Inilah Cara Tilam Coway Diservis

Inilah Cara Tilam Coway Diservis

Inilah Cara Tilam Coway Diservis!

Inilah cara tilam coway diservis dengan lebih terperinci untuk tuan puan! Ramai yang whatsapp dan email kami tentang modus operandi coway servis tilam empuk tuan tuan. Jadi disini kami akan share kan pada anda semua secara terperinci alatan dan cara mereka servis tilam empuk anda.

inilah cara tilam coway diservis

Kenapa Tilam Kita Perlu Diservis

Kita takkan nampak kehadiran mikro organisma seperti debu hama di atas tilam kita, jadi kerana itulah coway menyediakan pakej perkhidmatan servis tilam tuan tuan.

1- Alatan yang Coway Gunakan

2- Keadaan Semasa Coway Servis Tilam Anda

Dengan adanya pakej servis ini, tuan puan boleh menikmati perkhidmatan servis tilam dari Coway Malaysia.

ARTIKEL BERKAITAN:

  1. PAKEJ PERKHIDMATAN SERVIS TILAM COWAY
Coway Ombak

Coway Ombak

Coway Ombak

Coway Ombak ini direka khas untuk semua rakyat Malaysia. Diperkenalkan kepada market malaysia pada penghujung tahun 2018, coway ombak telah menjadi satu fenomena dalam industri penapisan air domestik di Malaysia. Coway ombak ni ada jugak customer kami yang menggelarnya Mr THANOS. Haha, sebab apa? Jom tengok video dekat bawah;

coway ombak

Dengan rekaan yang moden dan mewah, memang sangat mengujakan sesiapa sahaja yang melihatnya. Berkapasiti 13.5L, amat sesuai untuk keluarga besar ataupun yang selalu menerima kunjungan tetamu.

coway ombak

SPESIFIKASI COWAY OMBAK

Filtration Method : Reverse Osmosis

Filtration Capacity :
3.2 Litre / Jam

Penggunaan Tenaga :
Heater 672W – 800W
Compressor 0.6A

Kapasiti Tangki
:
7.8 Litres Ambient Water
2.3 Litres Air Sejuk
3.4 Litres Air Panas

Filters :
Neo-Sense (Sediment + Pre-Carbon)
RO Membrane
Plus Inno-Sense (Post-Carbon + Fine)
Mineral (Optional)
Antibacterial

KELEBIHAN COWAY OMBAK

1- RO water+mineral water
sebelum ni buntu nk pilih air RO@mineral,nah!skrg ombak didatangkan dgn dua ciri penapisan,tapisan RO dan mineral,tk perlu risau lgi sbb manfaat air RO dan mineral semua boleh dapat dlm 1 penapis air??..best kan??

2- Lengkap dengan sistem keselamatan dan penjimatan
Silent mode,sistem penjimatan tenaga dan kunci keselamatan air panas utk kanak kanak (child safety lock)

3- Lebih 50 tetapan suhu
suhu panas boleh setting sendiri dgn hnya pusingan tombol,pengguna boleh memilih suhu air dari 40 hinggalah ke 90 celcius dan boleh pilih level air yg akan keluar,250ml,500ml,1000ml,atau tanpa had?senang kan kalau ada kenduri ke,nk isi air dlm balang besar..

Nota tambahan: coway ombak ni didatangkan khas dengan filter untuk masakan, jadi kita boleh basuh lauk, sayur, masak nasi dansemua urusan masakan dengan menggunakan air RO+mineral ni tau.

PROMOSI COWAY OMBAK

Sempena tahun 2019, coway dah pun melancarkan beberapa promosi special untuk coway ombak.

Promosi 1- Ombak Fiesta:

Registration fee: RM200 waived!

One month advance RM140 sahaja

Promosi 2- Jom Tukar

promosi jom tukar penapis air coway

Syarat: Pelanggan hanya perlu bersetuju untuk trade in penapis air lama mereka kepada coway ombak, dan nikmati hanya bayaran bulanan RM130 sahaja!

ARTIKEL BERKAITAN:

  1. Promosi Jom Tukar Penapis Air kepada Penapis Coway
  2. Pakej Lengkap Sewa Beli Coway
  3. Penggunaan Bil Letrik Penapis Coway
Penapis Air Coway Villaem 2

Penapis Air Coway Villaem 2

Harga dan Spesifikasi Penapis Air Coway Villaem 2

Harga dan Spesifikasi Penapis Air Coway Villaem 2

Harga dan Spesifikasi Penapis Air Coway Villaem 2

Assalamualaikum wbt

Tuan puan baru berhasrat meminang coway villaem? LUPAKAN! Sebab model villaem sudah pun tidak dikeluarkan lagi dan kini digantikan dengan design yang lebih baru, lebih canggih dan padu!

Memperkenalkan Penapis Air Coway  Villaem 2 ;

harga coway villaem 2

coway villaem 2 technical spec

RUPA BENTUK VILLAEM 2

coway villaem 2 for display

APA YANG SPECIAL PADA VILLAEM 2?

  1. Tangki 11.3Liter
  2. Manual Dispenser
  3. Child Lock
  4. Night Mood
  5. Empat Suhu (Panas/Suam/Sejuk/Suhu Bilik)

UNTUK PERTANYAAN LEBIH DETAIL, TEKAN LINK DI BAWAH!

coway villaem 2 tempah sekarang

 

Bil Letrik Penapis Air Coway

Bil Letrik Penapis Air Coway

BIL LETRIK PENAPIS AIR COWAY

Bil Letrik Penapis Air Coway Yang Ramai Nak Tahu!

Assalamualaikum wbt.

Betul ke pakai penapis air coway bil letrik melambung?? Harini kami akan tunjukkan pada anda semua, berapa jumlah sebenar penggunaan letrik produk penapis coway ni. Mesti ramai yang nak tahu kan? Haa jom folow kami

 Cara Kiraan Bil Letrik

Ok bawah ni paparan hasil dari kiraan taariff bil letrik untuk satu produk penapis air Coway.

cara kiraan wattage villaem

Kalau ikut pada kiraan secara teori di TNB BIL CALCULATOR ni, amount yang tertera ialah RM68.39 macam gambar kat bawah ni;

calculator untuk bil letrik villaem

Tapi hakikat nya, takde lagi pelanggan coway yang mengadu bil letrik mencecah ratusan ringgit selepas pasang penapis air coway. Ini semua disebabkan perkara berikut;

  1. Penapis air coway mempunyai penggunaan wattage yang sangat rendah iaitu 200 – 300 Watt sahaja.
  2. Semua penapis air coway dilengkapi Ecomode, yang menjadikan penggunaan letrik kurang 30% pada waktu malam
  3. Penggunaan optimum penapis air coway hanya 12 jam sahaja iaitu pada waktu siang, selebihnya 12 jam pada waktu malam (baca: bermula 6 petang) ia di kuasai oleh Ecomode (rujuk point no.1)
  4. Wattage 300W yang seperti gambar di atas ialah hanya pada penggunaan watt maksimum iaitu sewaktu pendidihan air sedang berlaku. Selebihnya sewaktu idling, penapis air coway hanya beroperasi pada 200W sahaja.

Bukti Penapis Coway Jimat Letrik

Jadi secara umumnya, penggunaan penapis air coway akan menyumbang penggunaan tenaga letrik hanya RM7-8 sahaja sebulan. Jika tuan puan ada pertanyaan lebih lanjut, klik sahaja link di bawah, untuk terus whatsapp kami,

tempah icare coway
Promosi iCare Coway

Promosi iCare Coway

PROMOSI iCARE COWAY

Khas untuk existing customer coway yang layak!

Promosi icare Coway khas untuk anda yang layak. Macam mana nak tahu? Jom cek dengan kami dahulu

promosi icare coway

Jom check kelayakan anda harini untuk promosi icare Coway!

Assalamualaikum wbt.

Tuan puan yang dah menggunakan produk penapis air coway, boleh terus tekan link di bawah untuk kami semakkan samada tuan puan layak atau tidak untuk memiliki promosi sepcial ni!

tempah icare coway

Harga biasa

Untuk pakej icare coway ini, tertakluk pada dua produk iaitu penapis udara lombok II dan storm.

Pada rate biasa untuk Lombok II

Tertakluk pada:

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM110

Untuk Storm pulak;

Tertakluk pada

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM95

Promosi iCare Coway

Sempena promosi icare ni;

Untuk Lombok II

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM94

Untuk Storm pulak;

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM85

Kan dah jimat lebih RM300 untuk setiap unit!!

gambar promosi icare coway

Kenapa perlu bayar lebih!!

Hubungi kami sekarang untuk cek kelayakan OK! Tekan link bawah ni

promosi icare coway