Pakej Belian Tilam Coway

Pakej Belian Tilam Coway

Nak Pakai Tilam 5 Bintang Tapi Bayar Ansuran? Jom Subscribe Pakej Belian Tilam Coway!

Assalamualaikum wbt.

Ok basically, tilam coway ni korang boleh beli melalui dua cara iaitu secara OUTRIGHT(belian secara TUNAI / Kad kredit) ataupun RENTAL (pakej lengkap SEWA BELI).

Dan tilam coway ini juga terbahagi kepada dua saiz iaitu QUEEN dan KING saiz.

harga tilam dan sekali bed frame
pakej belian tilam + bed frame coway

Ok guys, untuk pengetahuan korang, tilam coway korang boleh beli sekali dengan bed frame tau! Haha, kan senang kan? Tak perlu pening kepala lagi nak beli katil bagai. Beli je sekali dengan bed frame, senang. Siap delivery ke rumah terus!

harga tilam sahaja
pakej belian tilam sahaja

Ok kalau korang dah ada katil siap di rumah, boleh beli tilam je takde masalah. Jangan risau ok. Coway memang nak rakyat malaysia nikmati tidur yang lebih berkualiti, jadi dia provide macam macam pakej untuk korang.

Kalau nak info lanjut, korang tekan je button bawah ni: