Review Tilam Coway

Review Tilam Coway

Review Pengguna Tilam Coway

inilah artikel berkenaan review tilam coway yang anda cari cari

Assalamualaikum wbt. Mungkin anda tercari cari apakah respon klien selepas menggunakan tilam coway, kan?

Jadi di kesempatan ini, CR akan kongsikan kepada anda semua feedback mereka yang sudah pun menggunakan tilam coway.

Review Tilam Coway Dari Puan Sabariah Amin – Semenyih

ini ialah review tilam coway dari puan sabariah amin yang duduk di semenyih

Puan sabariah ini ialah seorang pekerja di salah sebuah IPTS di Selangor.

Sejak PKP, beliau di tugaskan untuk work from home, jadi ini telah menyebabkan stress hormon didalam badannya meningkat.

Untuk itu, beliau memang sedang mencari tilam yang boleh membuatnya tidur nyenyak dan lena sebab beliau perlu bekerja keras di siang hari.

Setelah membuat pelbagai perbandingan dengan jenama tilam lain, beliau berkenan pada tilam coway dan memilih set king di rumahnya.

Harga tilam king set ini hanya RM189 sahaja bulanan di ikuti waranti dan full servis sepanjang 5 tahun. Dan topper tilam percuma coway tukar pada tahun ke tiga.

Review Tilam Coway Dari Encik Yusri Yusoff – KL

ini ialah review tilam coway dari encik yusri yusoff yang duduk di KL

Encik yusri merupakan seorang kontraktor di Kuala Lumpur.

Kerja beliau yang tak tentu masa, menyebabkan beliau mengalami masalah kurang rehat.

Jadi doktor turut suggestkan beliau untuk membeli tilam yang lebih selesa untuk improve kualiti tidur nya.

Dan memandangkan encik yusri juga sudah menggunakan produk coway lebih 5 unit, jadi beliau lebih prefer menggunakan semua produk coway di rumahnya untuk tujuan health improvement.

Alhamdulillah hingga harini, beliau amat berpuas hati dengan tilam coway.

Review Tilam Coway Dari Puan Mas Ayu Husin – Klang, Selangor

ini ialah review tilam coway dari puan masayu yang duduk di klang.

Perkenalkan, puan mas ayu dari klang, selangor.

Beliau merupakan seorang jurutera wanita dan selalu outstation jauh jauh dan hanya balik hari.

Jadi badan beliau sangat penat, dengan adanya tilam coway yang gebu ni, beliau dapat tidur nyenyak yang cukup walaupun hanya untuk 4 jam.

Review Tilam Coway Dari Puan Fiy – Kuala Lumpur

ini ialah review tilam coway dari puan fiy yang duduk di KL

Suami puan fiy bekerja sebagai seorang kontraktor di kuala lumpur.

Kebanyakan hari bekerja nya memerlukan kudrat fizikal yang banyak. Jadi puan fiy hadiahkan tilam coway ini khas untuk beliau supaya suaminya boleh tidur dengan lebih nyenyak untuk proses recovery dan kembali bekerja dengan tenaga yang optimum.

Review Tilam Coway Dari Puan Syasya – Kuala Lumpur

ini ialah review tilam coway dari puan syasya yang duduk di KL

Tilam coway jenis firm sangat sesuai untuk mereka yang mengalami masalah sakit sakit belakang terutama selepas bangun tidur waktu pagi.

Dengan material material tilam yang dah dirumus khas oleh coway, tilam posture pedic coway ini mampu mengurangkan masalah sakit belakang puan syasya.

Kenapa Perlu Memilih Tilam Coway

susunan lapisan tilam coway

Tilam coway ini terdiri daripada 6 lapisan material. Setiap satunya mempunyai fungsi masing masing.

Poket Spring

Teknologi poket spring ini dapat mengelakkan dari berlakunya ganggu sewaktu kita sedang tidur. Apabila seseorang bergerak di atas tilam tersebut, bahagian lain tilam tidak terjejas.

Fungsi Poket Spring

Foam

material foam dalam tilam coway

Bertujuan untuk menyerap tekanan apabila individu baring di atas tilam tersebut.

Kelebihan tilam yang menggunakan Foam ini, ialah ia dapat memegang badan individu ketika tidur.

Natural Latex (Getah Asli)

material latex tilam coway

Tahukah anda, tilam coway menggunakan 100% getah asli dalam pembuatan tilamnya? Ya, natural latex ini sangat mahal tuan tuan.

Sebab itulah tilam ini produk premium dari Coway.

Bukan sebarangan material yang coway gunakan untuk klien nya.

Coconut Fibre

material coconut fibre dalam tilam coway

Tujuan coway menggunakan coconut fibre ini ialah untuk memastikan kebersihan tilam terjaga.

Tahukah anda, material dari coconut fibre ini mencegah pembiakan hama dan kutu. Sebab keunikan inilah material ini digunakan dalam tilam coway.

Most tilam premium berharga RM 9 ribu keatas mempunyai ciri istimewa ini. Tetapi, dengan coway, hanya RM7 ribu sahaja anda sudah mampu memilikinya!

Memory Foam

material memory foam dalam tilam coway

Tujuan memory foam ini ialah untuk memastikan apabila anda baring pada permukaan tilam, ia akan mengikut posture natural badan anda.

Jadi, setiap kali bangun tidur, barulah badan anda tidak rasa sakit sakit dan lenguh

Anti static fabric

material anti static dalam tilam coway

Kelebihan anti static fabric ini, ia dapat menyahkan static caj di dalam badan anda.

Apabila static cas didalam badan terlalu tinggi, badan akan mudah berasa stress dan cepat lesu.

Jadi, dengan adanya antistatic fabrik ini, badan anda akan lebih bertenaga setiap kali bangun tidur.

Kesimpulan

Sebenarnya ramai lagi pelanggan pelanggan CR yang dah menggunakan tilam coway yang juga bagi banyak feedback positif selepas menggunakan tilam coway.

CR juga sudah menguruskan lebih 700 unit produk coway satu malaysia dan berpengalaman membantu menyelesaikan macam macam masalah produk coway di malaysia.

Jika anda menginginkan maklumat lebih lanjut berkenaan tilam coway, terus tekan whatsapp di bawah