Ejen Coway Tanjung Malim

Ejen Coway Tanjung Malim

Ejen Coway Tanjung Malim – Trusted, Mudah Dihubungi dan Cepat

Pekan tanjung malim ni memang sangat lah tidak asing lagi bagi CR. Di tanjung malim ni, CR dah menguruskan tempahan lebih dari 45 buah keluarga sejak 2015 dalam coway.

Setakat harini, alhamdulillah, masih berkembang dengan baik pasaran coway di sini.

CR tahu, pekan tanjung malim sangat jauh dari ofis dan show room coway. Show room paling dekat pun sekitar 60 km! Sangat jauh.

Jadi, warga penduduk tanjung malim jangan bimbang, CR menyediakan khidmat konsultasi produk coway sehingga kedepan pintu rumah anda.

ejen coway tanjung malim - kami servis sehingga depan pintu rumah anda.

Hanya perlu whatsapp [ tekan link di bawah ] atau pun call CR di [ 012 781 9907 ] dan CR akan sampai depan pintu anda dalam masa 20 minit sahaja.

booking now

Siapakah cowayregiment.com

ejen coway tanjung malim

CR dah bekerja di coway malaysia sejak 2015 lagi dan CR dah menguruskan tempahan lebih dari 700 unit satu malaysia.

Dan CR juga merupakan ejen top nationwide untuk tahun 2019/2020

ejen coway tanjung malim

Jadi anda tak perlu ragu tentang servis dan kejujuran CR. Semestinya terbaekk dari ladang yang akan kami persembahkan.

booking now
Promosi Coway 2020

Promosi Coway 2020

Promosi Coway Sepanjang Tahun 2020

promosi coway tahun 2020

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Ramai yang sentiasa tidak sabar untuk tahu apakah promo promo terkini coway, terutama untuk tahun 2020 ini.

Jadi CR dah ringkaskan promo promo di bawah, khas untuk anda!

1. Promo Combo New Year Special 2020

promo combo new year 2020

2. Promo Combo Special 2020

promosi combo villaem dan ombak

3. Promo Special Corporate Offer

4. Promo I Care For Loyal Customer

loyal promo icare 2020

5. Promo Penapis Air Coway Kecil

Pakej Promo RM99 Bulanan

promosi coway kecil rm99

Ini ialah offer promo penapis coway RM99 sahaja bulanan.

Pakej ini merangkumi 5 tahun servis, penukaran filter dan waranti.

Pakej Promo RM88 Bulanan

promosi coway kecil rm88

Pakej Promo Rm88 bulanan ini ialah pilihan kedua untuk pelanggan.

Pakej RM88 merangkum servis 2 bulan sekali, penukaran filter dan waranti selama 6 tahun.

Pakej Promo RM77 Bulanan

promosi coway kecil rm77

Pakej RM77 ini selama 7 tahun.

Dan sepanjang tempoh ini, coway akan cover semua dari segi servis dua bulan sekali, penukaran filter dan waranti penuh produk.

6. Promosi Tilam Coway

Flash Sale 11.11

Offer ini terhad untuk 11.11 sahaja.

Customer berpeluang untuk membeli tilam coway pada offer zero kos pendaftaran.

Pemasangan dan Penghantaran juga PERCUMA!

Untuk semua yang lock offer hari ini, akan dapat percuma 2 bantal, 1 mattress protector dan pilih samada nak trifold fiber mattress ataupun sejadah eksklusif coway.