Promosi iCare Coway

Promosi iCare Coway

PROMOSI iCARE COWAY

Khas untuk existing customer coway yang layak!

Promosi icare Coway khas untuk anda yang layak. Macam mana nak tahu? Jom cek dengan kami dahulu

promosi icare coway

Jom check kelayakan anda harini untuk promosi icare Coway!

Assalamualaikum wbt.

Tuan puan yang dah menggunakan produk penapis air coway, boleh terus tekan link di bawah untuk kami semakkan samada tuan puan layak atau tidak untuk memiliki promosi sepcial ni!

tempah icare coway

Harga biasa

Untuk pakej icare coway ini, tertakluk pada dua produk iaitu penapis udara lombok II dan storm.

Pada rate biasa untuk Lombok II

Tertakluk pada:

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM110

Untuk Storm pulak;

Tertakluk pada

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM95

Promosi iCare Coway

Sempena promosi icare ni;

Untuk Lombok II

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM94

Untuk Storm pulak;

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM85

Kan dah jimat lebih RM300 untuk setiap unit!!

gambar promosi icare coway

Kenapa perlu bayar lebih!!

Hubungi kami sekarang untuk cek kelayakan OK! Tekan link bawah ni

promosi icare coway

Coway Neo RM85 – WOW Plan

Coway Neo RM85 – WOW Plan

Coway Neo RM85 – WOW Plan

gambar coway neo rm85 - wow plan

Ramai yang bertanya Coway Neo RM85

Harga asal untuk penapis air coway neo ni ialah RM108. Tapi sempena ulangtahun ke 12 coway di Malaysia, maka coway mengadakan promosi jualan runtuh! Penapis air coway neo ni dari harga RM108, TURUN jadi RM85 sahaja sebulan.

Pakej Coway Neo RM85

Ramai jugak yang bertanyakan pada kami, apakah pakej coway masih sama walaupun harga dah turun kaw kaw sempena promo ulangtahun coway ni?

Ya! Pakej coway masih sama!!

  • Servis dua bulan sekali selama lima tahun
  • Penukaran filter setiap 4 bulan selama lima tahun
  • Waranti penuh produk selama lima tahun!

Mengapa tunggu lagi?

Jangan tunggu tunggu lagi tuan puan, laju laju whatsapp kami di  Coway Regiment

Atau tekan je link di bawah ini

Kami boleh bantu anda jika ada sebarang soalan berkenaan promosi Coway Neo RM85 ni

Cara Bayaran Coway Manual

Cara Bayaran Coway Manual

Cara Bayaran Coway Manual

Hai, tahniah kerana segala persoalan anda mengenai bayaran Coway secara manual ada pada blog kami. Ya, anda mesti tertanya tanya bagaimanakah cara bayaran Coway manual bukan?
Di sini, Coway Regiment akan kongsikan bagaimana cara bayaran coway manual;

Nota: Pastikan anda ikuti 7 langkah ini ya!

Step 1
Anda harus mencari mesin Cash Deposit Machine (CDM) atau pun Cheque Deposit Machine jika bayaran tersebut melalui cek.
Step 2
Kemudian tekan skrin menu hingga keluar paparan seperti ini, dan pilih bahagian CDM (ini hanya untuk mesin yang mempunyai dwifungsi ATM dan CDM sahaja. Jika ianya CDM sahaja, maka boleh skip langkah ini).
Step 3
Anda pilih bahasa yang bersesuaian dengan anda (jangan pilih bahasa kantonis kalau tak tahu k! Hehe).Step 4
Kemudian pilih tetapan Banking/credit card

Step 5
Masukkan nombor akaun virtual produk Coway anda (Ini boleh didapati dari ejen yang anda pernah berurusan dahulu. Dah lost contact? Jangan risau, hubungi kami di 0127819907 atau terus ke hotline Coway, 1-800-888-111
Step 6
Tunggu hingga keluar paparan ini. Pastikan nama akaun itu ialah COway (M) sdn bhd baru teruskan urusan. Jika semuanya tepat, tekan PROCEED
Step 7
Masukkan duit atau cek di slot yang disediakan. Kemudian jangan lupa untuk tangkap gambar dan simpan resit bayaran itu baik baik ya. Segala butiran pembayaran boleh whatsapp kepada kami di 0127819907.

Pengalaman Anak Susah Minum Air Putih

Pengalaman Anak Susah Minum Air Putih

Inilah Kisah Anak Puan Liyana Yang Awalnya Susah Minum Air Putih

Kita mesti pernah menghadapi situasi anak anak kita yang ada masa susah nak minum air masak kan? Macam macam alasan si cilik bagi untuk menyelamatkan diri dari minum air masak kan?

Lepas tuan puan baca ni, kami harap ia dapat memberi solusi kepada tuan dan puan dan sekaligus berjaya menaikkan minat si cilik tuan puan untuk lebih kerap minum air masak yang penting untuk mengekalkan hidrasi badan.

Puan Liyana Seorang Wanita Bekerjaya

Puan Liyana wanita bekerjaya seperti yang lain. ada masa beliau akan super busy menguruskan hal kerja sehingga tak sempat untuk masak dan menyimpan air didalam botol sebagai stok minuman sepanjang hari. Tambah pulak dengan kualiti air di kawasan rumahnya yang membimbangkan, Puan Liyana terpaksa beli air mineral di luar setiap hari yang berharga ±RM5.80 untuk 5L.

Kemudian beliau mula merisik risik dengan saya tentang PAKEJ LENGKAP SEWA BELI penapis air Coway beberapa bulan lalu untuk dimasukkan didalam bajet beliau. Setelah berkira kira, sebenarnya beliau hanya membelanjakan hanya RM4 SEHARI sahaja dengan air sejuk, panas dan air suhu biasa UNLIMITED setiap hari.

Dan yang pasti, ruang peti ais dan dapur lebih kemas kerana tiada lagi lambakan botol botol kosong yang menunggu giliran untuk diisi air minuman!

Semenjak beliau memasang penapis air Coway respon beliau;

Salahkan Ais Atau Gula?

Salahkan Ais Atau Gula?

Salahkan Ais Atau Gula?

salahkan ais atau salahkan gulaSALAHKAN AIS ATAU SALAHKAN GULA?

Di mana bahayanya gula putih?

Gula putih ini berbahaya salah satunya adalah kerana kandungan bahan peluntur (bleach), yang digunakan untuk memutihkan gula tersebut, pada asalnya gula itu berwarna perang. Ada mak mak yang tak tahu lagi dan menyalahkan ais jika anak mereka batuk berkahak.

Sebenarnya bukan masalah pada kandungan ais. Tetapi bahan peluntur tersebut. Didalam air ada sejenis bahan kimia yang digunakan untuk membunuh bakteria dan kuman di dalam air, atau lebih dikenali dengan nama klorin (Cl).

Bila kita buat ais batu di rumah, kami sarankan JANGAN gunakan air paip. Kerana dalam air paip ada kandungan klorin tadi. Gunakan air yang ditapis rapi (selalunya penapis yang menggunakan arang teraktif ataupun menggunakan sistem RO).

Inilah punca bila tuan tuan minum di kedai makan, anak minum air manis menggunakan gula putih, ditambah ais batu dengan kandungan bahan peluntur didalamnya, maka lengkaplah ‘ racun ‘ berbisa dalam diet anak.

Jadi bila anak batuk, minum air masak sejuk tanpa gula, puncanya pada ais batu yg ada kandungan bahan peluntur berbahaya.

Kesimpulannya, ais batu tidak berbahaya sekiranya elemen air itu tiada bahan kimia peluntur atau dari air yg ditapis.

Jelas?

Balik rumah, tukar gula dirumah. Beli gula perang atau kalau boleh kurangkan penggunaan gula dalam minuman seharian.

ATAU

Yang terbaik, balik rumah, servis dulu filter penapis air tuan tuan di rumah.

Takde lagi penapis air dekat rumah? Hubungi kami untuk tindakan pantas!

salahkan ais atau salahkan gula