Coway CSTeam Super HP Quarter 2 Di Majestic Theatre Penang.

Coway CSTeam Super HP Quarter 2 Di Majestic Theatre Penang.

cari kunci kereta jap

Alhamdulillah, pencapaian untuk suku kedua 2019 berjaya mengatasi pencapaian aku pada suku pertama yang lalu.

1. 3WS Consecutive for 3 months

3w10s consecutive achievers

2. Top 3 Super HP (under General Manager Ahmad Lotfi)

top 3 super HP

3. Achiever untuk Trip 5 ⭐ Coway ke Taiwan (bertolak pada awal september nanti).

taiwan achivers

Pada Siti Nuur Hidayu, terima kasih kerana sentiasa berada di sisi, dari kita zero, sedikit demi sedikit kita bangkit semula, bertahan dan terus memacu kedepan. Terima kasih kerana yakin dan sentiasa support pada perancangan aku dalam menaikkan ekonomi keluarga dan performance diri.

Pada super Managers aku, Yusniza Raja Yusop dan Hezree Azizi, u guys adalah yang terbaik. Dari dulu hingga sekarang, tak pernah menyerah kalah pada aku. Sentiasa memperkemaskan gerak kerja aku, dan selalu ada pada bila bila masa aku perlukan. Allahu. Semoga tuhan ja balas jasa baik kalian.

bersama sales managers dan rakan seperjuangan

Pada abah yang di kejauhan, terima kasih atas doa yang tak henti henti pada anakmu ini. InsyaAllah, anak mu ini akan berikan yang lagi baik dari masa ke masa 🥰.

Pada teman seperjuangan, kamulah yang sebenarnya banyak membantu aku untuk lebih cekal dalam bidang ini. Kamulah yang banyak memberikan aku inspirasi, dan kamu semua jugak yang selalu mengingatkan aku, yang menyerah kalah itu bukan pilihan dalam hidup. Allah, banyak sangat yang kamu semua dah lakukan untuk aku, semoga Dia memberikan yang terbaikk untuk kamu semua 💞

Pada semua pelanggan Coway aku, terima kasih kerana mempercayai diri ini. Walhal aku bukan siapa siapa pun untuk kamu semua percaya. Hanya orang asing, yang tiba tiba diberikan amanah untuk menguruskan jualan yang purata harga satu unit produk, RM3400.

Dan kali ini, aku sudah bersedia untuk berkongsikan pada SEMUA orang, tentang apa yang telah aku capai sepanjang aku bekerja dengan Coway dari 2015 sampai sekarang.

Dan it is time for me to give back to the community, aku sudah bersedia untuk melatih mereka yang rela dipukul dan dipalu sehari hari semata mata untuk mereka mengecapi peluang yang lebih besar yang tak tercapai dek akal kita selama ini. InsyaAllah.

Tolong doakan aku ya

Raja Yusaini
Insan Yang Lemah, Tetapi Mengalah itu Bukan Aku

Langkah Kearah Jurujual Unggul

Langkah Kearah Jurujual Unggul

Kami sediakan startup langkah ke arah jurujual unggul

Assalamualaikum wbt. Di csteam coway, kami menyediakan latihan kearah jurujual unggul dan bimbingan padu kepada ejen coway yang bernaung di bawah csteam secara PERCUMA.

Kami menyediakan latihan bimbingan untuk dua saluran market iaitu:

  1. Online
  2. Offline
Langkah Kearah Jurujual Unggul

Jadi jika anda berminat untuk menyertai pasukan jurujual terunggul di coway malaysia, boleh terus tekan link di bawah untuk pertanyaan lebih lanjut;

Kelas bimbingan asas jurujual

Kami faham, untuk cuba cuba menjual produk premium seperti coway ini memang cabarannya sangat sukar. Tapi tuan puan jangan bimbang. Kami menyediakan banyakk resipi untuk tackle bermacam jenis audiens samada di alam maya atau di roadshow atau booth booth supermarket.

Di bawah ialah latihan basic untuk seorang ejen coway yang baru mula untuk kickstart dan terus memacu jualan yang tinggi untuk kecapi target masing masing.

Langkah Kearah Jurujual Unggul

Kelas setup FB ads khusus niche penapis coway

Kenapa perlu bayar ribu riban untuk kelas fb ads diluar? Sedangkan tuan puan boleh mendapat ilmu fb ads khusus untuk niche coway secara percuma dalam csteam.

Benda boleh free kenapa nak bayar kan?

Bukan setakat fb ads, kami jugak memiliki manager yang mempunyai kepakaran khusus untuk mengiklankan di google! Semua ini kami boleh perturunkan ilmunya secara percuma sahaja khusus untuk perkembangan dan pertumbuhan jurujual.

bimbingan kelas fb ads
Csteam Grand Power Hour 2019

Csteam Grand Power Hour 2019

Malam Meraikan Kecermelangan Ejen Jualan Coway

Pada 27 april yang lepas, csteam (baca common sense team) telah pun organize satu malam apresiasi gilang gemilang khusus untuk para ejen jualan nya yang berjaya mencapai KPI yang telah di set kan oleh csteam sendiri.

Pelbagai award yang dah dipertandingkan dan seramai 196 achiever pada malam itu yang diraikan dengan penuh meriah oleh para managers di CSTeam. Alhamdulillah, cowayregiment.com ialah salah seorang insan yang terpilih untuk merangkul 3 award pada malam itu.

Csteam Grand Power Hour 2019
para managers adan achievers dalam csteam grand power hour 2019

Alhamdulillah, cowayregiment.com jugak telah terpilih sebagai salah seorang top 10 achievers dalam Csteam. Ini semua tidak mampu dicapai tanpa sokongan penuh dari para pelanggan coway kami.

Csteam Grand Power Hour 2019
alhamdulillah, menjadi top 10 achievers dalam csteam

Hasil perjuangan sejak 2015, akhirnya segalanya berbaloi! Terima kasih yang tak terhingga kami ucapkan pada semua pelanggan yang mempercayai servis kami. InsyaAllah pada suku kedua tahun 2019 ini kami akan jadikan lebih padu dan lebih mantap lagi untuk berkhidmat pada pelanggan coway satu malaysia.

Csteam Grand Power Hour 2019
antara award yang dimengangi oleh cowayregiment.com

Award yang dimenangi pada malam itu:

  1. 30 unit nett January, February and March
  2. 3WS consecutive Jan- March
  3. Top 10 Achiever Csteam Quarter 1
Csteam Grand Power Hour 2019
consecutive 3ws achiever

Alhamdulillah, terima kasih pada sokongan kalian. Doakan kami diberi kesihatan untuk terus membantu tuan puan tentang produk coway ya. Cowayregiment.com akan memacu lebih padu lagi untuk suku kedua 2019, semoga kami terus istiqomah.

Trip Tajaan Dari Coway

Trip Tajaan Dari Coway

Trip Tajaan dari Coway ke Royal Belum Perak 2019

Trip tajaan dari coway kalini memang best, walaupun tak jauh, tapi sangat mencabar dan lebih mengeratkan bonding antara kami satu pasukan.

Trip Tajaan Dari Coway

Seramai 21 orang telah terpilih untuk menaiki boathouse di hutan royal belum perak ni tau, dan saya ialah antara yang terpilih dalam trip tajaan sepenuhnya oleh coway kalini.

Kriteria untuk layak trip:

  1. Tempoh fighting ialah dari februari hingga mac 2019.
  2. Mesti hit WS satu kali dalam tempoh tu.
  3. Minimum nett 10 unit sebulan
  4. Maintain neo pro sepanjang tempoh fighting.

Alhamdulillah kami semua lepas dengan syarat tersebut dengan jayanya. Semua ini adalah hasil dari support pelanggan saya yang tidak putus putus dan hasil kepercayaan mereka pada saya.

Trip Tajaan Dari Coway

Ini lah rupa boathouse kami. Takde aircond, hanya berkipaskan angin bayu dari alam semula jadi. Memang puas!

Trip Tajaan Dari Coway

Pemandangan yang tenang sepanjang kami belayar 3 hari 2 malam di royal belum. Memang masuk jauhh kedalam hutan dan disana tiada coverage telefon, dan kami belajar untuk hidup pada perkara asas sepanjang di sana.

Kalau tuan puan teringin untuk join team kami, boleh terus klik link di bawah untuk dapatkan detail berkenaan ejen jualan coway

Pentingnya Anda Menyimpan Nombor Ejen Coway Anda

Pentingnya Anda Menyimpan Nombor Ejen Coway Anda

Assalamualaikum wbt.

Pentingnya Anda Menyimpan Nombor Ejen Coway Anda!

Kalau anda sedang berada di laman coway regiment dan terjumpa entri ini, kami jamin mesti anda sudah pun lost contact dengan ejen coway anda dulu kan?

Pentingnya Anda Menyimpan Nombor Ejen Coway Anda
hilang nombor ejen coway ke tuu? hikhik

Hehe. Rasa menyesal tak sebab tak simpan number ejen tu dulu? Its ok, sebab itulah kami disini. Visi kami pada tahun 2019 ini untuk membantu lebih ramai lagi existing customer coway menyelesaikan masalah mereka dengan produk coway.

pakar coway anda
kami sedia membantu anda yang sedang digantung tak bertali

Jangan takut, tekan sahaja link di bawah, insyaAllah kami akan respon sepantas mungkin untuk membantu anda.

hubungi kami

Apa yang kami dapat?

Tiada apa. Hanya kepuasan diri kami dapat melihat pelanggan coway terus setia menggunakan coway.

Last but not least, inilah sebab kenapa Pentingnya Anda Menyimpan Nombor Ejen Coway Anda!

ARTIKEL BERKAITAN:

  1. Nak Jadi Ejen Coway Ke?
  2. Insentif Ejen Kami
  3. Ejen Coway Penipu