Kelebihan Tilam Coway

Kelebihan Tilam Coway

Kelebihan Tilam Coway

inilah kelebihan tilam coway

Manusia normal memerlukan kira kira 8 jam sehari untuk waktu tidur. Inilah portion waktu tidur yang optimum untuk otak manusia berfungsi dengan baik.

8 jam waktu tidur ini kemudian boleh dipecahkan mengikut keperluan seseorang individu.

Ada yang menggunakan total 8 jam waktu tidur pada waktu malam. Ada pula yang membahagikan pada 5 jam tidur pada waktu malam; 1 jam di waktu tengah hari; 2 jam selepas maghrib dan sebagainya.

Tilam Yang Tak Sesuai Punca Masalah Tidur Yang Kronik

masalah tidur yang kronik berpunca dari tilam

Tahukah anda, tilam memainkan faktor penting dalam tidur seseorang individu? Mengikut kajian yang dijalankan oleh Jacobson, Boolani dan Smith [Tajuk: Changes in back pain, sleep quality, and perceived stress after introduction of new bedding systems] di Amerika Syarikat, tilam berteknologi baru [mempunyai 5 zon pocket spring, getah semula jadi (100%), memory foam] berjaya mengurangkan tekanan, sakit sakit belakang dan meningkatkan kualiti tidur.

Melalui kertas kajian di atas, mengukuhkan lagi bahawa tilam coway sememangnya mempunyai kelebihan dalam perkara ini.

Tempat tidur yang baik bukanlah satu kemewahan, tapi ia merupakan satu keperluan. Kita semua berhak merasai nikmat tilam yang selesa untuk kita bekerja lebih keras pada esok hari nya dan untuk menuai hasil pendapatan yang lebih lumayan, bukan?

Jadi coway memperkenalkan sistem bayaran ansuran mudah untuk anda supaya anda dapat menikmati tidur yang lebih baik. Apa yang penting, tidak mengira anda siapa dan status pekerjaan anda, anda layak untuk membeli tilam 5 bintang ini!

pakej belian tilam coway

Coway adalah yang pertama di Malaysia yang memperkenalkan sistem bayaran ansuran muda sewa beli ini dengan serendah RM129 sahaja sebulan, tak sampai RM5 pun sehari untuk nikmat tidur yang nyenyak dan selesa!

Inilah Keistimewaan Tilam Coway

Ada Firm dan Ada Soft

tilam coway mempunyai dua jenis iaitu firm, dan soft. firm untuk yang back sleeper, soft untuk side sleeper

Tilam coway didatangkan dengan dua jenis untuk pilihan anda. Seperti yang telah disuggest oleh pakar tilam sedunia, tilam ini dibahagi kepada dua iaitu: Firm dan Soft.

Firm ini sangat di cadangkan untuk mereka yang tidur terlentang (boleh rujuk gambar). Mengikut pengalaman CR juga, untuk mereka yang berat lebih 80 kg, maka firm sangat sesuai.

Soft pula di cadangkan untuk mereka yang suka tidur mengiring. Bagi mereka yang 80 kg dan kebawah, boleh pilih soft sebagai tilam pilihan.

Material Yang Digunakan

inilah antara kelebihan tilam coway. Ia diperbuat dari bahan bermutu dan berkualiti tinggi.

Ini lah juga salah satu kelebihan tilam coway; material yang di gunakan sangat bermutu tinggi.

Material tilam coway yang digunakan ialah pocket spring, natural latex, coconut fibre, dan memory foam.

Pocket Spring: Digunakan untuk support tulang belakang anda sewaktu anda tidur. Ini dapat mengurangkan sakit belakang anda sewaktu anda beralih ketika sedang tidur.

Natural Latex: Ia merupakan medium bebas allergen secara semula jadi. Maka ia dapat membendung dari hama terus membiak atas tilam anda.

Coconut fibre: Menyerap kelembapan di atas tilam

Memory foam: Extra support ketika anda tidur, untuk memberi 200% keselesaan pada anda selepas bangun pagi

Dilengkapi Cucian Tilam Untuk Menjamin Kebersihan Tilam

Tilam coway dilengkapi dengan servis cucian tilam untuk memastikan tilam anda sentiasa bersih dan bebas dari allergen merbahaya.

Servis cucian tilam turut di sertakan dengan pancaran sinaran UV untuk memastikan kuman dan virus dapat dihindarkan dari tilam anda. Hebat kan?

Kesimpulan

Inilah antara kelebihan tilam coway yang ramai lagi rakyat malaysia tidak tahu.

Percayalah, tilam yang mewah bukan satu kehendak, bukan untuk menunjuk, jauh sekali untuk bermegah. Tilam mewah yang empuk ini adalah keperluan anda.

Anda penat penat bekerja mencari rezki untuk keluarga, rewardlah diri anda dengan tilam yang baik agak kualiti tidur anda improve.

Pakej Belian Tilam Coway

Pakej Belian Tilam Coway

Pakej Belian Tilam Coway

pakej belian tilam coway

Nak Pakai Tilam 5 Bintang Tapi Bayar Ansuran? Jom Subscribe Pakej Belian Tilam Coway!

Assalamualaikum wbt.

Ok basically, tilam coway ni tuan puan boleh beli melalui dua cara iaitu secara OUTRIGHT(belian secara TUNAI / Kad kredit) ataupun RENTAL (pakej lengkap SEWA BELI).

Dan tilam coway ini juga terbahagi kepada dua saiz iaitu QUEEN dan KING saiz.

Harga Untuk Set Tilam Super Single, Queen Dan King

ini ialah harga untuk set tilam super single. boleh beli tilam sahaja atau tilam dan katil.
harga tilam coway super single dan katil
ini ialah harga tilam queen dan king coway
set harga tilam coway dan katil

Berikut ialah harga tilam coway dan termasuk katil;

Saiz King:

Ansuran bulanan: RM189

Belian Tunai: RM8,700

Saiz Queen:

Ansuran bulanan: RM169

Belian Tunai: RM7,480

Saiz Super Single:

Ansuran bulanan: RM159

Belian Tunai: RM7,080

Ok guys, untuk pengetahuan korang, tilam coway korang boleh beli sekali dengan bed frame tau! Senang kan? Tak perlu pening kepala lagi nak beli katil bagai. Beli je sekali dengan bed frame. Siap delivery ke rumah terus!

ini ialah bed frame coway. jika anda beli set tilam dan katil coway, ini lah ketebalan bedframe anda.

CR kongsikan pada anda, kelembutan katil coway. Boleh lihat pada gambar di atas betapa gebunya katil dari material divan ini.

Amat selesa di tambah lagi dengan ketebalan tilam coway, pasti dapat memperbaiki kualiti tidur anda.

Harga Tilam Coway Sahaja – Saiz Queen Dan King

ini ialah harga tilam coway sahaja bagi saiz king, queen, super single. anda boleh dapatkan tilam coway pada harga tunai mahupun ansuran sewa beli.
pakej belian tilam sahaja

Dan coway juga turut memberi pilihan untuk anda beli tilam sahaja.

Menarik kan? Katil pun boleh kalau nak, tilam sahaja pun boleh.

Untuk harga tilam coway sahaja adalah seperti berikut:

Saiz King:

Pakej Ansuran Bulanan: RM159

Pakej Belian Tunai: RM6,380

Saiz Queen

Pakej Ansuran Bulanan: RM139

Pakej Belian Tunai: RM5,780

Saiz Super Single

Pakej Ansuran Bulanan: RM129

Pakej Belian Tunai: RM5,380

Pakej Belian Istimewa Untuk Pemegang Kad Kredit

Khas untuk pemegang kad kredit, kami ada special offer untuk anda. Pada kadar 0% interest, pastinya sangat berbaloi untuk anda!

Di bawah kami senaraikan list list kredit kad yang layak untuk dapat 0% interest kad kredit dari coway.

Pelanggan tidak perlu untuk call bank, semua diuruskan oleh kami.

Senang kan?

ini ialah jadual bayaran menggunakan kad kredit zero % interest dari coway.

Saiz Tilam Coway

saiz tilam coway queen dan king

Tilam coway mempunyai dua pilihan saiz, iaitu queen dan king.

Jadi anda mempunyai pilihan samada untuk saiz queen atau king. Namun begitu, tilam saiz single tidak terdapat dalam pakej

Material Tilam Coway

Tilam coway ini direka spesifik untuk mengatasi dan mengurangkan masalah sakit belakang setiap kali bangun tidur. Dan jugak spesifik untuk mengurangkan masalah tidur yang tak lena.

Tilam coway di susun melalui 6 jenis lapisan khusus untuk membantu masalah tidur anda.

Lapisan 1 – Poket Spring

Lapisan terbawah sekali ialah poket spring. Teknologi poket spring ini sangat unik dan ia memang satu komponen wajib pada tilam jenis posture pedic ini.

Teknologi poket spring ini dapat mengelakkan dari berlakunya ganggu sewaktu kita sedang tidur. Apabila seseorang bergerak di atas tilam tersebut, bahagian lain tilam tidak terjejas.

Lapisan 2 – Foam

material tilam coway - foam

Foam ini bertujuan untuk menyerap tekanan apabila individu baring di atas tilam tersebut. Kelebihan tilam yang menggunakan Foam ini, ialah ia dapat memegang badan individu ketika tidur.

Lapisan 3 – 100% Natural Latex (Getah Asli)

material tilam coway - menggunakan 100% getah asli (natural latex)

Tahukah anda, tilam coway menggunakan 100% getah asli dalam pembuatan tilamnya? Ya, natural latex ini sangat mahal tuan tuan.

Sebab itulah tilam ini produk premium dari Coway.

Bukan sebarangan material yang coway gunakan untuk klien nya.

Lapisan 4 – Coconut Fibre

coconut fibre dalam tilam coway

Tujuan coway menggunakan coconut fibre ini ialah untuk memastikan kebersihan tilam terjaga.

Tahukah anda, material dari coconut fibre ini mencegah pembiakan hama dan kutu. Sebab keunikan inilah material ini digunakan dalam tilam coway.

Most tilam premium berharga RM 9 ribu keatas mempunyai ciri istimewa ini. Tetapi, dengan coway, hanya RM7 ribu sahaja anda sudah mampu memilikinya!

Lapisan 5 – Memory Foam

memory foam tilam coway

Tujuan memory foam ini ialah untuk memastikan apabila anda baring pada permukaan tilam, ia akan mengikut posture natural badan anda.

Jadi, setiap kali bangun tidur, barulah badan anda tidak rasa sakit sakit dan lenguh

fungis memory foam

Lapisan 6 – Anti Static Fabrik

anti static fabrik tilam coway

Kelebihan anti static fabric ini, ia dapat menyahkan static caj di dalam badan anda.

Apabila static cas didalam badan terlalu tinggi, badan akan mudah berasa stress dan cepat lesu.

Jadi, dengan adanya antistatic fabrik ini, badan anda akan lebih bertenaga setiap kali bangun tidur.

Kesimpulan

Melalui pelbagai pilihan untuk pakej belian tilam coway ini, anda mempunyai pilihan yang banyak dari segi pakej dan metod bayaran.

Semuanya coway sediakan untuk memudahkan anda.

trusted coway agent

CR dah menguruskan lebih 700 unit produk coway satu malaysia. Alhamdulillah semuanya layak menerima layanan 5 bintang dari CR.

Jika anda pun sedang mencari tilam coway, terus teka n link di bawah, dan CR akan bantu anda untuk dapatkan produk ini pada offer yang istimewa.

Review Tilam Coway

Review Tilam Coway

Review Pengguna Tilam Coway

inilah artikel berkenaan review tilam coway yang anda cari cari

Assalamualaikum wbt. Mungkin anda tercari cari apakah respon klien selepas menggunakan tilam coway, kan?

Jadi di kesempatan ini, CR akan kongsikan kepada anda semua feedback mereka yang sudah pun menggunakan tilam coway.

Review Tilam Coway Dari Puan Sabariah Amin – Semenyih

ini ialah review tilam coway dari puan sabariah amin yang duduk di semenyih

Puan sabariah ini ialah seorang pekerja di salah sebuah IPTS di Selangor.

Sejak PKP, beliau di tugaskan untuk work from home, jadi ini telah menyebabkan stress hormon didalam badannya meningkat.

Untuk itu, beliau memang sedang mencari tilam yang boleh membuatnya tidur nyenyak dan lena sebab beliau perlu bekerja keras di siang hari.

Setelah membuat pelbagai perbandingan dengan jenama tilam lain, beliau berkenan pada tilam coway dan memilih set king di rumahnya.

Harga tilam king set ini hanya RM189 sahaja bulanan di ikuti waranti dan full servis sepanjang 5 tahun. Dan topper tilam percuma coway tukar pada tahun ke tiga.

Review Tilam Coway Dari Encik Yusri Yusoff – KL

ini ialah review tilam coway dari encik yusri yusoff yang duduk di KL

Encik yusri merupakan seorang kontraktor di Kuala Lumpur.

Kerja beliau yang tak tentu masa, menyebabkan beliau mengalami masalah kurang rehat.

Jadi doktor turut suggestkan beliau untuk membeli tilam yang lebih selesa untuk improve kualiti tidur nya.

Dan memandangkan encik yusri juga sudah menggunakan produk coway lebih 5 unit, jadi beliau lebih prefer menggunakan semua produk coway di rumahnya untuk tujuan health improvement.

Alhamdulillah hingga harini, beliau amat berpuas hati dengan tilam coway.

Review Tilam Coway Dari Puan Mas Ayu Husin – Klang, Selangor

ini ialah review tilam coway dari puan masayu yang duduk di klang.

Perkenalkan, puan mas ayu dari klang, selangor.

Beliau merupakan seorang jurutera wanita dan selalu outstation jauh jauh dan hanya balik hari.

Jadi badan beliau sangat penat, dengan adanya tilam coway yang gebu ni, beliau dapat tidur nyenyak yang cukup walaupun hanya untuk 4 jam.

Review Tilam Coway Dari Puan Fiy – Kuala Lumpur

ini ialah review tilam coway dari puan fiy yang duduk di KL

Suami puan fiy bekerja sebagai seorang kontraktor di kuala lumpur.

Kebanyakan hari bekerja nya memerlukan kudrat fizikal yang banyak. Jadi puan fiy hadiahkan tilam coway ini khas untuk beliau supaya suaminya boleh tidur dengan lebih nyenyak untuk proses recovery dan kembali bekerja dengan tenaga yang optimum.

Review Tilam Coway Dari Puan Syasya – Kuala Lumpur

ini ialah review tilam coway dari puan syasya yang duduk di KL

Tilam coway jenis firm sangat sesuai untuk mereka yang mengalami masalah sakit sakit belakang terutama selepas bangun tidur waktu pagi.

Dengan material material tilam yang dah dirumus khas oleh coway, tilam posture pedic coway ini mampu mengurangkan masalah sakit belakang puan syasya.

Review Tilam Coway Dari Puan Ayu – Kapar

review tilam coway

Puan Ayu dari Kapar Klang ni juga turut berkongsi testimoni beliau. Tilam coway sangat sedap buat dia terlajak bangun pagi pagi.

Dan bila bangun badan rasa segar dan bertenaga.

Kenapa Perlu Memilih Tilam Coway

susunan lapisan tilam coway

Tilam coway ini terdiri daripada 6 lapisan material. Setiap satunya mempunyai fungsi masing masing.

Poket Spring

Teknologi poket spring ini dapat mengelakkan dari berlakunya ganggu sewaktu kita sedang tidur. Apabila seseorang bergerak di atas tilam tersebut, bahagian lain tilam tidak terjejas.

Fungsi Poket Spring

Foam

material foam dalam tilam coway

Bertujuan untuk menyerap tekanan apabila individu baring di atas tilam tersebut.

Kelebihan tilam yang menggunakan Foam ini, ialah ia dapat memegang badan individu ketika tidur.

Natural Latex (Getah Asli)

material latex tilam coway

Tahukah anda, tilam coway menggunakan 100% getah asli dalam pembuatan tilamnya? Ya, natural latex ini sangat mahal tuan tuan.

Sebab itulah tilam ini produk premium dari Coway.

Bukan sebarangan material yang coway gunakan untuk klien nya.

Coconut Fibre

material coconut fibre dalam tilam coway

Tujuan coway menggunakan coconut fibre ini ialah untuk memastikan kebersihan tilam terjaga.

Tahukah anda, material dari coconut fibre ini mencegah pembiakan hama dan kutu. Sebab keunikan inilah material ini digunakan dalam tilam coway.

Most tilam premium berharga RM 9 ribu keatas mempunyai ciri istimewa ini. Tetapi, dengan coway, hanya RM7 ribu sahaja anda sudah mampu memilikinya!

Memory Foam

material memory foam dalam tilam coway

Tujuan memory foam ini ialah untuk memastikan apabila anda baring pada permukaan tilam, ia akan mengikut posture natural badan anda.

Jadi, setiap kali bangun tidur, barulah badan anda tidak rasa sakit sakit dan lenguh

Anti static fabric

material anti static dalam tilam coway

Kelebihan anti static fabric ini, ia dapat menyahkan static caj di dalam badan anda.

Apabila static cas didalam badan terlalu tinggi, badan akan mudah berasa stress dan cepat lesu.

Jadi, dengan adanya antistatic fabrik ini, badan anda akan lebih bertenaga setiap kali bangun tidur.

Kesimpulan

Sebenarnya ramai lagi pelanggan pelanggan CR yang dah menggunakan tilam coway yang juga bagi banyak feedback positif selepas menggunakan tilam coway.

CR juga sudah menguruskan lebih 700 unit produk coway satu malaysia dan berpengalaman membantu menyelesaikan macam macam masalah produk coway di malaysia.

Jika anda menginginkan maklumat lebih lanjut berkenaan tilam coway, terus tekan whatsapp di bawah