Penapis Air Coway Villaem 2 – CHP18AR

Penapis Air Coway Villaem 2 – CHP18AR

Penapis Air Coway Villaem 2 ||CHP-18AR

penapis air coway villaem 2 - chp18ar

Penapis air coway villaem 2 (CHP18AR) ini merupakan generasi kedua dari penapis coway villaem 1.

Model ini kali pertama dilancarkan ialah pada disember 2018, dan telah menjadi produk hit sehingga ke hari ini.

Model penapis air coway villaem 2 (CHP-18AR) ini CR boleh katakan KING dalam liga nya tersendiri.

Di bawah CR akan terangkan perincian mengenai penapis air coway villaem 2 (CHP18AR) ini tentang kenapa ia merupakan KING dalam banyak banyak model penapis air dalam market malaysia;

Spesifikasi Penapis Air Coway Villaem 2 (CHP-18AR)

Penapis air coway villaem 2 (chp18ar) ini merupakan best selling model penapis air coway.

Ia mempunyai dimensi yang tegap dan nampak sangat mewah. Apabila di letakkan di dapur, secara tak sengaja ia menaikkan seri dapur anda dan bertambah lebih elegan.

penapis air coway villaem 2 atas kabinet dapur

Penapis air coway villaem 2 (chp18ar) ini mempunyai dimensi seperti berikut:

Ketinggian: 518mm

Panjang: 523mm

Lebar: 340mm

spesifikasi penapis air coway villaem 2 (chp18ar)

Dengan ukuran sebegitu, membuatkan ia nampak penuh dan tegap, sesuai diletakkan atas kabinet dapur anda.

Kelebihan Penapis Air Coway Villaem 2 (CHP-18AR)

Tangki Simpanan Air Yang Besar

kapasiti tangki yang besar untuk penapis air coway villaem 2 chp18ar

Penapis air coway villaem 2 (chp18ar) ini mempunyai tangki simpanan air yang besar, iaitu 11.3 Liter.

Dengan jumlah simpanan air yang banyak ni, ia mampu menampung sehingga 8 orang dewasa pada satu satu masa.

Disebabkan kelebihan ini, ia menjadi pilihan utama pengguna di malaysia.

Penapis coway villaem 2 (chp18ar) ini juga turut digunakan oleh sesetengah klien untuk mandikan sicomel:

video mandikan baby guna penapis coway villaem 2 (chp18ar)

Manual Dispenser

manual dispenser penapis air coway villaem 2 chp18ar

Kelebihan yang kedua penapis coway villaem 2 chp18ar ini ialah ia menggunakan sistem manual dispenser.

Kebanyakan model penapis air yang sedia ada pada hari ini ia menggunakan fully automated dispenser. Contoh macam touch button.

Kelemahan menggunakan sistem seperti ini ialah ia akan menyukarkan anda untuk keluarkan air panas dan sejuk jika bekalan elektrik terputus.

Child Lock

child lock button coway villaem 2 chp18ar

Button child lock ini sebenarnya ada pada semua model penapis air dan udara coway.

Kelebihan button child lock ini untuk mengelakkan dari kanak kanak bawah umur terkena air panas apabila cuba dispense air panas mesin coway secara berseorangan tanpa pantauan ibu bapa.

Cara menggunakannya mudah sahaja, hanya tekan button child lock tu sambil tolak dispenser coway villaem 2 ini maka akan keluarlah air panas untuk di gunakan.

Add On Booster Pump

Penapis air coway villaem 2 (chp18ar) ini juga dilengkapi dengan booster pump yang akan membantu percepatkan pengisian air dalam tangki penapis coway

Jika tekanan air rumah anda perlahan, maka model ini sangat sangat sesuai untuk di gunakan.

Harga Penapis Air Coway Villaem 2 (CHP-18AR)

harga penapis air coway villaem 2 chp18ar

Dengan spesifikasi yang tinggi, canggih dan heavy duty ini anda mesti expect harga penapis coway villaem 2 (chp18ar) ini cecah belas ribu kan?

Percaya atau tidak, mesin penapis coway villaem ini hanya berharga RM3900 sahaja dan terdapat 3 pakej belian untuk anda yang menginginkannya.

Pakej Belian Tunai

Harga melalui belian tunai ialah RM3900

Dan anda akan menikmati perkara perkara berikut:

  1. Produk penapis coway villaem 2 (chp18ar) yang baru dari dalam kotak (kalau ia sampai bukan dalam kotak, sila REJECT!)
  2. Pemasangan dan penghantaran percuma
  3. Servis 2 bulan sekali selama 1 tahun percuma
  4. Penukaran filter setiap 6 bulan selama 1 tahun percuma
  5. Waranti penuh produk untuk 1 tahun
  6. Pemasangan semula percuma setahun sekali.

Pakej Belian Melalui Installment Kad Kredit

installment kad kredit coway

Anda pemegang kad kredit? Kami ada offer istimewa untuk anda! Khas untuk semua pemegang kad kredit diatas, anda boleh menikmati pakej installment kad kredit dengan 0% interest!

Dan anda akan menikmati perkara perkara berikut:

  1. Produk penapis coway villaem 2 (chp18ar) yang baru dari dalam kotak (kalau ia sampai bukan dalam kotak, sila REJECT!)
  2. Pemasangan dan penghantaran percuma
  3. Servis 2 bulan sekali selama 1 tahun percuma
  4. Penukaran filter setiap 6 bulan selama 1 tahun percuma
  5. Waranti penuh produk untuk 1 tahun
  6. Pemasangan semula percuma setahun sekali.

Pakej Lengkap Sewa Beli

pakej lengkap sewa beli coway villaem 2 chp18ar

Melalui pakej lengkap sewa beli ini, anda boleh menikmati produk coway villaem 2 (chp18ar) dengan hanya RM4 sahaja sehari!

Ya betul. Dengan RM4 sehari iaitu bersamaan RM120 sahaja bulanan, produk coway villaem 2 akan dipasang di rumah anda.

Bayaran rental coway villaem 2 ini ialah selama 5 tahun. Sepanjang 5 tahun ini, anda akan dapat item berikut:

  1. Produk penapis coway villaem 2 (chp18ar) yang baru dari dalam kotak (kalau ia sampai bukan dalam kotak, sila REJECT!)
  2. Pemasangan dan penghantaran percuma
  3. Servis 2 bulan sekali selama 5 tahun percuma
  4. Penukaran filter setiap 6 bulan selama 5 tahun percuma
  5. Waranti penuh produk untuk 5 tahun
  6. Pemasangan semula percuma setahun sekali untuk 5 tahun.

Promosi Penapis Coway Villaem 2 (CHP-18AR)

Penapis coway villaem (chp18ar) ini mempunyai pelbagai variasi promo khas untuk anda yang menginginkan bibik korea ini berkhidmat di dapur.

Promosi promosi coway villaem 2 (chp18ar):

Pendaftaran Percuma

promosi-penapis-coway-villaem-2-chp18ar-pemasangan-percuma.

Melalui promosi pendaftaran percuma ini anda akan jimat sebanyak RM200 ringgit!

Jom Tukar Penapis Brand Lain Kepada Coway Villaem 2 (CHP-18AR)

Kalini coway memberikan anda peluang untuk tukar penapis lama anda (tak kisah apa apa brand) kepada penapis coway villaem 2 (chp18ar).

Dengan potongan harga lebih 10%, anda akan menikmati pakej sewa beli hanya pada RM104 sahaja bulanan!

Harga asal sewa beli coway villaem 2 (chp18ar) ini ialah RM120 bulanan tau.

Combo Penapis Villaem 2 dan Penapis Udara

promo combo coway villaem 2 dan penapis udara

Penapis coway villaem 2 ini juga boleh di pasangkan dengan penapis udara storm pada harga yang lebih rendah!

Harga normal iala RM210 bulanan, tapi dengan pakej combo ini hanya RM189 sahaja!

Kesimpulan

CR dah menguruskan lebih 700 unit produk coway, dan coway villaem 2 ini secara jujurnya paling heavy duty dan tahan lasak.

Pendek kata ia paling kurang meragam lah.

Jadi secara jujurnya, CR paling rekemen model coway villaem 2 (chp18ar) ini.

Siapa CR

trusted coway agent

Untuk tempahan, klik sahaja whatsapp di bawah:

booking now
Jenis Penapis Air Coway

Jenis Penapis Air Coway

Jenis Jenis Penapis Air Coway

Assalamualaikum wbt. Pada entry kali ni, CR akan share dengan anda semua tentang jenis jenis penapis coway yang ada yang boleh anda miliki.  Di coway, terdapat 3 jenis tapisan air yang anda boleh pilih, iaitu:

  1. Reverse Osmosi
  2. Mineral
  3. Alkali

Jadi, anda nak yang mana satu? Semua coway ada sediakan untuk kegunaan khusus pelanggan.

Penapis Air Coway Villaem 2 – Reverse Osmosis (RO)

jenis jenis penapis air coway - coway villaem 2 ni ialah model RO

Penapis coway Villaem 2 ini merupakan penapis yang menggunakan fungsi sistem Reverse Osmosis. Kelebihan RO ini ialah ia dapat menapis saiz zarah sehingga 0.0001 micron.

Selain itu, ia dapat menapis bakteria, virus dan bahan kimia terutamanya logam berat yang sukar ditapis seperti merkuri, arsenik dan plumbum.

Coway villaem 2 ni murah saja tuan tuan, hanya RM120 sahaja bulanan dan dah termasuk servis setiap dua bulan sekali, tukar filter setiap 6 bulan dan waranti selama 5 tahun.

Penapis Air Coway Kecil – Mineral

Jenis jenis penapis air coway - coway kecil ni ialah jenis mineral

Sistem penapisan air mineral dari coway ini boleh menapis zarah sehingga 0.001 micron. Pada penggemar air mineral, model Kecil ini sangat sesuai untuk anda.

Ia merupakan teknologi terkini coway iaitu jenis Tankless, instant boiling. Dilengkapi dengan 5 suhu termasuk panas, sejuk suam dan biasa.

Penapis coway kecil ini boleh dimiliki dengan 4 jenis pakej harga iaitu

  1. RM115/ bulanan
  2. RM99/ bulanan
  3. RM88/ bulanan
  4. RM77/ bulanan

Penapis Air Coway Inception – Alkali

jenis jenis penapis air coway - coway inception ini ialah jenis air alkali

Coway inception ini dapat menghasilkan air yang memiliki ion positif yang tinggi dan kaya dengan mineral seperti kalsium, magnesium, natrium dan sebagainya yang membantu meningkatkan metabolisma dan pelinciran sendi.

Air berasid yang dihasilkan (hasil buangan) boleh digunakan untuk cuci tandas, kotoran degil dan lantai.

Kesimpulan

Ketiga tiga jenis penapis air coway ini disahkan selamat untuk diminum oleh WQA, WHO, SIRIM dan JAKIM.

CR juga telah menguruskan lebih 700 unit produk coway satu malaysia, dan kesemua pelanggan sangat berpuas hati dengan servis dari CR.

trusted coway agent

Jika anda menginginkan kepuasan servis dari kami, jangan teragak agak untuk whatsapp kami sekarang.

whatsapp sekarang