Promosi iCare Coway

Promosi iCare Coway

PROMOSI iCARE COWAY

Khas untuk existing customer coway yang layak!

Promosi icare Coway khas untuk anda yang layak. Macam mana nak tahu? Jom cek dengan kami dahulu

promosi icare coway

Jom check kelayakan anda harini untuk promosi icare Coway!

Assalamualaikum wbt.

Tuan puan yang dah menggunakan produk penapis air coway, boleh terus tekan link di bawah untuk kami semakkan samada tuan puan layak atau tidak untuk memiliki promosi sepcial ni!

tempah icare coway

Harga biasa

Untuk pakej icare coway ini, tertakluk pada dua produk iaitu penapis udara lombok II dan storm.

Pada rate biasa untuk Lombok II

Tertakluk pada:

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM110

Untuk Storm pulak;

Tertakluk pada

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM95

Promosi iCare Coway

Sempena promosi icare ni;

Untuk Lombok II

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM94

Untuk Storm pulak;

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM85

Kan dah jimat lebih RM300 untuk setiap unit!!

gambar promosi icare coway

Kenapa perlu bayar lebih!!

Hubungi kami sekarang untuk cek kelayakan OK! Tekan link bawah ni

promosi icare coway

Anak anak Syurga

Anak anak Syurga

Anak  Anak Syurga РTaska Cahaya Bestari Di Rawang

Terima kasih Chekgu Umi Kalsum kerana meyakini produk Coway!

Beliau tahu, apabila bab menjaga kanak kanak di bawah umur sememangnya satu cabaran yang sangat besar dan beliau tahu, ibu bapa pasti mencari pusat jagaan yang benar benar dapat cater keperluan anak anak mereka semasa mereka sedang bekerja.

anak-anak-syurga-3

Jadi bagaimana Chekgu Umi menangani isu itu?

Setelah beberapa kali kami bermesuarat dengan beliau, akhirnya beliau bersetuju untuk meletakkan penapis air dan penapis udara di ruang pembelajaran anak anak. Secara tidak langsung, ini telah meningkatkan kredibiliti taskanya kerana pihak taska cahaya bestari mengambil langkah keselamatan untuk menjaga kesihatan anak anak ini sepanjang berada ditaska beliau.

Sekurang kurangnya, ibu bapa yang menghantar anak anak mereka ke sini, berasa selamat dan secure.

anak-anak-syurga-2

Alhamdulillah, lebih kurang dua minggu Coway terpasang di sana, ibu bapa turut berbesar hati dan memuji pihak Chekgu Umi atas tindakan efisien beliau. Perasaan aku lagi lahhh gumbira bila dapat bantu taska ini dalam meningkatkn mutu dan kualiti performance mereka (aku cuba menahan nafsu untuk berjoged depan chekgu tu).

Syukur ke atas Nya kerana mempermudahkan segala urusan. Ok lah. semoga semuanya terus sukses dan berjaya.

p.s: Cuba korang tengok anak anak dalam tu, semua hyper active. Adohai, peluh peluh jugak melayan diorang tadi.

anak-anak-syurga