Promosi iCare Coway

Promosi iCare Coway

PROMOSI iCARE COWAY

Khas untuk existing customer coway yang layak!

Promosi icare Coway khas untuk anda yang layak. Macam mana nak tahu? Jom cek dengan kami dahulu

promosi icare coway

Jom check kelayakan anda harini untuk promosi icare Coway!

Assalamualaikum wbt.

Tuan puan yang dah menggunakan produk penapis air coway, boleh terus tekan link di bawah untuk kami semakkan samada tuan puan layak atau tidak untuk memiliki promosi sepcial ni!

tempah icare coway

Harga biasa

Untuk pakej icare coway ini, tertakluk pada dua produk iaitu penapis udara lombok II dan storm.

Pada rate biasa untuk Lombok II

Tertakluk pada:

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM110

Untuk Storm pulak;

Tertakluk pada

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM95

Promosi iCare Coway

Sempena promosi icare ni;

Untuk Lombok II

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM94

Untuk Storm pulak;

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM85

Kan dah jimat lebih RM300 untuk setiap unit!!

gambar promosi icare coway

Kenapa perlu bayar lebih!!

Hubungi kami sekarang untuk cek kelayakan OK! Tekan link bawah ni

promosi icare coway

Coway Neo RM85 – WOW Plan

Coway Neo RM85 – WOW Plan

Coway Neo RM85 – WOW Plan

gambar coway neo rm85 - wow plan

Ramai yang bertanya Coway Neo RM85

Harga asal untuk penapis air coway neo ni ialah RM108. Tapi sempena ulangtahun ke 12 coway di Malaysia, maka coway mengadakan promosi jualan runtuh! Penapis air coway neo ni dari harga RM108, TURUN jadi RM85 sahaja sebulan.

Pakej Coway Neo RM85

Ramai jugak yang bertanyakan pada kami, apakah pakej coway masih sama walaupun harga dah turun kaw kaw sempena promo ulangtahun coway ni?

Ya! Pakej coway masih sama!!

  • Servis dua bulan sekali selama lima tahun
  • Penukaran filter setiap 4 bulan selama lima tahun
  • Waranti penuh produk selama lima tahun!

Mengapa tunggu lagi?

Jangan tunggu tunggu lagi tuan puan, laju laju whatsapp kami di  Coway Regiment

Atau tekan je link di bawah ini

Kami boleh bantu anda jika ada sebarang soalan berkenaan promosi Coway Neo RM85 ni

Skim Bayaran Advance Rental Produk Coway

Skim Bayaran Advance Rental Produk Coway

Skim Bayaran Advance Rental Produk Coway

Assalamualaikum dan hai. Kali ni kami nak berkongsi dengan anda semua tentang Skim Bayaran Advance Rental Produk Coway. Ia diperkenalkan oleh Coway bertujuan untuk memudahkan pelanggan dan memberi lebih penjimatan kepada anda semua!

Skim Bayaran Advance Rental Produk Coway

Bayar 24 MONTH ADVANCE DISKAUN 10%
Bayar 12 MONTH ADVANCE DISKAUN 5%
Bayar 6 MONTH ADVANCE DISKAUN 3%

Contoh:

Anda sedang menggunakan produk Coway Villaem, dengan rental bulanan sebanyak RM125. Jika anda berhajat untuk membuat bayaran 2 tahun advance, jadi;

RM125 x 24 = RM2976
RM2976 – 10% = RM2678.40
Anda hanya membayar RM2678.40 dan selama 2 tahun anda tidak perlu lagi  risau mengenai bil produk Coway anda!


Masih mengalami kekeliruan? Jangan tunggu lagi, terus hubungi Ejen Rasmi Coway, di 012-781-9907 atau di hotline Coway, 1800-888-111. Kami akan bantu anda sebaik mungkin untuk menyelesaikan segala kesulitan yang anda alami.

Penapis Air Coway – Cash atau Sewa Beli?

Penapis Air Coway – Cash atau Sewa Beli?

Penapis Air Coway – Cash atau Sewa Beli?

Soalan lazim yang kami sentiasa terima daripada setiap bakal pelanggan.
Apakah perbezaan pembelian penapis air Coway belian secara tunai/’cash’ dengan pakej sewa beli?
Kami akan huraikan sejelas jelasnya di sini.

  1. Pakej lengkap yang Coway sediakan adalah:

– Servis 2 bulan sekali
– Penukaran ‘filter’ 6 bulan sekali
– Warranty
– Khidmat Baik Pulih & ‘spare part’
– Pemasangan semula jika berpindah

Jika anda pilih pakej sewa beli, semua yang di atas anda akan nikmati selama 5 TAHUN
Jika anda pilih beli secara tunai/’cash’, semua yang di atas anda akan nikmati selama 1 TAHUN

2.Perbezaan harga belian tunai/’cash’ dan pakej sewa beli

Kami akan tunjukkan jalan kira untuk penapis air Coway model Villaem

Pakej sewa beli
Bayaran bulanan: RM125/bulan selama 60 bulan
RM125 x 60 bulan
Jumlah = RM7,500

Belian tunai/’cash’
RM 3,800 + RM 2,720 pakej servis selama 48 bulan [RM680 setahun]
Jumlah = RM 6,520

Jadi perbezaan harga belian tunai/’cash’ vs pakej sewa beli adalah
RM 7,500 – RM 6,520
= RM 980

Jelas kan?

Tahukah anda, Coway senantiasa meraikan pelangan baru dengan memperbaharui promosi setiap bulan. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan khidmat nasihat profesional daripada kami.

Nak tau promosi terkini belian secara tunai/’cash’ & Pakej sewa beli? Tekan saja link di bawah ini untuk terus whatsapp kami.

WHATSAPP RAJA YUSAINI
WHATSAPP SITI NUUR HIDAYU

Cara Bayaran Coway Manual

Cara Bayaran Coway Manual

Cara Bayaran Coway Manual

Hai, tahniah kerana segala persoalan anda mengenai bayaran Coway secara manual ada pada blog kami. Ya, anda mesti tertanya tanya bagaimanakah cara bayaran Coway manual bukan?
Di sini, Coway Regiment akan kongsikan bagaimana cara bayaran coway manual;

Nota: Pastikan anda ikuti 7 langkah ini ya!

Step 1
Anda harus mencari mesin Cash Deposit Machine (CDM) atau pun Cheque Deposit Machine jika bayaran tersebut melalui cek.
Step 2
Kemudian tekan skrin menu hingga keluar paparan seperti ini, dan pilih bahagian CDM (ini hanya untuk mesin yang mempunyai dwifungsi ATM dan CDM sahaja. Jika ianya CDM sahaja, maka boleh skip langkah ini).
Step 3
Anda pilih bahasa yang bersesuaian dengan anda (jangan pilih bahasa kantonis kalau tak tahu k! Hehe).Step 4
Kemudian pilih tetapan Banking/credit card

Step 5
Masukkan nombor akaun virtual produk Coway anda (Ini boleh didapati dari ejen yang anda pernah berurusan dahulu. Dah lost contact? Jangan risau, hubungi kami di 0127819907 atau terus ke hotline Coway, 1-800-888-111
Step 6
Tunggu hingga keluar paparan ini. Pastikan nama akaun itu ialah COway (M) sdn bhd baru teruskan urusan. Jika semuanya tepat, tekan PROCEED
Step 7
Masukkan duit atau cek di slot yang disediakan. Kemudian jangan lupa untuk tangkap gambar dan simpan resit bayaran itu baik baik ya. Segala butiran pembayaran boleh whatsapp kepada kami di 0127819907.