Tips Kebahagiaan Rumah Tangga| Hadiah Terbaik Anniversary

ini ialah perkongsian tentang tips kebahagiaan rumah tangga.

Assalamualaikum wbt. Tuan tuan, masih tercari cari kah hadiah apa paling sesuai untuk anniversary isteri tahun ni?

Salah satu tips untuk kebahagiaan rumah tangga ialah dengan sentiasa memberi hadiah atau menghargai pasangan kita sepanjang masa.

Namun ia extra manis bila kita buat surprise dengan menghargai pasangan kita pada tarikh tarikh istimewa dalam hidup kita.

hadiah anniversary untuk isteri

Sebagai contoh memberi hadiah sewaktu hari ulangtahun / anniversary perkahwinan merupakan perkara paling common untuk improve kebahagiaan rumah tangga.

Kami di CR sudah menggembirakan lebih 700 suri rumah di malaysia melalui pakej lengkap sewa beli penapis air.

Bagaimana? Mudah sahaja tuan tuan.

Para suami yang mithali lagi budiman hanya hadiahkan sahaja penapis air lengkap panas sejuk untuk isteri tercinta. Kami ada beberapa variasi model yang sesuai untuk isteri tercinta tuan tuan sekalian

Penapis Air Coway Villaem 2

hadia untuk anniversary isteri - penapis air coway villaem 2 chp18ar

Penapis air coway villaem 2 ini sangat istimewa.

Reka bentuk nya yang slim dan elegan ini, sangat menangkap mata para isteri yang memandang.

Berkapasiti 11.3L, cukup besar untuk menampung seisi keluarga 5-8 orang. Di tambah pula dengan built in booster pam, dapat mempercepatkan lagi proses penapisan air.

Model villaem 2 ini juga lengkap dengan 4 suhu. Ada suhu air suam, khas untuk bancuh susu bayi comel tuan.

Dah la hadiah kan coway untuk wife, siap bagi pakej buat susu baby lagi, sweet sangat tau.

Penapis Air Coway Core

hadiah anniversary untuk isteri - penapis air coway core

Ini salah satu penapis air yang kaum hawa susah nak tolak.

Rekaan bentuknya yang macho memang menggoda. Di tambah pulak dengan rekaan jenis floor standing, tak perlu susah susah letak atas kabinet dapur, sangat jimat ruang.

Model penapis coway core ini mempunyai kapasiti 21.1 Liter

Model coway core ini lengkap 3 suhu, iaitu panas sejuk dan biasa.

Penapis Air Coway Kecil

hadiah anniversary untuk isteri - penapis air coway kecil

Apa lagi yang si isteri mahu katakan, hanya syukur alhamdulillah apabila suami mithali hadiahkan model terbaru dari coway ini.

Hanya RM77 sahaja bulanan, sesiapa pun mampu milikinya.

RM77 tak terbanding dengan pengorbanan sang isteri. Jangan sia siakan hari anniversari anda dengan hadiah yang one off. Sedekahkanlah penapis air ini untuk isteri tercinta, insyaAllah ia akan bermanfaat selamanya.

Nasihat Ustaz Kagym

Rumusan

Kami tahu tidak lama lagi, hari anniversary anda bukan, jadi jangan buang masa, whatsapp kami sekarang untuk info dan promo latest.

CR juga sudah berkhidmat dalam coway sejak dari 2015 lagi. Segala masalah masalah di dapur suami isteri CR dah berjaya selesaikan dengan penapis premium ini. Jika anda juga mengalami masalah yang sama, inilah saat untuk bertindak!

trusted coway agent

Ada hadiah super special untuk anda yang bakal menyambut ulangtahun perkahwinan tak lama lagi.