Kenapa Coway Mahal

Kenapa Coway Mahal

Antara sebab kenapa coway mahal ialah disebabkan pakej yang ditawarkan dalam coway. Pakej lengkap sewa beli coway dah termasuk semua perkara dibawah:

☑ Tukar Filter berjadual, PERCUMA. [5 tahun]

☑ Service setiap 2 bulan, PERCUMA [5 tahun]

☑ Pindah Rumah, PERCUMA [1 tahun sekali, utk 5 tahun]

☑ Warranty, Luar & Dalam, PERCUMA [5 Spare Parts tahun]

☑ (Mekanikal & Elektronik), PERCUMA [5 tahun]

☑ Pemasangan PERCUMA.

☑ Piping PERCUMA.

☑ penghantaran PERCUMA.

☑ Sanitasi & Produk check-up setiap 2 bulan, PERCUMA.

Jadi kami nak bagi lebih pencerahan tentang harga coway yang tuan puan nampak MAHAL, tapi sebenarnya sangat BERBALOI;

Kenapa Coway Mahal

Berdasarkan jadual di atas, semestinya kita sudah nampak yang mana lebih memberikan impak dalam membeli dan kepuasan ketika menggunakan nya.

Sebagai pelanggan yang bijak, kita haru menilai dari segi aspek keseluruhan terutama dari segi ketahanan dan penggunaan untuk tempoh at least 10 tahun.

Cuba kita lihat pada bahagian JUMLAH YANG PELANGGAN LABURKAN UNTUK TOTAL SERVIS DALAM TEMPOH SETAHUN tu.

Untuk coway, pelanggan hanya LABUR dalam RM170 sahaja setahun berbanding dengan brand C, iaitu RM 304 setahun. Ini melebihi RM134 dari coway, dan sangat merugikan pelanggan.

Dan bayangkan, hanya dengan perbezaan harga sebanyak RM 9 sahaja, pelanggan dah boleh menikmati produk premium berjenama seperti coway. Tangki yang lebih besar, support servis yang lebih bagus dan waranti yang lebih menjaminkan pengguna untuk 10 tahun akan datang.

Kenapa Coway Mahal

ARTIKEL BERKAITAN

  1. Harga penapis air coway 2019
  2. Coway Neo WOW Plan
  3. Coway vs Cuckoo
Coway Ombak

Coway Ombak

Coway Ombak

Coway Ombak ini direka khas untuk semua rakyat Malaysia. Diperkenalkan kepada market malaysia pada penghujung tahun 2018, coway ombak telah menjadi satu fenomena dalam industri penapisan air domestik di Malaysia. Coway ombak ni ada jugak customer kami yang menggelarnya Mr THANOS. Haha, sebab apa? Jom tengok video dekat bawah;

coway ombak

Dengan rekaan yang moden dan mewah, memang sangat mengujakan sesiapa sahaja yang melihatnya. Berkapasiti 13.5L, amat sesuai untuk keluarga besar ataupun yang selalu menerima kunjungan tetamu.

coway ombak

SPESIFIKASI COWAY OMBAK

Filtration Method : Reverse Osmosis

Filtration Capacity :
3.2 Litre / Jam

Penggunaan Tenaga :
Heater 672W – 800W
Compressor 0.6A

Kapasiti Tangki
:
7.8 Litres Ambient Water
2.3 Litres Air Sejuk
3.4 Litres Air Panas

Filters :
Neo-Sense (Sediment + Pre-Carbon)
RO Membrane
Plus Inno-Sense (Post-Carbon + Fine)
Mineral (Optional)
Antibacterial

KELEBIHAN COWAY OMBAK

1- RO water+mineral water
sebelum ni buntu nk pilih air RO@mineral,nah!skrg ombak didatangkan dgn dua ciri penapisan,tapisan RO dan mineral,tk perlu risau lgi sbb manfaat air RO dan mineral semua boleh dapat dlm 1 penapis air??..best kan??

2- Lengkap dengan sistem keselamatan dan penjimatan
Silent mode,sistem penjimatan tenaga dan kunci keselamatan air panas utk kanak kanak (child safety lock)

3- Lebih 50 tetapan suhu
suhu panas boleh setting sendiri dgn hnya pusingan tombol,pengguna boleh memilih suhu air dari 40 hinggalah ke 90 celcius dan boleh pilih level air yg akan keluar,250ml,500ml,1000ml,atau tanpa had?senang kan kalau ada kenduri ke,nk isi air dlm balang besar..

Nota tambahan: coway ombak ni didatangkan khas dengan filter untuk masakan, jadi kita boleh basuh lauk, sayur, masak nasi dansemua urusan masakan dengan menggunakan air RO+mineral ni tau.

PROMOSI COWAY OMBAK

Sempena tahun 2019, coway dah pun melancarkan beberapa promosi special untuk coway ombak.

Promosi 1- Ombak Fiesta:

Registration fee: RM200 waived!

One month advance RM140 sahaja

Promosi 2- Jom Tukar

promosi jom tukar penapis air coway

Syarat: Pelanggan hanya perlu bersetuju untuk trade in penapis air lama mereka kepada coway ombak, dan nikmati hanya bayaran bulanan RM130 sahaja!

ARTIKEL BERKAITAN:

  1. Promosi Jom Tukar Penapis Air kepada Penapis Coway
  2. Pakej Lengkap Sewa Beli Coway
  3. Penggunaan Bil Letrik Penapis Coway
Penapis Air Coway Villaem 2

Penapis Air Coway Villaem 2

Harga dan Spesifikasi Penapis Air Coway Villaem 2

Harga dan Spesifikasi Penapis Air Coway Villaem 2

Harga dan Spesifikasi Penapis Air Coway Villaem 2

Assalamualaikum wbt

Tuan puan baru berhasrat meminang coway villaem? LUPAKAN! Sebab model villaem sudah pun tidak dikeluarkan lagi dan kini digantikan dengan design yang lebih baru, lebih canggih dan padu!

Memperkenalkan Penapis Air Coway  Villaem 2 ;

harga coway villaem 2

coway villaem 2 technical spec

RUPA BENTUK VILLAEM 2

coway villaem 2 for display

APA YANG SPECIAL PADA VILLAEM 2?

  1. Tangki 11.3Liter
  2. Manual Dispenser
  3. Child Lock
  4. Night Mood
  5. Empat Suhu (Panas/Suam/Sejuk/Suhu Bilik)

UNTUK PERTANYAAN LEBIH DETAIL, TEKAN LINK DI BAWAH!

coway villaem 2 tempah sekarang

 

Coway Neo RM85 – WOW Plan

Coway Neo RM85 – WOW Plan

Coway Neo RM85 – WOW Plan

gambar coway neo rm85 - wow plan

Ramai yang bertanya Coway Neo RM85

Harga asal untuk penapis air coway neo ni ialah RM108. Tapi sempena ulangtahun ke 12 coway di Malaysia, maka coway mengadakan promosi jualan runtuh! Penapis air coway neo ni dari harga RM108, TURUN jadi RM85 sahaja sebulan.

Pakej Coway Neo RM85

Ramai jugak yang bertanyakan pada kami, apakah pakej coway masih sama walaupun harga dah turun kaw kaw sempena promo ulangtahun coway ni?

Ya! Pakej coway masih sama!!

  • Servis dua bulan sekali selama lima tahun
  • Penukaran filter setiap 4 bulan selama lima tahun
  • Waranti penuh produk selama lima tahun!

Mengapa tunggu lagi?

Jangan tunggu tunggu lagi tuan puan, laju laju whatsapp kami di  Coway Regiment

Atau tekan je link di bawah ini

Kami boleh bantu anda jika ada sebarang soalan berkenaan promosi Coway Neo RM85 ni

Harga Penapis Air Coway 2019

Harga Penapis Air Coway 2019

HARGA PENAPIS AIR COWAY 2019

Senarai Harga Penapis Air Coway 2019 Untuk rujukan Anda

Sebarang pertanyaan boleh terus call kami di Coway Regiment atau tekan je link kat bawah!

logo tempah sekarang with hyperlink whatsapp
penapis air coway core
penapis air coway ferry
penapis air coway harry
penapis air coway lucy
penapis air coway neo
penapis air coway ombak

Penapis air Coway 2019

Semua harga produk di atas adalah yang terkini, dan pelanggan dah tidak perlu lagi membayar GST dan SST kerana coway telah absorb untuk tuan tuan puan puan