Bil Letrik Penapis Air Coway

Bil Letrik Penapis Air Coway

BIL LETRIK PENAPIS AIR COWAY

Bil Letrik Penapis Air Coway Yang Ramai Nak Tahu!

Assalamualaikum wbt.

Betul ke pakai penapis air coway bil letrik melambung?? Harini kami akan tunjukkan pada anda semua, berapa jumlah sebenar penggunaan letrik produk penapis coway ni. Mesti ramai yang nak tahu kan? Haa jom folow kami

 Cara Kiraan Bil Letrik

Ok bawah ni paparan hasil dari kiraan taariff bil letrik untuk satu produk penapis air Coway.

cara kiraan wattage villaem

Kalau ikut pada kiraan secara teori di TNB BIL CALCULATOR ni, amount yang tertera ialah RM68.39 macam gambar kat bawah ni;

calculator untuk bil letrik villaem

Tapi hakikat nya, takde lagi pelanggan coway yang mengadu bil letrik mencecah ratusan ringgit selepas pasang penapis air coway. Ini semua disebabkan perkara berikut;

  1. Penapis air coway mempunyai penggunaan wattage yang sangat rendah iaitu 200 – 300 Watt sahaja.
  2. Semua penapis air coway dilengkapi Ecomode, yang menjadikan penggunaan letrik kurang 30% pada waktu malam
  3. Penggunaan optimum penapis air coway hanya 12 jam sahaja iaitu pada waktu siang, selebihnya 12 jam pada waktu malam (baca: bermula 6 petang) ia di kuasai oleh Ecomode (rujuk point no.1)
  4. Wattage 300W yang seperti gambar di atas ialah hanya pada penggunaan watt maksimum iaitu sewaktu pendidihan air sedang berlaku. Selebihnya sewaktu idling, penapis air coway hanya beroperasi pada 200W sahaja.

Bukti Penapis Coway Jimat Letrik

Jadi secara umumnya, penggunaan penapis air coway akan menyumbang penggunaan tenaga letrik hanya RM7-8 sahaja sebulan. Jika tuan puan ada pertanyaan lebih lanjut, klik sahaja link di bawah, untuk terus whatsapp kami,

tempah icare coway
Kontrak Penapis Air Coway

Kontrak Penapis Air Coway

Kontrak Penapis Air Coway

-UPDATED APRIL 2019-

Tahniah sebab anda telah klik ke ruangan yang paling banyak orang nak tahu pasal Coway. Kenapa?

Kerana ia berkaitan dengan perjanjian Pakej Lengkap Sewa Beli Produk Coway atau dikenali sebagai Kontrak Penapis Air Coway. Bermacam macam spekulasi yang telah di keluarkan oleh pesaing Coway semata mata untuk menakutkan orang ramai. Jadi, di sini kami nak bantu anda semua supaya jelas dan faham tentang kontrak penapis air Coway.

kontrak produk coway

Kontrak coway 2019

Jika anda mengalami sebarang kemusykilan tentang kontrak penapis air coway ini, boleh hubungi kami di 0127819907 atau 011 3208 8344
<< TEKAN DISINI UNTUK INFO LANJUT >>

Ini merupakan kontrak penapis air coway; untuk kontrak pakej lengkap sewa beli Coway ni terbahagi kepada dua iaitu;

i) Minimum Kontrak: Selama TIGA TAHUN (3) sahaja. selepas dua tahun, pelanggan tidak lagi terikat dengan Agreement Coway, namun begitu jika pelanggan sudah tidak lagi berminat menggunakan khidmat Coway, produk akan di ambil balik oleh pihak Coway tanpa DIKENAKAN SEBARANG PENALTI.

ii) Maksimum Kontrak: Selama LIMA TAHUN (5) sahaja. Selepas 5 tahun, produk akan menjadi hak milik tuan puan. Dan sepanjang 5 tahun ini, servis dua bulan sekali, penukaran filter dan waranti produk di tanggung sepenuhnya oleh Coway.

<< TEKAN DISINI UNTUK INFO LANJUT >>

bahagian minimum kontrak coway dan registration fees

installation condition

Masih tak jelas dengan kontrak coway? Biar kami bantu anda! Klik link di bawah dan kami akan hubungi anda kurang dari 24 jam;

butang-tempah-06-merah

Status Halal Penapis Air Coway

Status Halal Penapis Air Coway

Status Halal Penapis Air Coway

“Mencari yang halal adalah suatu kewajiban keatas seorang Muslim.” – Hadis riwayat at-Tabrani

Semenjak Coway bertapak di Malaysia (since 2006), telah banyak pembaharuan dan improvement yang telah mereka lakukan semata mata untuk memastikan rakyat Malaysia menikmati Premium Produk dan Servis pada harga serendah RM95 sahaja sebulan. Antara impak paling besar yang Coway telah lakukan ialah mendapatkan status HALAL dari JAKIM sekaligus memadamkan keraguan pengguna tentang status halal penapis air coway. Tahukah anda untuk mendapatkan sijil HALAL dari JAKIM merupakan salah satu proses yang sangat sangat ketat di dunia? Dan tahukah anda juga bahawa untuk mendapatkan sijil HALAL itu, Coway telah sponsor semua perbelanjaan staf JAKIM setiap tiga tahun sekali ke R&D Coway di Seoul University, Korea dan di kilang Coway di Yugu, Korea.

Jadi, disini kami ingin memudahkan tuan puan untuk cek satu satu dengan terperinci KESEMUA produk Coway yang telah berjaya mendapatkan status HALAL dengan <<<<KLIK SINI>>> untuk terus ke direktori HALAL. Jadi, adakah produk anda menepati piawaian JAKIM tentang status HALAL produk anda?

status halal penapis air coway 1
status halal penapis air coway 2