Pakej Servis Coway Oleh Cody (Coway Lady)

Pakej Servis Coway Oleh Cody (Coway Lady)

Pakej Servis Coway Oleh Cody


Boleh di anggarkan hampir 80% rakyat Malaysia menggunakan Penapis Air di rumah masing masing. Tapi kebanyakkan nya hanya menggunakan penapis air tanpa menyelenggarakan ia secara berkala. Jadi disinilah kenapa ramai yang mula mempercayai dan menggunakan produk pakej lengkap Coway.

pakej servis dari coway

Ramai yang masih tidak percaya Coway menyediakan khidmat servis dan sanitasi setiap dua bulan TANPA CAJ terus ke rumah anda.

Betul. Anda baca seribu kali pun masih sama, TANPA CAJ?

Ianya satu pakej istimewa yang kami provide untuk SEMUA pelanggan kami yang tersayang. Seronok kan dapat pakai mesin penapis air yang dah siap termasuk servis dan penukaran filter selama LIMA TAHUN?
pakej-servis-coway-oleh-cody-2
Tuan tuan punya penapis air dekat rumah sekarang ada tak provide servis dua bulan sekali dan penukaran filter setiap 6 bulan sampai 5 tahun? Kalau takda, silakan whatsapp kami untuk detail lebih lanjut

Mulai dari harini, jangan biarkan ada lagi kebocoran kos bulanan kita yang akan mengganggu gugat bajet belanjawan kita. Macam yang kami selalu pesan tu, kalau nak beli barang elektrik atau perkakas yang nak pakai lama, pastikan ianya mempunyai support servis yang kuat dan berjenama. Sebab apa? Sebab mudah nak claim atau pun incase jadi perkara yang tak diingini.

P.s: Tahukah anda, kami juga turut memberikan waranti penuh produk Coway selama lima tahun?

cody nation coway regiment

Terapi Air Putih

Terapi Air Putih

Terapi Air Putih

Mengapa Rasulullah s.a.w menganjurkan umatnya untuk tidak minum sambil berdiri?

Dalam perubatan tubuh manusia terdapat penapis yang dipanggil sebagai penyaring Stringer. Saringan tersebut dapat terbuka ketika kita duduk, dan tertutup ketika kita berdiri. Air yang kita minum belum tentu 100% disteril untuk diolah tubuh.

Bila kita minum sambil berdiri, maka air tidak tersaring oleh penapis kerana tertutup. Air yang tak tersaring terus masuk ke pundi kencing, yang dapat menyebabkan penyakit buah pinggang.

Subhanallah, setiap perintah & larangan Rasulullah SAW pasti bermanfaat bagi umatnya. Semoga entri terapi air putih ini dapat memberi manfaat kepada anda;

terapi air putih 1

Terapi air putih :

1. Minum segelas air, masa bangun tidur dapat membersihkn organ-organ dalaman.

2. Minum segelas air, 30 minit sblm mkn dapat membantu fungsi seluruh pencernaan + buah pinggang.

3. Minum segelas air, sebelum mandi dapat menurunkan tekanan darah.

4. Minum segelas air, sebelum tidur dapat mencegah stroke + serangan jantung.

terapi air putih 2

Moga bermanfaat yea.

Jenis Penapis Air Coway

Jenis Penapis Air Coway

Jenis Jenis Penapis Air Coway

Assalamualaikum wbt. Pada entry kali ni, CR akan share dengan anda semua tentang jenis jenis penapis coway yang ada yang boleh anda miliki.  Di coway, terdapat 3 jenis tapisan air yang anda boleh pilih, iaitu:

  1. Reverse Osmosi
  2. Mineral
  3. Alkali

Jadi, anda nak yang mana satu? Semua coway ada sediakan untuk kegunaan khusus pelanggan.

Penapis Air Coway Villaem 2 – Reverse Osmosis (RO)

jenis jenis penapis air coway - coway villaem 2 ni ialah model RO

Penapis coway Villaem 2 ini merupakan penapis yang menggunakan fungsi sistem Reverse Osmosis. Kelebihan RO ini ialah ia dapat menapis saiz zarah sehingga 0.0001 micron.

Selain itu, ia dapat menapis bakteria, virus dan bahan kimia terutamanya logam berat yang sukar ditapis seperti merkuri, arsenik dan plumbum.

Coway villaem 2 ni murah saja tuan tuan, hanya RM120 sahaja bulanan dan dah termasuk servis setiap dua bulan sekali, tukar filter setiap 6 bulan dan waranti selama 5 tahun.

Penapis Air Coway Kecil – Mineral

Jenis jenis penapis air coway - coway kecil ni ialah jenis mineral

Sistem penapisan air mineral dari coway ini boleh menapis zarah sehingga 0.001 micron. Pada penggemar air mineral, model Kecil ini sangat sesuai untuk anda.

Ia merupakan teknologi terkini coway iaitu jenis Tankless, instant boiling. Dilengkapi dengan 5 suhu termasuk panas, sejuk suam dan biasa.

Penapis coway kecil ini boleh dimiliki dengan 4 jenis pakej harga iaitu

  1. RM115/ bulanan
  2. RM99/ bulanan
  3. RM88/ bulanan
  4. RM77/ bulanan

Penapis Air Coway Inception – Alkali

jenis jenis penapis air coway - coway inception ini ialah jenis air alkali

Coway inception ini dapat menghasilkan air yang memiliki ion positif yang tinggi dan kaya dengan mineral seperti kalsium, magnesium, natrium dan sebagainya yang membantu meningkatkan metabolisma dan pelinciran sendi.

Air berasid yang dihasilkan (hasil buangan) boleh digunakan untuk cuci tandas, kotoran degil dan lantai.

Kesimpulan

Ketiga tiga jenis penapis air coway ini disahkan selamat untuk diminum oleh WQA, WHO, SIRIM dan JAKIM.

CR juga telah menguruskan lebih 700 unit produk coway satu malaysia, dan kesemua pelanggan sangat berpuas hati dengan servis dari CR.

trusted coway agent

Jika anda menginginkan kepuasan servis dari kami, jangan teragak agak untuk whatsapp kami sekarang.

whatsapp sekarang