Promosi iCare Coway

Promosi iCare Coway

PROMOSI iCARE COWAY

Khas untuk existing customer coway yang layak!

Promosi icare Coway khas untuk anda yang layak. Macam mana nak tahu? Jom cek dengan kami dahulu

promosi icare coway

Jom check kelayakan anda harini untuk promosi icare Coway!

Assalamualaikum wbt.

Tuan puan yang dah menggunakan produk penapis air coway, boleh terus tekan link di bawah untuk kami semakkan samada tuan puan layak atau tidak untuk memiliki promosi sepcial ni!

tempah icare coway

Harga biasa

Untuk pakej icare coway ini, tertakluk pada dua produk iaitu penapis udara lombok II dan storm.

Pada rate biasa untuk Lombok II

Tertakluk pada:

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM110

Untuk Storm pulak;

Tertakluk pada

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM95

Promosi iCare Coway

Sempena promosi icare ni;

Untuk Lombok II

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM94

Untuk Storm pulak;

  1. Registration fees RM200
  2. Satu bulan advance RM85

Kan dah jimat lebih RM300 untuk setiap unit!!

gambar promosi icare coway

Kenapa perlu bayar lebih!!

Hubungi kami sekarang untuk cek kelayakan OK! Tekan link bawah ni

promosi icare coway

Cara Cara Tamatkan Kontrak Penapis Air Coway

Cara Cara Tamatkan Kontrak Penapis Air Coway

Cara Cara Tamatkan Kontrak Penapis Air Coway

Assalamualaikum dan salam sejahtera kawan kawan. Terima kasih kerana sudi melawat di web kami lagi. Haa kali ni kami nak kongsikan bagaimana cara cara untuk tamatkan kontrak penapis air Coway.

Sebelum kita pergi lebih dalam tentang cara cara tamatkan kontrak penapis air Coway, kami mahu anda tahu sebelum anda boleh menamatkan kontrak penapis air Coway, ia mesti  menepati 2 syarat ini;

    1. Pastikan akaun Coway anda cukup 3 tahun
  1. Pastikan tiada tunggakan bulanan.

Cara cara untuk tamatkan kontrak penapis air Coway tuan tuan ialah;

  1. Call HOTLINE Coway, 1-800-888-111 dan beritahu customer service yang anda nak tamatkan kontrak penapis air coway
  2. Beritahu mereka yang anda nak stop akaun dan telah bersedia untuk pulangkan unit penapis air coway tu.
  3. Seterusnya tunggu pihak Coway akan ambil kembali unit mesin penapis air dari tempat anda.
p.s: Tiada sebarang refund atau ganti rugi yang Coway akan bayar bagi pihak anda.

Simple je kan nak tamatkan kontrak penapis air Coway? Yang penting umur akaun mestilah cukup 3 tahun. Kalau tak cukup 3 tahun akan dikenakan bayaran penalti.

UPDATE Mac 2019

Jika produk belum mencukupi minimum kontrak selama 3 tahun, berikut merupakan formula kiraan penalti bagi yang ingin menamatkan kontrak.

( remaining kontrak period x rental product ) x 50% discount

Contoh 1

Produk: Penapis air Villaem
Bulan pemasangan: Jan 2017. Ingin tamatkan kontrak pada Jan 2018

[(36 bulan – 12 bulan) x RM125] x 50% discount]
Jumlah penalti= RM1,500

Contoh 2
Produk: Penapis udara Lombok
Bulan pemasangan: Mei 2017. Ingin tamatkan kontrak pada Jan 2018

[(36 bulan – 8 bulan) x RM110] x 50% discount]
Jumlah penalti= RM1,540

ARTIKEL BERKAITAN

  1. Ejen coway penipu

Pakej Servis Coway Oleh Cody (Coway Lady)

Pakej Servis Coway Oleh Cody (Coway Lady)

PAKEJ SERVIS COWAY OLEH CODY (Coway Lady)

Pakej Servis Coway Oleh Cody – SERVIS DARI HATI KE HATI


Boleh di anggarkan hampir 80% rakyat Malaysia menggunakan Penapis Air di rumah masing masing. Tapi kebanyakkan nya hanya menggunakan penapis air tanpa menyelenggarakan ia secara berkala. Jadi disinilah kenapa ramai yang mula mempercayai dan menggunakan produk pakej lengkap Coway.

Artikel berkaitan —-> Kenapa Harus Memilih Coway
Ramai yang masih tidak percaya Coway menyediakan khidmat servis dan sanitasi setiap dua bulan TANPA CAJ terus ke rumah anda.

Betul. Anda baca seribu kali pun masih sama, TANPA CAJ. ?

Ianya satu pakej istimewa yang kami provide untuk SEMUA pela
nggan kami yang tersayang. Seronok kan dapat pakai mesin penapis air yang dah siap termasuk servis dan penukaran filter selama LIMA TAHUN?
pakej-servis-coway-oleh-cody-2
Tuan tuan punya penapis air dekat rumah sekarang ada tak provide servis dua bulan sekali dan penukaran filter setiap 6 bulan sampai 5 tahun? Kalau takda, tolong klik <<<Tempah Sekarang>>> untuk kami bantu tuan tuan.
pakej servis coway oleh cody 3

Mulai dari harini, jangan biarkan ada lagi kebocoran kos bulanan kita yang akan mengganggu gugat bajet belanjawan kita. Macam yang kami selalu pesan tu, kalau nak beli barang elektrik atau perkakas yang nak pakai lama, pastikan ianya mempunyai support servis yang kuat dan berjenama. Sebab apa? Sebab mudah nak claim atau pun incase jadi perkara yang tak diingini.

P.s: Tahukah anda, kami juga turut memberikan waranti penuh produk Coway selama lima tahun?

pakej-servis-coway-oleh-cody-1

Perlukah Penapis Udara Dalam Rumah?

Perlukah Penapis Udara Dalam Rumah?

Perlukah Penapis Udara Dalam Rumah?
Tempat yang kita rasa paling selamat mestila rumah kan?

Tapi,

Tahu tak  sebenarnya kebanyakkan penyakit kita boleh dapat dari dalam rumah!• Bahan-bahan kimia yang meruap daripada cat dinding rumah.

  • Habuk & Kulat daripada karpet & perabot, makhluk-makhluk halus yang kita tak nampak ie virus & bacteria yang kita bawak balik ke rumah tanpa sedar dan daripada pets
  • gas-gas yang bahaya macam formaldehyde daripada peti ais, ubat nyamuk & serangga
  • asap rokok (kalau ada perokok la dalam rumah)
  • Masalah jerebu
  • Bau bauan dari pada kain baju yang dijemur indoor, dapur, tilam dan sofa

Ishhh, banyak la kalau nak sebut satu-satu!

Semua yang kat atas tadi sentiasa berkeliaran dalam rumah. Kalau perngudaraan rumah baik better la kalau nak compare rumah yang 24jam on air cond tingkap dan jendela tertutup rapat. Fuh! Lepastu, mula la:

  • Selsema yang tak berkesudahan
  • Batuk berpanjangan
  • Baby kerap demam
  • Masalah pernafasan
  • Eczema disebabkan habuk & kuman

Jadi, no wonder kita kerap terkena penyakit penyakit macam kat atas tadi ni kan? Kalau anda tanya kami, perlukah penapis udara di setiap rumah, jawapannya YA, PERLU!

perlukah penapis udara dalam rumah?

 

 

 

 

Kenapa Harus Memilih Coway?

Kenapa Harus Memilih Coway?

KENAPA HARUS MEMILIH COWAY?

kenapa harus memilih coway
Yeahh! Syukurrr alhamdulillah. Masih dikurniakan lagi idea dan tenaga untuk sharing dengan anda semua tentang input input menarik pasal Coway yang sepatunya anda semua tahu. Hehe

Baru baru ni, para managers kami (CSTeam) telah diterbangkan ke Korea, tempat asal usul Coway kerana Coway (M) Sdn Bhd menaja sepenuhnya trip para managers untuk melihat sendiri R&D Centre Coway di Seoul University, Korea. Bukan takat diorang di belanja tengok R&D centre je, tapi dibelanja sekali tengok kilang manufacturing penapis air dan udara produk Coway untuk di supply ke satu dunia dekat Yugu!

Haa todddiaaa.

Bayangkan betapa besarnya kilang tu. Produk yang abang dan akak akak semua dok pakai ni diperbuat dari kilang Coway dekat Yugu ni la. Hihi. Hampir keseluruhan product yang dipasarkan di Malaysia 100% dipasang , diuji ketahanan, dan dibungkuih dari kilang berprestasi tinggi ni termasuk dengan alat-alat gantinya.

3 jam lebih perjalanan dari Seoul dan terletak di Yugu,lokasi kilang ni memang strategik. Celah bukit-bukau dan takde pencemaran langsung. Ohsem guys!!!! Meredah highway sejauh 168km kali ni memang berbaloi untuk kita tengok sendiri dengan mata kapla kita.

kenapa harus memilih coway 1

kenapa harus memilih coway 2

Ni gambar kilang di Yugu tu. Jauh dari hiruk pikuk kota, dan dalam dia, sangatttt bombastik gais!

kenapa harus memilih coway 3Haa ni best. Ni merupakan tempat santai pekerja pekerja di kilang Coway ni. Percaya atau tidak, di meja inilah dah lahir macam macam brilliant idea untuk memastikan produk Coway lain dari yang lain!

Mentor kami pernah berpesan, untuk merancakkan lagi arena kejurujualan kita, adalah lebih baik jika kita tahu asal usul produk yang kita jualkan, dari mana datangnya, bagaimana cara penghasilannya, adakah ia benar benar bermanfaat untuk manusia sejagat?

kenapa harus memilih coway 4

Dari tuan Kamarul Akma Khairuddin (salah seorang sales manager dalam CSTeam) mengulas;

“ALHAMDULILLAH, selesai agenda ke-2 terpenting untuk trip kali ini. Semalam melawat ke R&D Center Coway di Seoul National University (saja ulang sebab manusia kan mudah lupa). Hari ini kita ke kilang Coway di Yugu Korea yang membekalkan water filter untuk seluruh dunia.

Pasang water filter dah macam packaging gula-gula jaa aku tengok. Macam main lego pun ada. Memang worldclass. Terima kasih pada semua yang menyokong #Coway dari dulu hingga kini.

Kami akan lebih kuat berusaha untuk bantu anda semua mendapatkan produk yang berbaloi untuk dimiliki dengan design2 yang lebih moden dan futuristik serta dilengkapi dengan teknologi2 yang lebih mantoffff.”

kenapa harus memilih coway 5Yang ni merupakan salah seorang dari Health Managers CSTeam jugak iaitu Syed Soffee atau lebih dikenali dengan shay;

“Tiada Kata secantik Bahasa.

Okay dah tak tau nak cakap ape dah. Semua dah terbukti depan mata. Setiap product Coway di buat dipasang dan di eksport semua nya dari sini di Korea. Kilang yg sangat bersih. Patut la Coway adalah Company Luar Negara Pertama yg mendapat Sijil Halal Jakim beberapa tahun yg lepas. Tak jumpa pun sedikit sampah ke or kilang kotor ke. Bakul sampah pun susah nak jumpa.

Setiap filter dan Body Mesin ada Halal dari Jakim. So jgn ragu2 tuk beli Coway. Ramai yg dok cerita keburukan Coway. Tapi apa yg pasti tu adalah teknik Kotor jualan diorang. So kita jgn terikut cam tu. Setiap brand ada kelebihan sendiri.

Trip yg paling special buat kami para jurujual Penapis Air ber Prestij tinggi.
Sorry gambar luar kilang je yg bole post sini. Dlm kilang kena jadi coway family dulu n jumpa depan.”

Haa ni baru sikit ja coretan mereka di sana. Nak lebih detail dan dalam? Search mereka di fb menggunakan hashtag #CSTeamRecordBreakers