatkah-penapis-air-yang-kita-guna-3