Coway Ombak

Coway Ombak

Coway Ombak

Coway Ombak ini direka khas untuk semua rakyat Malaysia. Diperkenalkan kepada market malaysia pada penghujung tahun 2018, coway ombak telah menjadi satu fenomena dalam industri penapisan air domestik di Malaysia. Coway ombak ni ada jugak customer kami yang menggelarnya Mr THANOS. Haha, sebab apa? Jom tengok video dekat bawah;

coway ombak

Dengan rekaan yang moden dan mewah, memang sangat mengujakan sesiapa sahaja yang melihatnya. Berkapasiti 13.5L, amat sesuai untuk keluarga besar ataupun yang selalu menerima kunjungan tetamu.

coway ombak

SPESIFIKASI COWAY OMBAK

Filtration Method : Reverse Osmosis

Filtration Capacity :
3.2 Litre / Jam

Penggunaan Tenaga :
Heater 672W – 800W
Compressor 0.6A

Kapasiti Tangki
:
7.8 Litres Ambient Water
2.3 Litres Air Sejuk
3.4 Litres Air Panas

Filters :
Neo-Sense (Sediment + Pre-Carbon)
RO Membrane
Plus Inno-Sense (Post-Carbon + Fine)
Mineral (Optional)
Antibacterial

KELEBIHAN COWAY OMBAK

1- RO water+mineral water
sebelum ni buntu nk pilih air RO@mineral,nah!skrg ombak didatangkan dgn dua ciri penapisan,tapisan RO dan mineral,tk perlu risau lgi sbb manfaat air RO dan mineral semua boleh dapat dlm 1 penapis air??..best kan??

2- Lengkap dengan sistem keselamatan dan penjimatan
Silent mode,sistem penjimatan tenaga dan kunci keselamatan air panas utk kanak kanak (child safety lock)

3- Lebih 50 tetapan suhu
suhu panas boleh setting sendiri dgn hnya pusingan tombol,pengguna boleh memilih suhu air dari 40 hinggalah ke 90 celcius dan boleh pilih level air yg akan keluar,250ml,500ml,1000ml,atau tanpa had?senang kan kalau ada kenduri ke,nk isi air dlm balang besar..

Nota tambahan: coway ombak ni didatangkan khas dengan filter untuk masakan, jadi kita boleh basuh lauk, sayur, masak nasi dansemua urusan masakan dengan menggunakan air RO+mineral ni tau.

PROMOSI COWAY OMBAK

Sempena tahun 2019, coway dah pun melancarkan beberapa promosi special untuk coway ombak.

Promosi 1- Ombak Fiesta:

Registration fee: RM200 waived!

One month advance RM140 sahaja

Promosi 2- Jom Tukar

promosi jom tukar penapis air coway

Syarat: Pelanggan hanya perlu bersetuju untuk trade in penapis air lama mereka kepada coway ombak, dan nikmati hanya bayaran bulanan RM130 sahaja!

ARTIKEL BERKAITAN:

  1. Promosi Jom Tukar Penapis Air kepada Penapis Coway
  2. Pakej Lengkap Sewa Beli Coway
  3. Penggunaan Bil Letrik Penapis Coway
Promosi Jom Tukar Ke Penapis Air Coway

Promosi Jom Tukar Ke Penapis Air Coway

Promosi Jom Tukar Ke Penapis Air Coway

Assalamualaikum wbt. Selalu client tanya CR, coway taknak buat promo tukar penapis air brand lain kepada coway ke?

Alhamdulillah, hasrat tuan dan puan coway berjaya tunaikan!

Memperkenalkan, promosi jom tukar penapis air lain kepada penapis air coway! tak kisah brand apa pun, coway akan terima asalkan ianya penapis air.

Melalui promo ini, coway akan ambil semula penapis air lama tuan puan, dan digantikan dengan model penapis air coway ombak.

Kriteria Untuk Promosi Jom Tukar Penapis Air Lama Kepada Coway

1- Mesti Memiliki Penapis Air Brand Lain

Di atas ialah contoh contoh penapis air yang boleh anda tukar kepada model penapis coway ombak.

Hampir 99% brand penapis air segenap Malaysia, coway terima untuk tukar. Apa yang penting, anda hanya perlu tunjukkan kepada CR model yang anda gunakan dan kami akan bantu untuk proses order tuan puan.

Antara model model yang kami terima ialah: Cuckoo, Amway, SK magic, Jiksoo, Elken, Kangen, Tong Yang dan banyak lagi.

2- Penapis Air Lama Mesti Sudah Tamat Kontrak / Jadi Hak Milik

Syarat yang kedua ialah penapis lama tuan puan mestilah sudah menjadi hak milik.

Untuk semak perkara tersebut, boleh terus berhubung dengan CR sendiri dan CR akan bantu anda untuk semakkan.

3- Promosi Jom Tukar Penapis Coway Ini Hanya Terhad Kepada Model Penapis Air Coway Ombak Sahaja

Syarat ketiga, produk coway yang sah untuk promo ini hanyalah penapis air premium coway, iaitu model Ombak.

Melalui promo jom tukar dari coway ini, anda akan menikmati harga yang lebih rendah dari biasa.

Pakej Promosi Jom Tukar Penapis Air

Di bawah ialah perincian pakej promosi untuk jom tukar ini:

Registration fee RM200 waived

Maksudnya dah tak perlu bayar dah registration fee RM200.

Segala urusan pemasangan dan penghantaran ialah percuma.

Rental Monthly Hanya RM130

Bulanan harga penapis coway model ombak ialah RM140, namun untuk pakej promo ini, anda akan menikmati hanya RM130 sahaja bulanan!

Disini, anda telah jimat sebanyak RM1000 untuk sepanjang tempoh penggunaan produk coway.

Kontrak Penapis Air

Melaui pakej ini, produk coway anda dilindungi selama 5 tahun oleh coway.

  1. Kontrak selama 5 tahun, selepas 5 tahun, produk menjadi hak milik
  2. Servis setiap 2 bulan sekali untuk 5 tahun
  3. Penukaran filter setiap 6 bulan sekali selama 5 tahun
  4. Waranti penuh produk selama 5 tahun
  5. Pemasangan semula jika berpindah percuma setiap tahun

Akhir Kata Penulis

Melalui pakej ini, ramai rakyat malaysia akhirnya dapat menggunakan produk coway dengan trade in model penapis lama brand lain.

Ini sangat sangat membantu mereka yang tidak mahu menyimpan lagi penapis air lama.

Malah coway juga turut membantu kitar semula penapis lama kepada pihak berwajib seperti Jabatan Alam Sekitar, ini untuk memastikan tidak berlakunya pencemaran plastik dan karbon.

Siapa Coway Regiment

CR dah menguruskan lebih 700 unit produk coway satu malaysia. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan berkenaan promo ini boleh terus klik whatsapp di bawah: