Coway Neo RM85 – WOW Plan

Coway Neo RM85 – WOW Plan

Coway Neo RM85 – WOW Plan

gambar coway neo rm85 - wow plan

Ramai yang bertanya Coway Neo RM85

Harga asal untuk penapis air coway neo ni ialah RM108. Tapi sempena ulangtahun ke 12 coway di Malaysia, maka coway mengadakan promosi jualan runtuh! Penapis air coway neo ni dari harga RM108, TURUN jadi RM85 sahaja sebulan.

Pakej Coway Neo RM85

Ramai jugak yang bertanyakan pada kami, apakah pakej coway masih sama walaupun harga dah turun kaw kaw sempena promo ulangtahun coway ni?

Ya! Pakej coway masih sama!!

  • Servis dua bulan sekali selama lima tahun
  • Penukaran filter setiap 4 bulan selama lima tahun
  • Waranti penuh produk selama lima tahun!

Mengapa tunggu lagi?

Jangan tunggu tunggu lagi tuan puan, laju laju whatsapp kami di  Coway Regiment

Atau tekan je link di bawah ini

Kami boleh bantu anda jika ada sebarang soalan berkenaan promosi Coway Neo RM85 ni

Beza Antara Penapis Air Coway dan Cuckoo

Beza Antara Penapis Air Coway dan Cuckoo

Beza Antara Penapis Air Coway dan Cuckoo

beza antara penapis air coway dan cuckoo

Beza Antara Penapis Air Coway dan Cuckoo
Kali ni kami diminta untuk mengupas isu hangat yang sering pelanggan bertanya iaitu apakah beza di antara penapis air Coway dan Cuckoo.

Sebagai pengguna dan konsultan produk Coway, secara logiknya sudah pasti kami akan menggalakkan anda untuk memilih Coway, bukan?

Kami telah spend banyak masa untuk survey jenama penapis air yang ada di pasaran sebelum mengambil keputusan untuk menggunakan Coway tiga tahun lepas. Namun, sebagai seorang eksekutif jualan yang professional, kami di ajar untuk tidak sama sekali memburukkan mana mana pesaing kami. Tuan tuan yang membaca blog ini di harap dapat membuka mata lagi untuk memilih produk yang berbaloi untuk keluarga.

Di bawah ini kami listkan beberapa faktor utama mengapa pelanggan kami lebih cenderong memilih Coway dan beberapa fakta sebenar tentang Coway.

1. Coway mempunyai Pusat R&D dan kilang tersendiri

Pusat R&D Coway adalah yang terbesar di dunia yang terletak di University of Seoul. Buat pengetahuan, setakat ini hanya 3 syarikat sahaja yang diberi mandat menggunakan kepakaran dan fasiliti teknologi universiti ini iaitu Coway, Samsung dan  SK Telecom. Setakat 2009, terdapat 250 orang pakar yang terdiri daripada pemegang ijazah kedoktoran, sarjana dan sarjana muda yang memastikan kualiti produk Coway.

Coway mempunyai kilang tersendiri yang terletak di Yugu, Korea. Setiap perincian produk Coway baik daripada luaran sehinggalah setiap jenis tapisan adalah hasil Coway sendiri. Bukan daripada OEM atau ‘3rd party company’.

2. Air Coway TIDAK mengandungi asid seperti yang digembar gemburkan

Buat pengetahuan, penapis air Coway tidak ada teknologi ‘alter’ atau mengubah pH air KECUALI penapis air model Inception. Makna kata, pH yang masuk ke dalam penapis air, air yang keluar  daripada penapis air ke cawan anda mempunyai pH yang sama. Keputusan makmal daripada ‘Chemical and Consumer Section’, SIRIM dibawah adalah bukti untuk menyangkal dakwaan murahan daripada pesaing.

 

3. Coway BUKAN syarikat MLM

Dakwaan yang tidak benar sama sekali. Coway adalah syarikat yang berdaftar di bawah Akta Jualan Langsung / Direct Selling Company. Coway bukan syarikat MLM. Malah komisyen yang dibayar juga tidak ada kena mengena langsung dengan sistem MLM.

4. Sistem Tapisan Air

Seperti diterangkan dalam posting kami <<<produk penapis air Coway>>>  (klik link untuk baca), produk penapis air Coway mempunyai 3 jenis tapisan iaitu: Nano, RO dan Alkali Ion. Pelanggan bebas memilih jenis tapisan yang mana mereka inginkan ataupun kami akan memberi khidmat nasihat sistem tapisan yang mana satu paling sesuai.

5. Saiz Tangki Simpanan Air

Antara faktor terpenting, kerana jika berlaku catuan air atau bekalan air terputus di kawasan mereka, mereka masih lagi mampu bertahan selama 3 hari tanpa bekalan air. Kerana beberapa model penapis air Coway mempunyai  kapasiti tangki air yang besar dan mampu membekalkan air secukupnya pada tempoh yang panjang.

6. Diiktiraf Halal Oleh JAKIM

Buat pengetahuan anda, pihak JAKIM akan melakukan rutin pemeriksaan berkala ke Pusat R&D Coway yang berpusat di University of Seoul. Pengiktirafan halal bukan sahaja pada pembuatan produk, malah setiap filter yang ada di dalam penapis air Coway mendapat pengiktirafan halal!

7. Coway sudah bertapak di Malaysia lebih 10 tahun

Ramai pelanggan kami mengatakan brand yang sudah lama bertapak di negara kita merupakan brand yang dipercayai. Malah, jika ada masalah tentang produk dan servis, tiada masalah seperti pejabat syari kat sudah tidak berpenghuni atau nombor telefon khidmat pelanggan tidak berjawab!

8. Coway mendapat banyak pengiktirafan di dalam dan di luar negara

Pada tahun 2017, Coway merupakan satu satunya jenama penapis air yang menerima anugerah ‘Platinum Trusted Brand – voted by consumers’. Buat pengetahun, Coway telah pun merangkul ‘Gold Trusted Brand – voted by consumers’ 3 tahun berturut turut dari tahun 2015!

 

Untuk mendapatkan penjelasan lanjut tentang produk Coway,

sila call atau whatsapp 012 781 9907 / 011 3208 8344 sekarang.

JADILAH PENGGUNA YANG BIJAK