Coway Ombak

Coway Ombak

Coway Ombak

Coway Ombak ini direka khas untuk semua rakyat Malaysia. Diperkenalkan kepada market malaysia pada penghujung tahun 2018, coway ombak telah menjadi satu fenomena dalam industri penapisan air domestik di Malaysia. Coway ombak ni ada jugak customer kami yang menggelarnya Mr THANOS. Haha, sebab apa? Jom tengok video dekat bawah;

coway ombak

Dengan rekaan yang moden dan mewah, memang sangat mengujakan sesiapa sahaja yang melihatnya. Berkapasiti 13.5L, amat sesuai untuk keluarga besar ataupun yang selalu menerima kunjungan tetamu.

coway ombak

SPESIFIKASI COWAY OMBAK

Filtration Method : Reverse Osmosis

Filtration Capacity :
3.2 Litre / Jam

Penggunaan Tenaga :
Heater 672W – 800W
Compressor 0.6A

Kapasiti Tangki
:
7.8 Litres Ambient Water
2.3 Litres Air Sejuk
3.4 Litres Air Panas

Filters :
Neo-Sense (Sediment + Pre-Carbon)
RO Membrane
Plus Inno-Sense (Post-Carbon + Fine)
Mineral (Optional)
Antibacterial

KELEBIHAN COWAY OMBAK

1- RO water+mineral water
sebelum ni buntu nk pilih air RO@mineral,nah!skrg ombak didatangkan dgn dua ciri penapisan,tapisan RO dan mineral,tk perlu risau lgi sbb manfaat air RO dan mineral semua boleh dapat dlm 1 penapis air??..best kan??

2- Lengkap dengan sistem keselamatan dan penjimatan
Silent mode,sistem penjimatan tenaga dan kunci keselamatan air panas utk kanak kanak (child safety lock)

3- Lebih 50 tetapan suhu
suhu panas boleh setting sendiri dgn hnya pusingan tombol,pengguna boleh memilih suhu air dari 40 hinggalah ke 90 celcius dan boleh pilih level air yg akan keluar,250ml,500ml,1000ml,atau tanpa had?senang kan kalau ada kenduri ke,nk isi air dlm balang besar..

Nota tambahan: coway ombak ni didatangkan khas dengan filter untuk masakan, jadi kita boleh basuh lauk, sayur, masak nasi dansemua urusan masakan dengan menggunakan air RO+mineral ni tau.

PROMOSI COWAY OMBAK

Sempena tahun 2019, coway dah pun melancarkan beberapa promosi special untuk coway ombak.

Promosi 1- Ombak Fiesta:

Registration fee: RM200 waived!

One month advance RM140 sahaja

Promosi 2- Jom Tukar

promosi jom tukar penapis air coway

Syarat: Pelanggan hanya perlu bersetuju untuk trade in penapis air lama mereka kepada coway ombak, dan nikmati hanya bayaran bulanan RM130 sahaja!

ARTIKEL BERKAITAN:

  1. Promosi Jom Tukar Penapis Air kepada Penapis Coway
  2. Pakej Lengkap Sewa Beli Coway
  3. Penggunaan Bil Letrik Penapis Coway
Promosi Jom Tukar Ke Penapis Air Coway

Promosi Jom Tukar Ke Penapis Air Coway

Promosi Jom Tukar Ke Penapis Air Coway

Promosi Jom Tukar Ke Penapis Air Coway khas untuk akak semua! Akak guna penapis air brand lain ke sekarang? Boleh je nak tukar ke brand coway. Cek approval harini dengan kami, dan kalau approve, Coway akan ambil balik produk lama akak tu dan gantikan dengan penapis air coway ombak tau!

promosi jom tukar penapis air coway

KRITERIA PROMOSI JOM TUKAR PENAPIS AIR COWAY

1- Mesti memiliki penapis air brand lain dan masih menggunakannya

promosi jom tukar penapis air coway

promosi jom tukar penapis air coway

Gambar kat atas ni antara model yang boleh akak tukar ke penapis coway ombak.

2- Penapis air lama mesti dah habis kontrak

Ok part ni paling penting, akak kena pastikan penapis lama akak tu dah habis kontrak tau! Macam mana nak tau? Boleh cek dengan kami, klik je butang kat bawah ni;

tempah icare coway

3- Promosi jom tukar hanya terhad kepada model penapis air coway ombak sahaja

promosi jom tukar penapis air coway

Tapi paling best, kak akan dapat diskaun dari Coway tau kalau subscribe under promo jom tukar ni. Haa apa dia diskaun tu? Jom tengok ni;

Registration fee rm200 waived!

Maksudnya dah tak perlu bayar dah registration fee rm200 tau

One month advance RM130!

Yeah, betul. Hanya rm130 sahaja sebulan untuk penapis air coway ombak. Harga asal penapis air coway ombak ni ialah RM140 tau! Haa kan untung tu kak?

OK kalau nak lebih pencerahan lanjut, contact kami SEKARANG! Tekan button bawah ni laju laju

tempah icare coway