Saiz Tilam Coway

Saiz Tilam Coway

Saiz Tilam Coway – Set King Dan Queen

Assalamualaikum wbt.

Kalau anda tengah mencari saiz sebenar tilam coway, di bawah ini kami dah ukurkan siap siap untuk anda.

saiz tilam coway

Untuk sesiapa yang lock in promo tilam coway harini akan dapat free gift set dari coway:

2 biji bantal dan 1 unit mattress protector.

harga set king tilam coway

Khas untuk pelanggan CR, anda juga akan enjoy give away dari kami iaitu satu unit cadar eksklusif dari syaqist:

kalau tidur atas tilam coway, hanya memerlukan 4 jam sahaja untuk deep sleep.

Kenapa Perlu Memiliki Tilam Yang Luas

Keselesaan Seisi Keluarga

saiz king tilam coway

Apabila tuan puan pilih saiz tilam coway yang besar, ia bukan sahaja efek pada keselesaan tuan puan, malah anak anak pun boleh baring sama sama kalau buat movie night kan?

Siapkan Kerja Atas Katil Coway

tilam coway sanga empuk, boleh buat kerja atas tilam terus

Bila waktu PKPB macam sekarang ni, sudah tentu majoriti work from home kan? Jadi inilah masanya untuk fully utilise fungsi tilam coway tu.

Anda buat kerja atas tilam coway, kalau meniarap lama atas tilam pun tak terasa lenguh nya. Sebab built in memory foam didalam tilam tu tadi, membantu keselesaan anda.

Saiz Tilam Yang Luas Boleh TIdur Lasak

saiz tilam coway sangat luas sangat sesuai untuk yang tidur buas sangat

Siapa jenis tidur lasak? Kalau ada, tilam coway king saiz ni sangatlah sesuai untuk anda.

Dengan adanya material pocket spring ni, tidur lasak macam mana pun pasangan kita takkan sedar.

Paling best, topper tilam coway yang diperbuat setinggi 8 inci ini, konfem buatkan anda tak nak bangun dah lepas landing atas tilam ni.

Pemasangan Tilam dan Katil Coway

Jom tengok video detail setup and dimension tilam coway ni:

Pemasangan tilam dan bed frame coway

Kalau korang nak tau detail lagi lanjut, tekan je link dekat bawah: